Forum: De Broncode (104 topics)  
Topic: (ZELF)MOORD  
pch
29-1-2005 13:59:00
Hoi,

Mijns inziens is degene die de zolderkamer in het weekend van 10/11 juli 1999 opgeruimd heeft degene die Jan Sloot heeft vermoord of (nog waarschijnlijker) hij heeft zelf alles opgeruimd en zelfmoord gepleegd.In een naturlijke dood geloof ik niet,hij moet een overdosis medicijnen hebben gehad of juist een onthouding van medicijnen waardoor er een hartaanval volgde zodat het een "natuurlijke dood" leek.
Ik geloof wel dat Jan Sloot erg ver was met zijn uitvinding, maar dat hij er zeker nog niet helemaal was, het was nog niet af! Daarom kunnen ze er nu niks mee.

Gr. Pch
 
ralphs
2-2-2005 0:12:00
ik denk dat je gelijk hebt. Ik denk zelf dat Jan Sloot eerst het bedrijf met die tv's tot een succes moest maken voordat hij met de oplossing van de broncode aan de slag mocht gaan. Vraag aan zijn zoon of er een mannetje van 14 was waar hij zijn broncode vandaan haalde. Ter hoogte van leidschendam.

Gr, Ralph
 
esculaap
4-2-2005 0:18:00
Goedenavond dames en heren,

Met belangstelling volg ik al enige tijd dit forum. Als arts wil ik graag een mening geven over het feit dat de heer sloot plotseling overleed.

Als arts weet ik dat mensen plotseling kunnen overlijden. De heer Sloot was hartpatient en daarvoor onder behandeling. Ik kan u verzekeren dat er met name mannen zijn,die op de leeftijd waarop de heer Sloot ook overleed, plotseling aan een hartstilstand overlijden. Vele voorbeelden zijn hiervan in de literatuur aanwezig. Mannen die worden gevonden zittend op het toilet, kijkend naar de televisie, of gewoon letterlijk van de ene seconde in de andere dood neervallen. Het is natuurlijk vragen oproepend als dit gebeurt zo vlakvoor een grote transactie, maar dit geeft geen enkele reden te veronderstellen dat de heer Sloot zou zijn vermoord. Ook zelfmoord is discutabel daar meestal getroffenen van een hartprobleem vaak enorme angst hebben dat dit hen weer overkomt, wat dus logischerwijs mijns inziens niet te rijmen is met een zelfmoord. Uiteraard is het spannend en commercieel voor bepaalde mensen interessant om deze mythe in stand te houden, echter vanuit medisch oogpunt lijkt mij hiertoe geen reden aanwezig te zijn.

Verder lees ik dat de heer Sloot een kettingroker was. Dit maakt een prognose voor een hartpatient er niet beter op, alhoewel eerlijkheidshalve dient te worden vermeld dat indien een roker na een hartprobleem blijft roker de kansen vaak beter zijn dan wanneer hij met roken stopt.

Over zakelijke aangelegenheden , complotten en wat dies meer zij, heb ik geen verstand, ik wil alleen graag een bijdrage leveren door u allen te laten weten dat medisch gezien, er geen aanleiding is om te veronderstellen dat de man niet ZO MAAR zou kunnen sterven, ook als dit zo vlak voor een belangrijk ogenblik gebeurt.

Lectori salute