Forum: De Broncode (104 topics)  
Topic: Vergelijkbaar verhaal in Belgi  
serialchiller
19-7-2005 1:12:00
heeft iemand hier ooit gehoord over de belg Defoss? Die beweerde ook over een revolutionaire broncode te beschikken die enorme datacompressie voor multimediabestanden mogelijk zou maken. Toenertijd was breedband hier in de lage landen nog lang niet courant en de pers sprong toen voorzichtig mee op de kar. Ik herinner me een artikel in 'netwerk', een Vlaams, weinig diepgaand computermagazine van 'De Persgroep'. Defoss beweerde langspeelfilms in broadcast kwaliteit (720x576 25fps voor PAL) op simpele 1,44Mb floppys te kunnen opslaan. ik herinner me uit het artikel in 'netwerk' een demonstratie aan de journalist waarbij Defoss details uit een grafisch bestand kon uitvergroten dat een gespecialiseerd fotolab niet met dezelfde bevredigende resultaten was gelukt. De hele zaak intrigeertmenu al een kleine tien jaar, maar Defoss zijn systeem stierf een zachte dood. Momenteel is hij gespecialiseerd in compressiemethoden en software voor GSM en PDA, met name de Nokia 9XXX toestellen.

Het lijkt me niet ondenkbaar dat ook Defoss op een gegeven moment ofwel ook niet verder kon en gebakken lucht begon te verkopen. Anderzijds kan het evengoed dat de technologie wel degelijk werkt, maar werd opgekocht en vernietigd/opgeborgen door machtige bedrijven die liever nog een tijdje de huidige technologie verkopen en hun investeringen in breedband, DVD, Bluray etc willen terugverdienen.
het gaat immers ook niet enkel om de belangen van de IT-sector, ook filmproducenten, platenlabels riskeren een groot verlies.

voila, my two cents.

ik zou graag vooral een reactie krijgen van Eric Smit, die Defoss in zijn research voor dit boek misschien is tegengekomen.

groeten uit Brussel,

Serialchiller
 
Andromeda
20-7-2005 16:55:00
Dit is het artikel over deze man:

20-10-2001
Raoul PUTZEYS;


Borgerhoutse hobbyist ontwerpt eigen code

Dat nieuwe ontwikkelingen binnen de informatietechnologie niet steeds moeten gebeuren achter de muren van grote multinationals, blijkt bij een computer-hobbyist uit het Antwerpse Borgerhout. Guillaume Defoss ontwikkelde eigenhandig 'DGS', een digitale taal die het mogelijk maakt om gegevens (data/beeld/geluid) zodanig te bewerken dat ze op een uiterst efficinte manier kunnen worden opgeslagen of verzonden.


De 47-jarige Guillaume Defoss ontvangt ons in zijn appartement in Borgerhout. De man is al zo'n 20 jaar gefascineerd door computers. Hij is nochtans geen informaticus van opleiding, maar volgde een opleiding elektronica. Van beroep is hij momenteel componist. Het computerpro-


grammeren heb ik doorheen de jaren zelf geleerd, door mij in de materie te verdiepen, zegt Guillaume. Ik heb de hele periode doorlopen, van de eerste Atari-computers tot nu. Met de computertaal die hijzelf met eenvoudige middelen heeft ontworpen en de werknaam DGS (van 'Defoss Guillaume System') draagt, is hij de voorbije vier jaren bezig geweest. Ik heb er nog nooit echt mee uitgepakt, omdat dat eigenlijk niet in mijn karakter ligt, aldus Guillaume. Het was zijn verzekeringsmakelaar Jan Franck die hem onlangs overtuigde om de mogelijkheden van DGS aan enkele grote bedrijven en aan de pers te tonen. Een aantal bedrijven heeft ondertussen al interesse getoond en aan Guillaume gevraagd om tests met DGS uit te voeren. Wat DGS nu precies is en hoe het exact werkt wil de Borgerhoutenaar (nog) niet kwijt. Enkel dit: Het is geen nieuw soort compressie. DGS is een volledig nieuwe digitale taal waarmee na bewerking de bestanden zelfs kwalitatief beter zijn terwijl ze vl minder plaats in beslag nemen op het opslagmedium waarop ze bewaard worden. Defoss en Franck zijn ervan overtuigd dat het systeem voor belangrijke innovaties kan zorgen in tal van domeinen (zie kader).


Meerdere dvd-films passen op n cd-r


BORGERHOUT -


Ontwikkelaar Guillaume Defoss toonde ons enkele demonstraties van zijn DGS-systeem:


1. Een 10 minuten lang DGS-filmpje (5x8cm) mt geluid over de WTC-ramp draait zonder haperen realtime vanaf een floppydisk. We kunnen zelfs 30 minuten halen, aldus Guillaume.


2. Een pasfoto van 3 op 3 centimeter die met DGS vergroot wordt tot 5 op 5 meter behoudt een hoge kwaliteit en is slechts 859Kb groot, terwijl een klassieke TIFF-foto op die grootte aanzienlijk minder scherp is en 2 gigabyte groot. Guillaume: Vergroting met een beperkt kwaliteitsverlies is zelfs mogelijk tot 150.000 keer


3. Een dvd-film van 3 uur past op een gewone cd-r en kan fullscreen worden afgespeeld met goede kwaliteit. Bovendien duurt het omzetten maar net even lang als de film zelf is. We kunnen zelfs tot 16 uur film in videokwaliteit op n cd van 650 megabyte krijgen.


4. Zonder DGS neemt een fullscreen video-opname van 25 seconden in AVI-formaat 33 megabyte in beslag en vertoont ze wat haperingen tijdens het afspelen. Na een eerste bewerking met DGS is dezelfde AVI slechts 1,6 megabyte groot en zijn de haperingen weg.


5. Ook muziek (MP3) en gewone databestanden kunnen met DGS economischer worden opgeslagen.


Raoul PUTZEYS


Het Belang van Limburg, pagina 50, 469 woorden
2001 Concentra Uitgeversmaatschappij n.v.

Koen - Gent
 
 
Andromeda
25-7-2005 10:21:00
Artikel uit de Standaard:

Nieuwe compressietechnologie toch niet zo revolutionair
Samengeperst staat netjes
Van onze medewerker
Hans Baeyens 01/06/2002

BRUSSEL -- De Antwerpse muzikant, componist en autodidact Guillaume Defoss beweert een nieuwe revolutionaire methode te hebben gevonden om digitale informatie (software, muziek, film) samen te persen, zodat er meer gegevens op een dvd, cd-rom of diskette passen. Zijn DGS-systeem zou minstens twee generaties verder staan dan alle huidige systemen. Of toch niet?

AAN methodes om digitale informatie -- computergegevens, muziek of beeld in digitale vorm -- te comprimeren, is er geen gebrek. Zo wordt een film op dvd eerst samengeperst via het mpeg2-algoritme omdat de originele bestanden niet op een dvd passen. Een nog bekender voorbeeld is het fameuze MP3-formaat, dat gebruikt wordt om muziek samen te persen, zodat men de bestanden kan doorsturen via het Internet. En er zijn nog tientallen andere methodes en technieken.

DGS (Defoss Guillaume Systems) is echter superieur aan al deze systemen, aldus Dirk Laureyssens, die de zakelijke belangen van Defoss behartigt. Niet alleen is het geschikt voor alle soorten digitale informatie -- muziek, beelden, maar ook computerprogramma's -- maar men haalt ook een veel grotere compressiegraad zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Enkele voorbeelden: met DGS kan de inhoud van 200 cd's met software worden opgeslagen op n enkele cd. De inhoud van een harde schijf van 20 GB past hiermee gemakkelijk op een cd'tje, want die kan worden teruggebracht tot 350 MB. Op een digitaal fototoestel met een standaard geheugenkaart van 16 MB, waar normaal 15 foto's op passen, kunnen er dankzij DGS opeens 150, beweert Defoss.

Maar in het ultieme voorbeeld dat ons werd getoond, slaagt Defoss erin om twee tot drie uur video samen te persen tot enkele megabytes. Samen met de nodige zelfgeschreven software past alles op een gewoon geheugenkaartje van 16 MB, zodat je probleemloos video kunt bekijken op je gsm. Bovendien zou de kwaliteit veel beter zijn dan wat met de huidige methodes mogelijk is.

De mogelijkheden van DGS zijn onbeperkt: meer dan een film op een dvd opslaan bijvoorbeeld, of het bekijken en opvragen van beeldvullende filmbeelden via het Internet. Dat kan nu al met behulp van een breedbandverbinding zoals kabel of adsl, maar Defoss lukt het naar eigen zeggen ook met een gewone modem. De killer application is dat je beelden en geluid kunt bekijken op een gewone gsm of zakcomputer. Je zou een film kunnen verkopen op een geheugenkaartje of doorsturen via het huidige gsm-netwerk.

Men moet dus niet wachten op de nieuwe generatie gsm-netwerken, die beter geschikt zouden zijn voor dit soort toepassingen. De kosten voor de aanpassing van een gewone gsm zijn bovendien verwaarloosbaar, aldus Laureyssens. Als een van de grote fabrikanten met DGS in zee zou gaan, is het een kwestie van maanden voor er werkende producten op de markt kunnen komen.

Er is belangstelling bij verschillende grote bedrijven uit de amusements- en elektronicasector, maar namen wil hij niet publiekelijk vrijgeven. Volgens onze informatie zijn er inderdaad contacten geweest met Nokia, maar omdat Defoss zijn uitvinding wil patenteren, wil Nokia -- althans voorlopig -- niet met hem verder in zee gaan.

OOK na een persoonlijke ontmoeting blijven we nog met een heleboel twijfels zitten. Onder meer omdat Defoss geen details geven wil over de principes of de werking van DGS, of over de benodigde hardware of software. Zowel Defoss als Laureyssens doen hier behoorlijk paranode over. Maar dat komt misschien omdat men volop bezig is met het aanvragen van de nodige patenten.

Volgens de onderzoeker Peter Schelkens van de VUB is het hele verhaal niet geloofwaardig. Zijn ervaring is dat de compressietechnieken wel gestadig vooruitgaan, maar dat er niet veel ruimte meer is voor revolutionaire verbeteringen. Bovendien is de informatie die Defoss wil lossen en die ook op de website te lezen is, behoorlijk vaag.

Wat hem nog meer doet twijfelen, is dat er geregeld soortgelijke verhalen opduiken, die doorgaans al even snel als een pudding ineenzakken. Vorig jaar nog was er de commotie rond de Nederlander Jan Sloot, die twintig jaar lang aan een soortgelijke techniek had gewerkt, maar overleed voor hij zijn uitvinding kon voorstellen. Achteraf bleek zijn methode toch niet zo revolutionair, want Sloot maakte simpelweg gebruik van codeboeken. Hierdoor kun je zeer compacte bestanden maken, omdat je je kunt beperken tot korte verwijzingen naar een codeboek dat de volledige reeks bits bevat. Alleen kan je met n codeboek onmogelijk alle soorten digitale gegevens beschrijven en heb je er dus meerdere nodig. Bovendien moet je naast de eigenlijke gegevens ook je codeboeken mee opslaan of doorsturen, zodat de totale winst niet zo groot is.

Een ander voorbeeld is het Amerikaanse bedrijfje Pulsent, dat vorige maand een nieuwe methode aankondigde om videobeelden kleiner te maken. Hun systeem kan objecten zoals achtergronden, gebouwen of mensen onderscheiden in videobeelden. Daardoor slaagt de software erin efficinter te voorspellen wat er gaat veranderen en wat hetzelfde blijft. Dat laatste moet niet opnieuw worden doorgezonden. Pulsent zegt zelf dat deze technologie tot vier maal efficinter is dan de bestaande mpeg-2 standaard, die bijvoorbeeld ook als basis dient van het digitale proefproject van de VRT. Of het bedrijf die beweringen ook kan hard maken en of het tot concrete producten komt, is uiteraard een ander paar mouwen.

Ook Jan Bormans, onderzoeker bij het Leuvense chipbedrijf Imec en Belgisch lid van het comit dat aan de mpeg4-standaard werkt, meent dat DGS niet zo revolutionair is. Hij heeft zelf voorbeelden van DGS in de praktijk gezien en als dusdanig heeft hij zeer veel respect voor wat de man op zijn eentje heeft gerealiseerd. Maar zijn eindoordeel is negatief: DGS is niet beter -- lees: slechter -- dan de compressietechnieken die nu op de markt zijn. En dan houdt hij nog geen rekening met een aantal nieuwe standaarden en methodes die op stapel staan, waarvan hij beroepshalve kennis heeft. Guillaume Defoss is dus helaas niet de nieuwe Galilei, met wie hij zich graag vergelijkt.

ANDERE WEBSITES
www.hollywood.org/DGS/

Copyright De Standaard
 
 
defosse
6-1-2006 20:49:00

De Standaard
T.a.v. de Redactie
Gossetlaan 30 A
1702 Groot BijgaardenHoevenen, 5 januari 2006.Geachte Mevrouw, Geachte Heer,


Betreft : Internet informatie betreffende Guillaume Defoss en Dirk Laureyssens


Reeds geruime tijd lees ik op uw website belangrijke informatie betreffende uitvindingen gerealiseerd door bovenvermelde mensen. Het valt ons op dat u de heer Dirk Laureyssens de hemel in prijst als n van de grote uitvinders, en dat u de heer Guillaume Defoss tracht belachelijk te maken.

Het feit dat u een verbinding maakt met de website van de heer Dirk Laureyssens doet een sterk vermoeden ontstaan dat u niet onpartijdig bent, en dat u een bepaald voordeel hebt door de heer Dirk Laureyssens aan te prijzen, en de heer Guillaume Defoss de grond in te boren.

Is het feit dat er een zekere heer Laureyssens ook bij de Standaard werkzaam is daar niet vreemd aan ? In elk geval zijn zulke praktijken een standing krant, waarvoor De Standaard zich uitgeeft, onwaardig.

Wij kunnen ons niet uitspreken over de eventuele uitvindingen welke de heer Dirk Laureyssens reeds zou gerealiseerd hebben, doch wij kunnen met kennis van zaken bevestigen dat de heer Guillaume Defoss uitvindingen gerealiseerd heeft, welke nog niet wereldkundig gemaakt zijn, doch die de wereld zullen verbazen.

Hebt u zich al afgevraagd waarvoor DGS Systems waarmee de heer Dirk Laureyssens reclame maakt, de afkorting is ? DGS staat voor Defoss Guillaume Systems. Waarom maakt Dirk Laureyssens reclame onder de benaming DGS en niet onder zijn eigen naam ?

Blijkbaar betekent aldus de naam van Guillaume Defoss meer in de professionele wereld, dan de naam Dirk Laureyssens.
In de krant Het Laatste Nieuws is er ook een artikel verschenen dat de heer Dirk Laureyssens een puzzel zou gestolen hebben. Wij weten niet of het waar is, doch waarom schrijft u enkel slechte zaken over de heer Guillaume Defoss, en niet over de heer Dirk Laureyssens, terwijl dit andere kranten wel doen. Oordelen andere kranten misschien meer neutraal, zonder dat daar bepaalde belangen meespelen of zijn het die van agfa-gevaert!

Wij zijn in het bezit van brieven die door de heer Dirk Laureyssens, alsook door zijn broer, de heer Koen Laureyssens, die advocaat is, ondertekend werden, waarin hij tracht om bepaalde uitvindingen van de heer Guillaume Defoss in zijn bezit te krijgen. Indien de heer Guillaume Defoss, geen waardevolle uitvindingen zou gedaan hebben, waarom bood de heer Dirk Laureyssens daarvoor dan 500 miljoen euro?

Feit is dat de heer Dirk Laureyssens wederom tracht uitvindingen van de heer Guillaume Defoss te stelen, en nadien zich uit te geven als de uitvinder. De door de heer Dirk Laureyssens beloofde gelden werden echter nooit aan de heer Guillaume Defoss betaald.

Wij zijn in het bezit van bepaalde documenten die de uitvindingen van de heer Guillaume Defoss kunnen bewijzen. Wij betwijfelen echter of u over bewijzen beschikt die de uitvindingen van de heer Dirk Laureyssens kunnen aantonen. Feit is wel dat de heer Dirk Laureyssens in het verleden de patenten van de heer Guillaume Defoss schreef. Nadien echter bleek dat de heer Dirk Laureyssens ongeveer dezelfde patenten, als degene die hij juist in opdracht van de heer Guillaume Defoss geschreven had op Economische Zaken deponeerde.

Als de uitvindingen van de heer Guillaume Defoss geen waarde zouden hebben, waarom zijn er dan partijen die er veel geld tegenaan smijten om deze te bekomen, zelfs met dure gerechtsprocedures. Indien echter deze partijen de zaak zouden winnen, hetgeen nog steeds niet zeker is, dan moeten zij echter wel vele miljoenen euros op tafel leggen, zoals contractueel voorzien, om in het bezit te komen van deze patenten.

Trouwens, op de website van de heer Dirk Laureyssens is te lezen dat de heer Guillaume Defoss de zaak tegen Interpat nv zou verloren hebben. Door dit op zijn website te plaatsen geeft de heer Dirk Laureyssens wel toe dat het om belangrijke uitvindingen moet gaan.

Ongeveer een jaar geleden waren wij met de heer Guillaume Defoss op de dienst van de patenten van de Federale Overheidsdienst Economie. Die mevrouw daar scheen de heer Defoss goed te kennen. Wij vroegen aan deze dame of zij iedereen die daar eens geweest was zo goed kende, waarop zij antwoordde dat de heer Guillaume Defoss haar bijgebleven was, omdat hij een jaar voor dat Nokia met zijn GSM op de markt kwam die fotos kon nemen en verzenden, reeds met zijn GSM haar foto genomen had. Indien de heer Guillaume Defoss toen reeds een foto kon nemen, vooraleer het systeem op de markt was, dan kan dit enkel omdat hij de uitvinder van het systeem is.

De heer Guillaume Defoss bevestigde ons dat hij werkelijk de uitvinder van het systeem was, en dat hij de werking ervan aan de firma Vodafone, en dit in het bijzijn van de heer Jan Franck en de heer Bart Van Oyen, gedemonstreerd had. Op de vraag hoe het dan komt dat zijn naam niet meer vermeld wordt met betrekking tot dit systeem, antwoordde de heer Guillaume Defoss ons dat het systeem van hem gestolen werd. Toen er de volgende maal met Vodafone contact genomen werd, zegde Vodafone dat zij er ook reeds achter waren gekomen hoe het systeem werkte, en dat een nieuwe bijeenkomst niet meer nodig was.

In het bijzijn van verschillende personen, waarvan een filmopname bestaat, werd aan de firma Imec vub,Agfa-gevaert een demonstratie gegeven van het systeem identiteitskaart .Een MPEG4, toen vertegenwoordigd door de heer Bertelsman.een leo. De heer Bertelsman had echter geen interesse in het systeem. Nu echter is deze firma op de markt met het systeem MPEG4.een ook de indentiteitskaart .Er zijn ook bewijzen dat de heer Guillaume Defoss verschillende malen door de firma Agfa-gevaert. Imec vub gecontacteerd werd om nogmaals zijn uitvindingen te demonstreren, het versturen van bewegende beelden tussen computers .

Uit het buitenland hebben reeds bedrijven interesse betoond in de uitvindingen van de heer Guillaume Defoss. Volgens deze bedrijven zouden de uitvindingen van de heer Guillaume Defoss voor ongeveer 40.000 mensen werk kunnen verschaffen. Waarom wordt een mens, die zoveel goeds voor de mensheid kan verwezenlijken met zijn uitvindingen door zijn eigen medemensen afgebroken. Men is nooit Sant in Eigen Land, doch wanneer iemand een voorname rol kan spelen in de welvaart van Belgi, waarom hem dan niet de kans geven om dit te verwezenlijken ?

Moet de heer Guillaume Defoss, zoals vele andere Belgen ook naar het buitenland ? Er zijn nog Belgen die het enkel in het buitenland waar maken, omdat zij daar de kans krijgen die hen nooit geboden wordt in Belgi.

Voor een standing krant als de Standaard, vinden wij het laag bij de grond, de wijze waarop jullie de heer Guillaume Defoss trachten belachelijk te maken en de grond in te boren, terwijl de heer Dirk Laureyssens, die reeds herhaalde malen beticht werd van diefstal van patenten, opgehemeld wordt.

Wij hopen dat de artikels op uw website over de heer Guillaume Defoss niet uit kwade wil geschreven werden, en dat u bereid bent om u te vergewissen wat een waarde de heer Guillaume Defoss voor de mensheid betekent.

Wij nodigen u uit om mede te helpen, dat de uitvindingen van de heer Guillaume Defoss de mensheid, en meer bepaald de mensen in Belgi ten goed kunnen komen.

In de hoop op een betere wereld, tekenen wij

Met vriendelijke groeten

Gustaaf Korstanje
Guillaume Defoss www.dgsonline.be
dgsonlyn@yahoo.com

 
 
defosse
6-1-2006 21:18:00
"
Artikel uit de Standaard:is .Omdat het voordelen heeft met agfa-gevaert.
Defoss Guillaume is de uitvinder van
de identiteitskaart.Een de anderen uitvindingen.

Nieuwe compressietechnologie toch niet zo revolutionair
Samengeperst staat netjes
Van onze medewerker
Hans Baeyens 01/06/2002

BRUSSEL -- De Antwerpse muzikant, componist en autodidact Guillaume Defoss beweert een nieuwe revolutionaire methode te hebben gevonden om digitale informatie (software, muziek, film) samen te persen, zodat er meer gegevens op een dvd, cd-rom of diskette passen. Zijn DGS-systeem zou minstens twee generaties verder staan dan alle huidige systemen. Of toch niet?

AAN methodes om digitale informatie -- computergegevens, muziek of beeld in digitale vorm -- te comprimeren, is er geen gebrek. Zo wordt een film op dvd eerst samengeperst via het mpeg2-algoritme omdat de originele bestanden niet op een dvd passen. Een nog bekender voorbeeld is het fameuze MP3-formaat, dat gebruikt wordt om muziek samen te persen, zodat men de bestanden kan doorsturen via het Internet. En er zijn nog tientallen andere methodes en technieken.

DGS (Defoss Guillaume Systems) is echter superieur aan al deze systemen, aldus Dirk Laureyssens, die de zakelijke belangen van Defoss behartigt. Niet alleen is het geschikt voor alle soorten digitale informatie -- muziek, beelden, maar ook computerprogramma's -- maar men haalt ook een veel grotere compressiegraad zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Enkele voorbeelden: met DGS kan de inhoud van 200 cd's met software worden opgeslagen op n enkele cd. De inhoud van een harde schijf van 20 GB past hiermee gemakkelijk op een cd'tje, want die kan worden teruggebracht tot 350 MB. Op een digitaal fototoestel met een standaard geheugenkaart van 16 MB, waar normaal 15 foto's op passen, kunnen er dankzij DGS opeens 150, beweert Defoss.

Maar in het ultieme voorbeeld dat ons werd getoond, slaagt Defoss erin om twee tot drie uur video samen te persen tot enkele megabytes. Samen met de nodige zelfgeschreven software past alles op een gewoon geheugenkaartje van 16 MB, zodat je probleemloos video kunt bekijken op je gsm. Bovendien zou de kwaliteit veel beter zijn dan wat met de huidige methodes mogelijk is.

De mogelijkheden van DGS zijn onbeperkt: meer dan een film op een dvd opslaan bijvoorbeeld, of het bekijken en opvragen van beeldvullende filmbeelden via het Internet. Dat kan nu al met behulp van een breedbandverbinding zoals kabel of adsl, maar Defoss lukt het naar eigen zeggen ook met een gewone modem. De killer application is dat je beelden en geluid kunt bekijken op een gewone gsm of zakcomputer. Je zou een film kunnen verkopen op een geheugenkaartje of doorsturen via het huidige gsm-netwerk.

Men moet dus niet wachten op de nieuwe generatie gsm-netwerken, die beter geschikt zouden zijn voor dit soort toepassingen. De kosten voor de aanpassing van een gewone gsm zijn bovendien verwaarloosbaar, aldus Laureyssens. Als een van de grote fabrikanten met DGS in zee zou gaan, is het een kwestie van maanden voor er werkende producten op de markt kunnen komen.

Er is belangstelling bij verschillende grote bedrijven uit de amusements- en elektronicasector, maar namen wil hij niet publiekelijk vrijgeven. Volgens onze informatie zijn er inderdaad contacten geweest met Nokia, maar omdat Defoss zijn uitvinding wil patenteren, wil Nokia -- althans voorlopig -- niet met hem verder in zee gaan.

OOK na een persoonlijke ontmoeting blijven we nog met een heleboel twijfels zitten. Onder meer omdat Defoss geen details geven wil over de principes of de werking van DGS, of over de benodigde hardware of software. Zowel Defoss als Laureyssens doen hier behoorlijk paranode over. Maar dat komt misschien omdat men volop bezig is met het aanvragen van de nodige patenten.

Volgens de onderzoeker Peter Schelkens van de VUB is het hele verhaal niet geloofwaardig. Zijn ervaring is dat de compressietechnieken wel gestadig vooruitgaan, maar dat er niet veel ruimte meer is voor revolutionaire verbeteringen. Bovendien is de informatie die Defoss wil lossen en die ook op de website te lezen is, behoorlijk vaag.

Wat hem nog meer doet twijfelen, is dat er geregeld soortgelijke verhalen opduiken, die doorgaans al even snel als een pudding ineenzakken. Vorig jaar nog was er de commotie rond de Nederlander Jan Sloot, die twintig jaar lang aan een soortgelijke techniek had gewerkt, maar overleed voor hij zijn uitvinding kon voorstellen. Achteraf bleek zijn methode toch niet zo revolutionair, want Sloot maakte simpelweg gebruik van codeboeken. Hierdoor kun je zeer compacte bestanden maken, omdat je je kunt beperken tot korte verwijzingen naar een codeboek dat de volledige reeks bits bevat. Alleen kan je met n codeboek onmogelijk alle soorten digitale gegevens beschrijven en heb je er dus meerdere nodig. Bovendien moet je naast de eigenlijke gegevens ook je codeboeken mee opslaan of doorsturen, zodat de totale winst niet zo groot is.

Een ander voorbeeld is het Amerikaanse bedrijfje Pulsent, dat vorige maand een nieuwe methode aankondigde om videobeelden kleiner te maken. Hun systeem kan objecten zoals achtergronden, gebouwen of mensen onderscheiden in videobeelden. Daardoor slaagt de software erin efficinter te voorspellen wat er gaat veranderen en wat hetzelfde blijft. Dat laatste moet niet opnieuw worden doorgezonden. Pulsent zegt zelf dat deze technologie tot vier maal efficinter is dan de bestaande mpeg-2 standaard, die bijvoorbeeld ook als basis dient van het digitale proefproject van de VRT. Of het bedrijf die beweringen ook kan hard maken en of het tot concrete producten komt, is uiteraard een ander paar mouwen.

Ook Jan Bormans, onderzoeker bij het Leuvense chipbedrijf Imec en Belgisch lid van het comit dat aan de mpeg4-standaard werkt, meent dat DGS niet zo revolutionair is. Hij heeft zelf voorbeelden van DGS in de praktijk gezien en als dusdanig heeft hij zeer veel respect voor wat de man op zijn eentje heeft gerealiseerd. Maar zijn eindoordeel is negatief: DGS is niet beter -- lees: slechter -- dan de compressietechnieken die nu op de markt zijn. En dan houdt hij nog geen rekening met een aantal nieuwe standaarden en methodes die op stapel staan, waarvan hij beroepshalve kennis heeft. Guillaume Defoss is dus helaas niet de nieuwe Galilei, met wie hij zich graag vergelijkt.


Defoss Guillaume word zelfs met de dood
bedreigd.En daar stop het niet bij


Copyright De Standaard
"
 
Gnoknum
7-1-2006 12:55:00
Wat vindt MatrixView van www.dgsonline.be, die foto's laden wel behoorlijk snel of zie'k spoken?

Meneer Defose, ik vind dat u zich nu impliciet verplicht heeft dat u toekomstige info hier ook post :)
Het was overigens interessant om te lezen.
 
Gnoknum
7-1-2006 12:56:00
"Meneer Defose"
Moet zijn: defosse, excusses hiervoor :0
 
defosse
9-1-2006 21:42:00
"Moet zijn: defosse, excusses hiervoor :0"
Hier Een antwoord van mij Defoss Guillaume.
Al 3 jaar doet de standaard al de mooite mij slecht te maken .Nu weet ik waarom .3 jaar treg werd ik ontvangen door agfa-geveard .voor de identiteitskaart van belgie. nu zijn ze in gebruik .Ik kan je een dokement opsturen als ik je Email heb waar is staat ."wat daar van te denken"Moet u weten dat ik normaal een contrakt zou kreigen .maar neen Agfa-gevaerd . liet een dokement zien met deze tekst "wat daar van te denken "nu drie jaar later per toeval gingen we naar de standaard omdat ze het niet wilde weg halen van hen website de tekst dus .aan gekomen werden we ingeleid door een persoon die gewoon zij dat het nieuwsblad de vum dus ook de standaard .men zij dat Agfa-gevaerd de baas was van hun krand ik zakte bijna ineen .wat voor een rod boel is dit .wat nog meer is dat bepaalde Advocaten mee werkte om bepaalde patenten in te laten treken.
een het stopt daar niet bij je kan niet geloven wat ik te weten ben gekomen ik geniet niet van het belgies recht ik ben ook eide raad heb ook problemen met mijn hart ben daar ook voor opgenomen .het strafste moet nog komen ik kom thuis van het ziekenhuis een kreig een kortgeding op mijn nek en daar stopt het ook niet bij mijn vamilie is bedreigt ik ben met de dood bedreigt een als dat nog niet genoeg is word er ongelooflijk misbruik van het gerecht gemaakt ze vallen maar aan een hopen dat ik het begeef heb ik ook een Email van hoe ze mij zouden aanpaken hier in belgie vind ik geen recht meer ik sta er nu alleen voor kan iemand dat bekent maken moest er met mij iets gebeuren .ik zou nog zo veel kunnen schrijven .als het kan van julie kant stuur ik een deel op naar julie email.
de vriendelijke groeten. sory voor mijn deglecsie.
Defosse Guillaume
 
Drazic
10-1-2006 10:39:00
"Hier Een antwoord van mij Defoss Guillaume.
Al 3 jaar doet de standaard al de mooite mij slecht te maken .Nu weet ik waarom .3 jaar treg werd ik ontvangen door agfa-geveard .voor de identiteitskaart van belgie. nu zijn ze in gebruik .Ik kan je een dokement opsturen als ik je Email heb waar is staat ."wat daar van te denken"Moet u weten dat ik normaal een contrakt zou kreigen .maar neen Agfa-gevaerd . liet een dokement zien met deze tekst "wat daar van te denken "nu drie jaar later per toeval gingen we naar de standaard omdat ze het niet wilde weg halen van hen website de tekst dus .aan gekomen werden we ingeleid door een persoon die gewoon zij dat het nieuwsblad de vum dus ook de standaard .men zij dat Agfa-gevaerd de baas was van hun krand ik zakte bijna ineen .wat voor een rod boel is dit .wat nog meer is dat bepaalde Advocaten mee werkte om bepaalde patenten in te laten treken.
een het stopt daar niet bij je kan niet geloven wat ik te weten ben gekomen ik geniet niet van het belgies recht ik ben ook eide raad heb ook problemen met mijn hart ben daar ook voor opgenomen .het strafste moet nog komen ik kom thuis van het ziekenhuis een kreig een kortgeding op mijn nek en daar stopt het ook niet bij mijn vamilie is bedreigt ik ben met de dood bedreigt een als dat nog niet genoeg is word er ongelooflijk misbruik van het gerecht gemaakt ze vallen maar aan een hopen dat ik het begeef heb ik ook een Email van hoe ze mij zouden aanpaken hier in belgie vind ik geen recht meer ik sta er nu alleen voor kan iemand dat bekent maken moest er met mij iets gebeuren .ik zou nog zo veel kunnen schrijven .als het kan van julie kant stuur ik een deel op naar julie email.
de vriendelijke groeten. sory voor mijn deglecsie.
Defosse Guillaume "
Beste Defoss,

Wat een vreselijk verhaal! Stuur alles maar op via e-mail, defos.ciz@neverbox.com, ik ben zeer benieuwd naar je verhaal! Hopelijk is dit niet het einde van DGS, maar juist het begin!
 
defosse
10-1-2006 15:08:00
"Beste Defoss,

Wat een vreselijk verhaal! Stuur alles maar op via e-mail, defos.ciz@neverbox.com, ik ben zeer benieuwd naar je verhaal! Hopelijk is dit niet het einde van DGS, maar juist het begin!"
Het het doorgestuurd naar .
defos.ciz@neverbox.com
heb je het al aan gekregen .
groeten.
defosse guillaume
 
defosse
10-1-2006 15:09:00
"Heb het doorgestuurd naar .
defos.ciz@neverbox.com
heb je het al aan gekregen .
groeten.
defosse guillaume"
 
Drazic
10-1-2006 23:17:00
Nee, heb nog niets ontvangen helaas.. Wilt u het nog eens proberen te verzenden?
 
Cugel
11-1-2006 21:59:00
"Nee, heb nog niets ontvangen helaas.. Wilt u het nog eens proberen te verzenden? "
1e bit 2e bit 3e bit 4e bit
zwart 0 0 0 1
bruin 1 1 1 10
rood 2 2 2 100
oranje 3 3 3 1000
geel 4 4 4 10000
groen 5 5 5 100000
blauw 6 6 6
violet 7 7 7
grijs 8 8 8
wit 9 9 9
goud 0,1
zilver 0,01


De rest kun je zelf wel invullen om een leuk bytje te maken met X keer meer info.

 
 
Drazic
12-1-2006 0:01:00
"1e bit 2e bit 3e bit 4e bit
zwart 0 0 0 1
bruin 1 1 1 10
rood 2 2 2 100
oranje 3 3 3 1000
geel 4 4 4 10000
groen 5 5 5 100000
blauw 6 6 6
violet 7 7 7
grijs 8 8 8
wit 9 9 9
goud 0,1
zilver 0,01

"
Bij Zwart volg ik je nog.., maar daarna?
 
Drazic
12-1-2006 0:02:00
BTW: Die e-mail met informatie over DGS heb ik inmiddels ontvangen Cugel, je weet niet wat je mist :-p
 
defosse
12-1-2006 19:49:00
"Bij Zwart volg ik je nog.., maar daarna? "
0001011001
011110
0000000000000010100001
000001101
=011
15*25-15pt*000,6%=15

vergelijk nu 25 met 6%.658MB
Nu 00110=658MB
DV DVD AVI MPEG TIF BMP .


groeten
Defosse
 
defosse
12-1-2006 20:06:00
"BTW: Die e-mail met informatie over DGS heb ik inmiddels ontvangen Cugel, je weet niet wat je mist :-p"
een foto van 30.000*30.000
in 24 miljoen p .100MB

is verloren een mens kan maar 10.miljoen kleuren zien .

in verhouding zou hij dan zijn 10MB

ALS JE NU DE 6% VERHOUDING NEEMT IS HET
00.1.kb
wat zie je dan ja 10.miljoen kleuren
30.000*30.000
ongeveer 1.50m poster
een p = dan het zelfde
Groeten
Defosse
 
 
Drazic
12-1-2006 20:33:00
"1e bit 2e bit 3e bit 4e bit
zwart 0 0 0 1
bruin 1 1 1 10
rood 2 2 2 100
oranje 3 3 3 1000
geel 4 4 4 10000
groen 5 5 5 100000
blauw 6 6 6
violet 7 7 7
grijs 8 8 8
wit 9 9 9
goud 0,1
zilver 0,01
"

Lijkt een beetje op dit lijstje:

Wavelength (Hertz) Size (Meter) Objects
0.000013 22,862,194,650,168 Milky Way
0.000026 11,431,097,325,084
0.000052 5,715,548,662,542
0.000105 2,857,774,331,271 Galaxy
0.000210 1,428,887,165,635
0.000420 714,443,582,818
0.000839 357,221,791,409
0.001678 178,610,895,704
0.003357 89,305,447,852
0.006714 44,652,723,926
0.013428 22,326,361,963
0.026855 11,163,180,982
0.053711 5,581,590,491
0.107422 2,790,795,245
0.214844 1,395,397,623 Sun
0.429688 697,698,811
0.859375 348,849,406 Jupiter
1.72 174,424,703 Uranus
3.44 87,212,351
6.88 43,606,176 Earth
13.75 21,803,088 Mars
27.50 10,901,544 Moon (Human audio)
55.00 5,450,772 Pluto (Human audio)
110.00 2,725,386 (Human audio)
220.00 1,362,693 (Human audio)
440.00 681,346 (Human audio)
880.00 340,673 (Human audio)
1,760.00 170,337 (Human audio)
3,520 85,168.311932 (Human audio)
7,040 42,584.155966 Asteroid Mathilde (Human audio)
14,080 21,292.077983 (Human audio)
28,160 10,646.038991
56,320 5,323.019496
112,640 2,661.509748
225,280 1,330.754874
450,560 665.377437
901,120 332.688718
1,802,240 166.344359
3,604,480 83.172180 Long tree
7,208,960 41.586090
14,417,920 20.793045 Whale
28,835,840 10.396522 Dinosaurs
57,671,680 5.198261
115,343,360 2.599131 Elephant
230,686,720 1.299565 Human body
461,373,440 0.649783
922,746,880 0.324891
1,845,493,760 0.162446 Human brain
3,690,987,520 0.081223 Bird
7,381,975,040 0.040611 Human eye
14,763,950,080 0.020306
29,527,900,160 0.010153
59,055,800,320 0.005076426979
118,111,600,640 0.002538213489
236,223,201,280 0.001269106745
472,446,402,560 0.000634553372
944,892,805,120 0.000317276686 (Human IR)
1,889,785,610,240 0.000158638343 Dust mite (Human IR)
3,779,571,220,480 0.000079319172 (Human IR)
7,559,142,440,960 0.000039659586
15,118,284,881,920 0.000019829793 Red blood cells
30,236,569,763,840 0.000009914896
60,473,139,527,680 0.000004957448
120,946,279,055,360 0.000002478724 E. coli
241,892,558,110,720 0.000001239362
483,785,116,221,440 0.0000006196810277 (Human visual)
967,570,232,442,880 0.0000003098405138
1,935,140,464,885,760 0.0000001549202569 Ebola virus
3,870,280,929,771,520 0.0000000774601285
7,740,561,859,543,040 0.0000000387300642
15,481,123,719,086,100 0.0000000193650321 Rhino virus
30,962,247,438,172,200 0.0000000096825161
61,924,494,876,344,300 0.0000000048412580
123,848,989,752,689,000 0.0000000024206290
247,697,979,505,377,000 0.0000000012103145 Molecule
495,395,959,010,755,000 0.0000000006051573
990,791,918,021,509,000 0.0000000003025786
1,981,583,836,043,020,000 0.0000000001512893134 Nirtogen atom
3,963,167,672,086,040,000 0.0000000000756446567
7,926,335,344,172,070,000 0.0000000000378223284
15,852,670,688,344,100,000 0.0000000000189111642
31,705,341,376,688,300,000 0.0000000000094555821
63,410,682,753,376,600,000 0.0000000000047277910
126,821,365,506,753,000,000 0.0000000000023638955
253,642,731,013,506,000,000 0.0000000000011819478
507,285,462,027,013,000,000 0.0000000000005909739
1,014,570,924,054,030,000,000 0.0000000000002954869
2,029,141,848,108,050,000,000 0.0000000000001477435
4,058,283,696,216,100,000,000 0.0000000000000738717
8,116,567,392,432,200,000,000 0.00000000000003693586753
16,233,134,784,864,400,000,000 0.00000000000001846793376
32,466,269,569,728,800,000,000 0.00000000000000923396688 Nucleus
64,932,539,139,457,600,000,000 0.00000000000000461698344
129,865,078,278,915,000,000,000 0.00000000000000230849172
259,730,156,557,830,000,000,000 0.00000000000000115424586
Neutron/Proton
519,460,313,115,661,000,000,000 0.00000000000000057712293
1,038,920,626,231,320,000,000,000 0.00000000000000028856147
2,077,841,252,462,640,000,000,000 0.00000000000000014428073
4,155,682,504,925,290,000,000,000 0.00000000000000007214037
8,311,365,009,850,580,000,000,000 0.00000000000000003607018
16,622,730,019,701,200,000,000,000 0.00000000000000001803509
33,245,460,039,402,300,000,000,000 0.00000000000000000901755
66,490,920,078,804,600,000,000,000 0.00000000000000000450877
132,981,840,157,609,000,000,000,000 0.00000000000000000225439
265,963,680,315,218,000,000,000,000 0.00000000000000000112719 Electron
531,927,360,630,437,000,000,000,000 0.00000000000000000056360
1,063,854,721,260,870,000,000,000,000 0.00000000000000000028180
2,127,709,442,521,750,000,000,000,000 0.00000000000000000014090 Quark
 
Drazic
12-1-2006 20:37:00
"Lijkt een beetje op dit lijstje:
"
Tabellen werken op dit forum blijkbaar niet? Om de lijst te bekijken:

http://groups.google.nl/group/comp.compression/msg/1ffa7c34d18d0547?hl=nl&fwc=1

(Artikel: Defoss Guillaume DGS ompression investor problems)

 
 
Drazic
12-1-2006 20:55:00
"0001011001
011110
0000000000000010100001
000001101
=011
15*25-15pt*000,6%=15

vergelijk nu 25 met 6%.658MB
Nu 00110=658MB
DV DVD AVI MPEG TIF BMP

een foto van 30.000*30.000
in 24 miljoen p .100MB

is verloren een mens kan maar 10.miljoen kleuren zien .

in verhouding zou hij dan zijn 10MB

ALS JE NU DE 6% VERHOUDING NEEMT IS HET
00.1.kb
wat zie je dan ja 10.miljoen kleuren
30.000*30.000
ongeveer 1.50m poster
een p = dan het zelfde
Groeten
Defosse
"
Dat je de kleurdiepte kunt verlagen om ruimte te besparen is logisch.. Maar hoe komt u aan die 6%? en die formule bovenaan (15*25-15pt)? Ik volg er nix meer van..
 
defosse
13-1-2006 8:11:00
"Dat je de kleurdiepte kunt verlagen om ruimte te besparen is logisch.. Maar hoe komt u aan die 6%? en die formule bovenaan (15*25-15pt)? Ik volg er nix meer van.."
15*25-15pt Is wat de computer aanvaard
een begrijpt.
je kan het zien als azamplie.
dit is een andere taal waar zo veel om te doen is .het algeritme is anders.
dan het tot nu bekende c++.en
binere taal .je kan het ook vergelijken van het woord p de afkorting van het oneindig getal .maar is dat wel zo .verder wil ik er niet op ingaan het is iets wat ik zelf ontwikelde daar ik lijd aan degleksie moest ik iets anders zoeken waar ik wel in thuis ben .het is mijn taal .
verder kan ik hier op deze website niet op ingaan .word nu al niet gelooft .vreemd is dat ik een wereldweid patend heb .
Groeten
Defosse
 
defosse
13-1-2006 9:20:00
"Lijkt een beetje op dit lijstje:

Wavelength (Hertz) Size (Meter) Objects
0.000013 22,862,194,650,168 Milky Way
0.000026 11,431,097,325,084Quark "

"0.000052 5,715,548,662,542
0.000105 2,857,774,331,271 Galaxy
0.000210 1,428,887,165,635
0.000420 714,443,582,818
0.000839 357,221,791,409
0.001678 178,610,895,704
0.003357 89,305,447,852
0.006714 44,652,723,926
0.013428 22,326,361,963
0.026855 11,163,180,982
0.053711 5,581,590,491
0.107422 2,790,795,245
0.214844 1,395,397,623 Sun
0.429688 697,698,811
0.859375 348,849,406 Jupiter
1.72 174,424,703 Uranus
3.44 87,212,351
6.88 43,606,176 Earth
13.75 21,803,088 Mars
27.50 10,901,544 Moon (Human audio)
55.00 5,450,772 Pluto (Human audio)
110.00 2,725,386 (Human audio)
220.00 1,362,693 (Human audio)
440.00 681,346 (Human audio)
880.00 340,673 (Human audio)
1,760.00 170,337 (Human audio)
3,520 85,168.311932 (Human audio)
7,040 42,584.155966 Asteroid Mathilde (Human audio)
14,080 21,292.077983 (Human audio)
28,160 10,646.038991
56,320 5,323.019496
112,640 2,661.509748
225,280 1,330.754874
450,560 665.377437
901,120 332.688718
1,802,240 166.344359
3,604,480 83.172180 Long tree
7,208,960 41.586090
14,417,920 20.793045 Whale
28,835,840 10.396522 Dinosaurs
57,671,680 5.198261
115,343,360 2.599131 Elephant
230,686,720 1.299565 Human body
461,373,440 0.649783
922,746,880 0.324891
1,845,493,760 0.162446 Human brain
3,690,987,520 0.081223 Bird
7,381,975,040 0.040611 Human eye
14,763,950,080 0.020306
29,527,900,160 0.010153
59,055,800,320 0.005076426979
118,111,600,640 0.002538213489
236,223,201,280 0.001269106745
472,446,402,560 0.000634553372
944,892,805,120 0.000317276686 (Human IR)
1,889,785,610,240 0.000158638343 Dust mite (Human IR)
3,779,571,220,480 0.000079319172 (Human IR)
7,559,142,440,960 0.000039659586
15,118,284,881,920 0.000019829793 Red blood cells
30,236,569,763,840 0.000009914896
60,473,139,527,680 0.000004957448
120,946,279,055,360 0.000002478724 E. coli
241,892,558,110,720 0.000001239362
483,785,116,221,440 0.0000006196810277 (Human visual)
967,570,232,442,880 0.0000003098405138
1,935,140,464,885,760 0.0000001549202569 Ebola virus
3,870,280,929,771,520 0.0000000774601285
7,740,561,859,543,040 0.0000000387300642
15,481,123,719,086,100 0.0000000193650321 Rhino virus
30,962,247,438,172,200 0.0000000096825161
61,924,494,876,344,300 0.0000000048412580
123,848,989,752,689,000 0.0000000024206290
247,697,979,505,377,000 0.0000000012103145 Molecule
495,395,959,010,755,000 0.0000000006051573
990,791,918,021,509,000 0.0000000003025786
1,981,583,836,043,020,000 0.0000000001512893134 Nirtogen atom
3,963,167,672,086,040,000 0.0000000000756446567
7,926,335,344,172,070,000 0.0000000000378223284
15,852,670,688,344,100,000 0.0000000000189111642
31,705,341,376,688,300,000 0.0000000000094555821
63,410,682,753,376,600,000 0.0000000000047277910
126,821,365,506,753,000,000 0.0000000000023638955
253,642,731,013,506,000,000 0.0000000000011819478
507,285,462,027,013,000,000 0.0000000000005909739
1,014,570,924,054,030,000,000 0.0000000000002954869
2,029,141,848,108,050,000,000 0.0000000000001477435
4,058,283,696,216,100,000,000 0.0000000000000738717
8,116,567,392,432,200,000,000 0.00000000000003693586753
16,233,134,784,864,400,000,000 0.00000000000001846793376
32,466,269,569,728,800,000,000 0.00000000000000923396688 Nucleus
64,932,539,139,457,600,000,000 0.00000000000000461698344
129,865,078,278,915,000,000,000 0.00000000000000230849172
259,730,156,557,830,000,000,000 0.00000000000000115424586
Neutron/Proton
519,460,313,115,661,000,000,000 0.00000000000000057712293
1,038,920,626,231,320,000,000,000 0.00000000000000028856147
2,077,841,252,462,640,000,000,000 0.00000000000000014428073
4,155,682,504,925,290,000,000,000 0.00000000000000007214037
8,311,365,009,850,580,000,000,000 0.00000000000000003607018
16,622,730,019,701,200,000,000,000 0.00000000000000001803509
33,245,460,039,402,300,000,000,000 0.00000000000000000901755
66,490,920,078,804,600,000,000,000 0.00000000000000000450877
132,981,840,157,609,000,000,000,000 0.00000000000000000225439
265,963,680,315,218,000,000,000,000 0.00000000000000000112719 Electron
531,927,360,630,437,000,000,000,000 0.00000000000000000056360
1,063,854,721,260,870,000,000,000,000 0.00000000000000000028180
2,127,709,442,521,750,000,000,000,000 0.00000000000000000014090"


"0052"
"090" .is vergelijkbaar het zelfde.
groeten
Defosse
 
Drazic
13-1-2006 10:44:00
"15*25-15pt Is wat de computer aanvaard
een begrijpt.
je kan het zien als azamplie.
dit is een andere taal waar zo veel om te doen is .het algeritme is anders.
dan het tot nu bekende c++.en
binere taal .je kan het ook vergelijken van het woord p de afkorting van het oneindig getal .maar is dat wel zo .verder wil ik er niet op ingaan het is iets wat ik zelf ontwikelde daar ik lijd aan degleksie moest ik iets anders zoeken waar ik wel in thuis ben .het is mijn taal .
verder kan ik hier op deze website niet op ingaan .word nu al niet gelooft .vreemd is dat ik een wereldweid patend heb .
Groeten
Defosse "
Ik weet genoeg over assembly code, maar de gelijkenis tussen uw formule 15*25-15pt en assembly instructies ontgaat mij volledig? Waar staat de variable PT voor? En waar komt die 6% vandaan?
 
defosse
13-1-2006 15:15:00
"Ik weet genoeg over assembly code, maar de gelijkenis tussen uw formule 15*25-15pt en assembly instructies ontgaat mij volledig? Waar staat de variable PT voor? En waar komt die 6% vandaan?

dIT zOU eeN fIlm kUnnEn zIJn.
VaN 2,75KB pt 6% vErHoUdInG
iS HOE IK HET SCHRIJF .DAAROM NOG NIET GEKEND DENK IK .
GROETEN


& O
2x`ӽ_ *RE|}M6f=F0M%7Uux(Ϳ$/#6V:m.VĔ/
4zdM$x iZp-EmJbF{iwĪŠ\]
Cu8QK%K{Zj
QjEk\miw0:¸za-zu &| --S\<)u0ҒpW Uʌv
_K2nw&IZ_xVz O
OZ\W=h+žMJ
dFqZW2̜Q3G<({":H 3
OјVp|˅i
S4d4=<hikկN-;j-6
a /w+
V
T ^}^jLL"}iɢF 8c)5q  ,Bj[Jʁ| U\-z:Z\S1d̽&@, aXC\g
mē0OaU?
MMȕƒ 4SO;-ZUi5UaVuO
+uݽkmom]?d߯ӞKRPWт֚N-4kKyK
%i=ԍ{@Pٛ\8V xX)46G|Ėˆ dlVM4d8,-;ڵ{kMsB-sikk£3rM7BTC5ںP4­iv*UP
^Ӱæ _M*Cd{Pb
Ct2U8
pZ|I0np*|wUwW*SbZoosL<(lS8xU4퇄*|6AixءPVx
T]5tX =q7/<N1^*N<

9D; PkJxIe4_|4
_c1\֘ A4GxV= 83,n'Mo$Ww-!gOfE&ݒKaH.'߂fI-bRIW7l
kk  @H+L ߦإUv]V]m`[Z[M(/T #&4iș&Eє=[q#%2m[ckMzio<ZZ@w,mikMָ-4 
Io\U*I
Z8vbw]] s^R
!u}WWִ5KN´*#TM.r~QM׾UA
tF6 B?Lj* #%nN#ƴF7i+N]7R hXg,<) J
Rk
~8Mz ii`2PXM-%So~K{WۡcHl
4U x}8i!LemmV,F*(v,vd/V/|vuL6q#_Q!adm))FD|T?VWL7KӮSm@ch{M-鍭.0Zp mihJ;v*}Cu?V6z8;V8m+lmiQ|p8Z֗ F6Wmx]上QN+cV
Veh6&aӽf޳ZwGw KM8@E78@V0ҭ獫^տSޘڵWs֖qe
G
F_$^;+KKeiGNV|EWSWa7v*
b֘8V=mR
0bW-Q:`h0U3"cۮ'$)ȭ,.q
^zDb 0$. ȒK*ٱgWsiܫ8ڷclZNw3u}Rr8,QV/|+N

E;=U8Uuuu}nWTcj4]a]Q1ojxV
x[|$|6M1(
j|p%8^Ҷ
qV+Wb]v*\GVV|qVz`Uڻ<.¼.ii1blUv* U8x]6**m+(- f(u
kb[  6nv
Wm (j:`QSa[7`ZYWzƚh˶pq `+M=
ZZ[z* mLJhMh{M-$ )ZO6cj߄øJ 
_
4X@q$Ēʔ{$
1V'bjZo
BL6V®6JU mQiկ T8N
O@|DU^`!Vv
Oрawh|KI=YZ
KtpRWb*熊T %iqQ##}8DN֘lV<+Z; UR7JJR
)v*qKU銷Z+y UU؂Uث"
 
Drazic
13-1-2006 18:22:00
Die film heb ik al gezien :-p Als ik u een film stuur, verkleind u hem dan voor mij naar 2,75 kb?
 
defosse
13-1-2006 20:24:00
"Die film heb ik al gezien :-p Als ik u een film stuur, verkleind u hem dan voor mij naar 2,75 kb?
"

Als je een film wil versturen via het internet zal het lang duren eer ik hem in mijn postbus heb .Want het beste is een rouw AVI Maar dan vraagd hij voor een uur 120,GB DVD Vraagd 1 uur 1.6,GB
Zonder ondertekst en een taal en zonder menu.
Maar als men geen verlies wil is het beter in AVI Wand DVD is al een gecomprimeerde dus met verlies
de compresie die word gebruikt van een DVD is het berekene van en algeritme van 24 a 25 freme verhouding in pal.
gaat men over naar 45 a 50 freme dan kan hij op een DVD van europa niet draaien omdat we nog altijd een 49,8MH wissel spaning hebben.

het verzenden zou onmogelijk zijn of zeer traag . met mijn dgs systeem voor de GSM.
Zou het goed gaan in 19,kb te verzenen je zou dan een film van 2 uur aan krijgen in tien minuten in het vormaat 352*288
we kunnen die test wel eens doen als ik je beter ken .je moet ook begreipen met wat voor personen ik vroeger te doen had Dus kan ik nu nog niets laten zien heb geduld je bend de eerste die het gaat mee maken met die test als alles verloopt hoe het zou moeten verlopen .je weet dat ik langs alle kanten word tegen gehouden door top Advocaten en wat ik daarvoor naar je schreef ik neem kontakt met je op als dat allemaal rond is .Wat de film betreft van 2,75 kb zou je die hebben op ongever 90 seconden op je GSM moeten hebben. en op je PC via het internet adsl 0,25.seconden.Jij weet nu wie ik ben Maar ik heb geen idee wie jij bend.maar ja dat vraag ik ook niet .
Toch nog bedankt voor de intressen die je toonde voor het dgs systeem.maar je begrijpt wel dat ik nu niet meer het vertrouwen heb die ik vroeger had de mensen heb mij het vertrouwen verleerd.
Vriedelijke Groeten
Defosse Guillaume
 
Gnoknum
14-1-2006 1:49:00
@ Defosse Guillaume,
Ik persoonlijk ben niet (meer) zo genteresseert in specificieke coderings technieken, 'k vind het leuker om een iets algemener beeld te hebben en dan richting de computer.

Wanneer men nu een film kleiner gemaakt heeft met het DGS systeem, hoe laat je die film dan op een besturingssysteem zien?

Bijvoorbeeld op windows of linux, moet ik me dan voorstellen dat de gegevens zodanig bij elkaar staan dat het desbetreffende besturingssyteem het multimedia bestand met haar eigen programma's af kan handelen of is er dan toch een specifiek programma nodig om met die verkleinde gegevens om te gaan?

Met vriendelijke groet.
 
 
Drazic
14-1-2006 14:50:00
""For the processing of 'normal' files to DGS-files special hardware is needed. So some adaptions on the hardware level must be made. The result however can be used on almost any platform.""
@Gnokum

Alleen het compressen gaat blijkbaar niet op elk platform, het decompressen zou dus mogelijk moeten zijn op Linux of Windows (of Symbian OS zoals in de demonstratie met de Nokia 9210)..
 
Gnoknum
14-1-2006 15:43:00
"@Gnokum

Alleen het compressen gaat blijkbaar niet op elk platform, het decompressen zou dus mogelijk moeten zijn op Linux of Windows (of Symbian OS zoals in de demonstratie met de Nokia 9210).."
Dus inprinciepe zou DGS de prestaties van "oudere" hardware aanzienlijk kunnen verbeteren?

Waarom eigenlijk geen DGS voor computers, meneer Defosse?
 
Cugel
14-1-2006 22:23:00
"1e bit 2e bit 3e bit 4e bit
zwart 0 0 0 1
bruin 1 1 1 10
rood 2 2 2 100
oranje 3 3 3 1000
geel 4 4 4 10000
groen 5 5 5 100000
blauw 6 6 6
violet 7 7 7
grijs 8 8 8
wit 9 9 9
goud 0,1
zilver 0,01


De rest kun je zelf wel invullen om een leuk bytje te maken met X keer meer info.

"
De kleuren geven aan in welk algoritme ze opgeslagen moeten worden. De pixel die zwart is op een bepaald tijdstip komt uit het algoritme vandaan dat zwart genereerd. En ja het werkt exact hetzelfde als de constellaties. Je geeft dan alleen het verschil tot de totale som weer 0=9,1=8,2=7,3=6,4=5. Je hoeft alleen nog maar het percentage van 0 tot 100 weer tegeven en de diepte als exact getal in bits. De waarde van de kleur die de meeste data bevat sla je dus NIET meer op.
 
Drazic
15-1-2006 1:14:00
"De kleuren geven aan in welk algoritme ze opgeslagen moeten worden. De pixel die zwart is op een bepaald tijdstip komt uit het algoritme vandaan dat zwart genereerd. En ja het werkt exact hetzelfde als de constellaties. Je geeft dan alleen het verschil tot de totale som weer 0=9,1=8,2=7,3=6,4=5. Je hoeft alleen nog maar het percentage van 0 tot 100 weer tegeven en de diepte als exact getal in bits. De waarde van de kleur die de meeste data bevat sla je dus NIET meer op. "
Dus dit sla je op voor elke pixel:?

- Getal tussen 1 en 100
- 'De diepte' (geen onder/bovengrens bekend?)
- Verschil tot de totale som?

Dan zit je toch weer snel aan 3 bytes lijkt me? En daar kom je ook op uit als je gewoon RGB wegschrijft, dus waar zit de winst dan? Kun je niet een praktisch voorbeeld maken als ik jou een lijstje met rgb-waardes aanlever?
 
defosse
15-1-2006 8:27:00
"Dus dit sla je op voor elke pixel:?

- Getal tussen 1 en 100
- 'De diepte' (geen onder/bovengrens bekend?)
- Verschil tot de totale som?

Dan zit je toch weer snel aan 3 bytes lijkt me? En daar kom je ook op uit als je gewoon RGB wegschrijft, dus waar zit de winst dan? Kun je niet een praktisch voorbeeld maken als ik jou een lijstje met rgb-waardes aanlever?"
Je zit in de verkeerde richting .
maar kan niet zeggen hoe het werkt.
speeld op al de systems af ook op een dvd speler.
groeten
defosse
 
Drazic
15-1-2006 10:03:00
"Je zit in de verkeerde richting .
maar kan niet zeggen hoe het werkt.
"
U weet toch ook niet hoe Cugel's algoritme werkt? Dit ging niet over DGS
 
Cugel
15-1-2006 22:23:00
"U weet toch ook niet hoe Cugel's algoritme werkt? Dit ging niet over DGS"
U weet natuurlijk ook dat elke juiste oplossing haar spiegelbeeld heeft, ook DGS. Het draait altijd om het reciproke deel, of ook wel; het draait om in het reciproke deel.

De helft van de oplossing is altijd genoeg omdat iemand anders deze van nature aanvult.
 
FredZ
15-1-2006 23:17:00
Ik volg deze topic met grote aandacht aandacht. Ik zou graag eens Defosse van gedachten wisselen. Ik heb een zelfde dilema als hij heeft in eerste instantie ben ik dislect (MS word doet wonderen voor me) daarnaast ben ik beelddenker en tot alle ergenis ben ik hoogbegaafd. Ik ben op dit moment in contact met een aantal mensen omtrent een vinding en ondervind dezelfde problemen als jou Defosse, het lukt me niet mijn idee geloofwaardig neer te zetten en anderen lopen er mee te koop.
Is het mogelijk buiten deze lijst om eens met je van gedachten te wisselen?

Groet,

Fred
 
Drazic
16-1-2006 9:15:00
"Ik volg deze topic met grote aandacht aandacht. Ik zou graag eens Defosse van gedachten wisselen. Ik heb een zelfde dilema als hij heeft in eerste instantie ben ik dislect (MS word doet wonderen voor me) daarnaast ben ik beelddenker en tot alle ergenis ben ik hoogbegaafd. Ik ben op dit moment in contact met een aantal mensen omtrent een vinding en ondervind dezelfde problemen als jou Defosse, het lukt me niet mijn idee geloofwaardig neer te zetten en anderen lopen er mee te koop.
Is het mogelijk buiten deze lijst om eens met je van gedachten te wisselen?

Groet,

Fred "
Ik denk niet dat jij en meneer Defosse de enige hoogbegaafden of dyslectische personen op dit forum zijn, waarom gaan we niet in het openbaar verder? Betreft jouw vinding ook een compressietechniek btw?
 
Drazic
16-1-2006 9:16:00
"De helft van de oplossing is altijd genoeg omdat iemand anders deze van nature aanvult."
Wat jij gaf was nog niet eens de helft :-p Antwoord eens op mijn vragen
 
FredZ
16-1-2006 11:18:00
"Ik denk niet dat jij en meneer Defosse de enige hoogbegaafden of dyslectische personen op dit forum zijn, waarom gaan we niet in het openbaar verder? Betreft jouw vinding ook een compressietechniek btw?"
Ik wil even niet in het openbaar over mijn vinding uitwijden. Ik heb een E-Mail adres aangemaakt op hotmail via dat wil ik best het eea vertellen 1 op 1 maar niet openbaar. E-mail is het_geweten2005@hotmail.com.

 
 
Troebelwater
16-1-2006 11:53:00
"Ik wil even niet in het openbaar over mijn vinding uitwijden. Ik heb een E-Mail adres aangemaakt op hotmail via dat wil ik best het eea vertellen 1 op 1 maar niet openbaar. E-mail is het_geweten2005@hotmail.com.

"
Spijt me dat ik het moet vertellen Fred maar je kan best globaal vertellen wat de insteek is, van meneer Defosse weten we het ook :(
 
defosse
16-1-2006 21:58:00
"Ik volg deze topic met grote aandacht aandacht. Ik zou graag eens Defosse van gedachten wisselen. Ik heb een zelfde dilema als hij heeft in eerste instantie ben ik dislect (MS word doet wonderen voor me) daarnaast ben ik beelddenker en tot alle ergenis ben ik hoogbegaafd. Ik ben op dit moment in contact met een aantal mensen omtrent een vinding en ondervind dezelfde problemen als jou Defosse, het lukt me niet mijn idee geloofwaardig neer te zetten en anderen lopen er mee te koop.
Is het mogelijk buiten deze lijst om eens met je van gedachten te wisselen?

Groet,

Fred "
Dag fred

Ik denk niet dat ik hoogbegaafd .
Waneer ben je dat .ik zou het niet weten .ik was 11 jaar en bouwde mijn eerste radio en op mijn 15 jaar bouwde ik zelf een tv toestel een zw toestel
toen werd ik 17 en begong met studies
van elecktronica toen begon het pas echt ik werd beschouwd als niet normaal
te eerst had ik te kampen met diglecsie
later wert ik niet meer begrepen en was op de dool zat meestal op mijn kamer en probeerde dingen te doen die voor mij normaal waren maar kwam er mee
buiten en werd uitgelagen.en het ongeloof was onstaan .deed dan dingen met tv en radio en computers daar was ik nogal bedreven en leerde de taal van de computer op mijn manier .ik liet de computer krachen tot hij niet meer kon op starten en vond het een uitdaging het trug te vinden ik wisten alles van het regidit systeem en bios
tot ik zeker wist dat het nu gedaan moets zijn maar ik vond een andere weg
in het systeem waar ik mij kon uit leven dacht ik maar neen .toen ben ik verder gegaan .en dacht zou het mogelijk zijn avi formaten te verkleinen .zo ben ik er op gekomen .
mijn andere ontwikelingen heb ik ook zo gevinden ze noemen mij een uitvinder.dat ben ik niet ik kijk anders dan de meeste mensen en denk anders .wil dat zeggen dat ik dan hoog begaaft ben neen het is een handicap die ik liever niet had er bestaan scholen voor mensen die niet goed kunnen leren ik heb al de scholen af gedaan met het zelfde resoltaat ik was anders dan een gewoon mens spijtig dat ik geen gewoon mens hat dan had ik al die problemen niet gehad dus ik ben niet hoogbegaafd ik ben een gewoon mens van bloed die ook gevoelens heeft
.er zijn bepaalde dingen die ik ontwikelde waar ik niet over spreek .nu maak ik dingen en later als ze af zijn vernietig ik ze altijd het zijn toch dingen die zij niet verstaan.
daarom kom niet naar buiten als met het woord hoogbegaaft je zal uitgelaggen worden.allee hier in belgie toch .ik heb soms spijt dat ik hier geboren ben .verder ga ik stoppen met schrijven .zou zou veel kunen schrijven je kan altijd naar mijn Email schreiven . als je iets weet over kwanta-fisika-algeritme en elecktronieka en de binere taal 01011
of muziek daar hou ik me nog het meest nu me bezig .
Groeten
Defosse Guillaume
 
defosse
16-1-2006 22:04:00
"Dag fred

Ik denk niet dat ik hoogbegaafd .
Waneer ben je dat .ik zou het niet weten .ik was 11 jaar en bouwde mijn eerste radio en op mijn 15 jaar bouwde ik zelf een tv toestel een zw toestel
toen werd ik 17 en begong met studies
van elecktronica toen begon het pas echt ik werd beschouwd als niet normaal
te eerst had ik te kampen met diglecsie
later wert ik niet meer begrepen en was op de dool zat meestal op mijn kamer en probeerde dingen te doen die voor mij normaal waren maar kwam er mee
buiten en werd uitgelagen.en het ongeloof was onstaan .deed dan dingen met tv en radio en computers daar was ik nogal bedreven en leerde de taal van de computer op mijn manier .ik liet de computer krachen tot hij niet meer kon op starten en vond het een uitdaging het trug te vinden ik wisten alles van het regidit systeem en bios
tot ik zeker wist dat het nu gedaan moets zijn maar ik vond een andere weg
in het systeem waar ik mij kon uit leven dacht ik maar neen .toen ben ik verder gegaan .en dacht zou het mogelijk zijn avi formaten te verkleinen .zo ben ik er op gekomen .
mijn andere ontwikelingen heb ik ook zo gevinden ze noemen mij een uitvinder.dat ben ik niet ik kijk anders dan de meeste mensen en denk anders .wil dat zeggen dat ik dan hoog begaaft ben neen het is een handicap die ik liever niet had er bestaan scholen voor mensen die niet goed kunnen leren ik heb al de scholen af gedaan met het zelfde resoltaat ik was anders dan een gewoon mens spijtig dat ik geen gewoon mens hat dan had ik al die problemen niet gehad dus ik ben niet hoogbegaafd ik ben een gewoon mens van bloed die ook gevoelens heeft
.er zijn bepaalde dingen die ik ontwikelde waar ik niet over spreek .nu maak ik dingen en later als ze af zijn vernietig ik ze altijd het zijn toch dingen die zij niet verstaan.
daarom kom niet naar buiten als met het woord hoogbegaaft je zal uitgelaggen worden.allee hier in belgie toch .ik heb soms spijt dat ik hier geboren ben .verder ga ik stoppen met schrijven .zou zou veel kunen schrijven je kan altijd naar mijn Email schreiven . als je iets weet over kwanta-fisika-algeritme en elecktronieka en de binere taal 01011
of muziek daar hou ik me nog het meest nu me bezig .
Groeten Email= dgsonlyn@yahoo.com
www.dgsonline.be
Defosse Guillaume "
 
FredZ
17-1-2006 1:04:00
Beste Defosse ik heb even off topic een mail naar je gestuurd.

Groeten,

Fred
 
Drazic
17-1-2006 12:47:00
""De helft van de oplossing is altijd genoeg omdat iemand anders deze van nature aanvult."
"
Ga je nog in op mijn voorbeeld?
 
Cugel
17-1-2006 22:19:00
"Ga je nog in op mijn voorbeeld?"
Nee..ga zelf maar puzzelen
 
Troebelwater
18-1-2006 18:22:00
"De helft van de oplossing is altijd genoeg omdat iemand anders deze van nature aanvult."
Je bedoelt dus dat de hersenen van de bezitter deze aanvult,
dan lijk de helft mij wel wat veel.
Bij mp3 wordt ook niet de helft weggelaten,
Kan je aantonen dat de helft al genoeg is?
 
Drazic
18-1-2006 20:27:00
"Kan je aantonen dat de helft al genoeg is?"
Na 2 jaar op dit forum is me wel duidelijk geworden dat je Cugel niet moet vragen om iets aan te tonen.. (MatrixView heeft die hoop al veel eerder opgegeven, had ik zijn voorbeeld maar gevolgd..) Cugel wil alleen maar vage dingen roepen (van Pyramides tot Priemgetallen), maar als je dan vraagt om helderheid, antwoord hij NOG vager (of helemaal niet). Zelfs z'n e-mail adres (en geslacht) houd hij/zij priv.. Cugel: kom uit de kast :-p
 
Cugel
18-1-2006 21:32:00
"Na 2 jaar op dit forum is me wel duidelijk geworden dat je Cugel niet moet vragen om iets aan te tonen.. (MatrixView heeft die hoop al veel eerder opgegeven, had ik zijn voorbeeld maar gevolgd..) Cugel wil alleen maar vage dingen roepen (van Pyramides tot Priemgetallen), maar als je dan vraagt om helderheid, antwoord hij NOG vager (of helemaal niet). Zelfs z'n e-mail adres (en geslacht) houd hij/zij priv.. Cugel: kom uit de kast :-p"
Als je in het begin had opgelet wist je van welk geslacht ik ben en hoe oud..maar dat doet er niet toe.

Elke kleur heeft zijn eigen spanningscordinaat tussen de 0 en 1 Volt. Met steps off 2 in de wisselspanning en een dubbele brug kun je er altijd voorzorgen dat het totaal altijd zoekt naar een bepaalde spanning.
Het inlezen van data de 1e keer is dus het meeste werk met een film omdat je eerst moet zoeken naar de gem. onder- en bovenwaarde. Enige manco aan dit systeem is dat helderheid en diepte nog niet te regelen zijn. Wat je uiteindelijk inleest per algoritme is een heel lange string die per positie het tijdstip vermenigvuldigt met de tegenwaarde van de kleur. Het eindresultaat is n groot getal welke in dezelfde algoritme constant vergeleken wordt met een opvolgend priem
getal. Daarom is de database ook zo groot, die staat vol met priemgetallen.

Zo is de quark ooit ook eens begonnen.

Mundus vult decipi
 
Cugel
18-1-2006 21:43:00
"Je bedoelt dus dat de hersenen van de bezitter deze aanvult,
dan lijk de helft mij wel wat veel.
Bij mp3 wordt ook niet de helft weggelaten,
Kan je aantonen dat de helft al genoeg is?"
Gelijk het einde der kunnen representeren is niet in de aard van de mens. Dan zouden we morgen bijv. alles hebben uitgevonden maar dat kan niet vanwege de balans van Quantum Organum.

Stel je hebt een oscilatie tussen 0 en 1 volt en de sinus ligt constant rond de
0.99 Volt. Dan sla je gewoon het reciproke deel op .
Je integreet daarna de uitkomst gewoon vanaf 0 t/m de string van de uitkomst....een wandelende formule dus.

De helft aanvullen is ook optisch;
Als ik je een plaatje laat zien met alleen de basishoeken van een pyramide
vul je de rest vanzelf in.

Je moet ervan uitgaan dat je hersenen beschikken over n soort potentiaal met een maximum waarde...dus wat niet van belang is wordt niet opgeslagen
 
Drazic
18-1-2006 22:09:00
"Als je in het begin had opgelet wist je van welk geslacht ik ben en hoe oud..maar dat doet er niet toe."
Inderdaad. Het doet er niet toe. Maar het is je in meerdere topics gevraagd, en je ontweek altijd het antwoord? Ik heb vanaf het begin goed opgelet, en ken alle topics, maar nergens staat je leeftijd of sekse hoor.. Waar heb je het over?

Ontopic:
Je verhaal is te complex om zo snel op waarde te kunnen schatten, maar dingen zoals 'de diepte, etc. is nog niet in te stellen' doen al belletjes rinkelen, want welke diepte gebruik je nu dan? Als het allemaal klopt is dit vrij makkelijk om te zetten naar software (ik ben programmeur, hint*), en is al snel vast te stellen of het idd ruimte bespaard. Maar ook dit heb ik al eens voorgesteld, en toen ging je ook ontwijkend antwoorden.. dus ben zeer benieuwd naar je reply :-p
 
defosse
19-1-2006 0:43:00
"Gelijk het einde der kunnen representeren is niet in de aard van de mens. Dan zouden we morgen bijv. alles hebben uitgevonden maar dat kan niet vanwege de balans van Quantum Organum.

Stel je hebt een oscilatie tussen 0 en 1 volt en de sinus ligt constant rond de
0.99 Volt. Dan sla je gewoon het reciproke deel op .
Je integreet daarna de uitkomst gewoon vanaf 0 t/m de string van de uitkomst....een wandelende formule dus.

De helft aanvullen is ook optisch;
Als ik je een plaatje laat zien met alleen de basishoeken van een pyramide
vul je de rest vanzelf in.

Je moet ervan uitgaan dat je hersenen beschikken over n soort potentiaal met een maximum waarde...dus wat niet van belang is wordt niet opgeslagen"
Je hebt gelijk .Wat betreft dat je dingen niet vergeet als je intressen hebt in iets waar je echt voor intressen hebt.Je bent progameur.
ok dat is goed .maar denk je dat het niet anders kan dan wat je geleerd hebt
.zou het niet anders kunnen .dan wat jij leerde.Als men dat in je achter hoofd heeft .blijft men hangen in het ongeloof die er nu is dat het wel een anders zou kunnen zijn dan nu .
Ik heb niets tegen de wettenschap maar .eerst zeggen ze dat het niet kan .dan zeggen ze het zou wel eens kunnen .dan zeggen ze het is normaal.
albert E was ook verkeert.nu pas weten ze dat bepaalde dingen die hij beweerde niet klopte .
Groeten
Defosse
 
Troebelwater
19-1-2006 3:51:00
"maar denk je dat het niet anders kan dan wat je geleerd hebt."
'k denk dat dit verre weg het grootste probleem is.
Niets is leuker dan een kip leren hoe die een ei moet leggen, maar het moet wel reel blijven :)

Maar als ik goed gelezen heb is er iets in Quantum Mechanica wat zich laat lenen
voor inspiratie. 
 
defosse
20-1-2006 18:04:00
"'k denk dat dit verre weg het grootste probleem is.
Niets is leuker dan een kip leren hoe die een ei moet leggen, maar het moet wel reel blijven :)

Maar als ik goed gelezen heb is er iets in Quantum Mechanica wat zich laat lenen
voor inspiratie."
Ik kan op deze website niet meer reageren daar ze weer een proces willen inspannen tegen mij .zelfs dat word verboden Door Guido Van De Moortelen......

Guillaume Defoss
 
Cugel
22-1-2006 20:17:00
"Je hebt gelijk .Wat betreft dat je dingen niet vergeet als je intressen hebt in iets waar je echt voor intressen hebt.Je bent progameur.
ok dat is goed .maar denk je dat het niet anders kan dan wat je geleerd hebt
.zou het niet anders kunnen .dan wat jij leerde.Als men dat in je achter hoofd heeft .blijft men hangen in het ongeloof die er nu is dat het wel een anders zou kunnen zijn dan nu .
Ik heb niets tegen de wettenschap maar .eerst zeggen ze dat het niet kan .dan zeggen ze het zou wel eens kunnen .dan zeggen ze het is normaal.
albert E was ook verkeert.nu pas weten ze dat bepaalde dingen die hij beweerde niet klopte .
Groeten
Defosse"
Albert E zit er soms ook helemaal naast
maar haast niemand begrijpt de psychologische "afwijking" om je dit voor te stellen. Je levert nl een deel van je sociaal geheugen in om je deze kennis machtig te worden.

Als je je eenmaal buiten de database op kan stellen en kunt zien hoe die in elkaar zit is het haast onmogelijk om deze te verwoorden omdat dan een gedeelte van de oplossing niet meer aanwezig is.

Een binair stelsel van 0 t/m 9 snapt haast ook niemand maar lost wel alles bijna op omdat 9 gewoon een gedeelte an 1 is alleen in een andere staat. het is de hoogste staat van 1.

00000800 is 800 maar ook 0,8 V
Tevens is dit ook het reciproke deel van
99999199. Elk kleurtje heeft een vaste plek
 
Drazic
22-1-2006 22:02:00
"Een binair stelsel van 0 t/m 9 snapt haast ook niemand maar lost wel alles bijna op "
LOL.. Volgens mij noemen ze dat decimaal.. En het is al eens besproken op dit forum b.t.w. maar decimale hardware scheen niet efficienter te zijn (go figuring). Heb je al eens succesvol films of beelden verkleind met jouw methode?
 
steve
24-1-2006 11:10:00
"Hier Een antwoord van mij Defoss Guillaume.
Al 3 jaar doet de standaard al de mooite mij slecht te maken .Nu weet ik waarom .3 jaar treg werd ik ontvangen door agfa-geveard .voor de identiteitskaart van belgie. nu zijn ze in gebruik .Ik kan je een dokement opsturen als ik je Email heb waar is staat ."wat daar van te denken"Moet u weten dat ik normaal een contrakt zou kreigen .maar neen Agfa-gevaerd . liet een dokement zien met deze tekst "wat daar van te denken "nu drie jaar later per toeval gingen we naar de standaard omdat ze het niet wilde weg halen van hen website de tekst dus .aan gekomen werden we ingeleid door een persoon die gewoon zij dat het nieuwsblad de vum dus ook de standaard .men zij dat Agfa-gevaerd de baas was van hun krand ik zakte bijna ineen .wat voor een rod boel is dit .wat nog meer is dat bepaalde Advocaten mee werkte om bepaalde patenten in te laten treken.
een het stopt daar niet bij je kan niet geloven wat ik te weten ben gekomen ik geniet niet van het belgies recht ik ben ook eide raad heb ook problemen met mijn hart ben daar ook voor opgenomen .het strafste moet nog komen ik kom thuis van het ziekenhuis een kreig een kortgeding op mijn nek en daar stopt het ook niet bij mijn vamilie is bedreigt ik ben met de dood bedreigt een als dat nog niet genoeg is word er ongelooflijk misbruik van het gerecht gemaakt ze vallen maar aan een hopen dat ik het begeef heb ik ook een Email van hoe ze mij zouden aanpaken hier in belgie vind ik geen recht meer ik sta er nu alleen voor kan iemand dat bekent maken moest er met mij iets gebeuren .ik zou nog zo veel kunnen schrijven .als het kan van julie kant stuur ik een deel op naar julie email.
de vriendelijke groeten. sory voor mijn deglecsie.
Defosse Guillaume "
Kunt u mij deze email ook verstrekken?
Om evt. verder te kunnen reageren op dit bericht?

Mvg

O. Mevissen
 
steve
24-1-2006 11:10:00
"Kunt u mij deze email ook verstrekken?
Om evt. verder te kunnen reageren op dit bericht?

Mvg

O. Mevissen"
email: owl@1000mbit.nl
 
defosse
24-1-2006 13:40:00
"Kunt u mij deze email ook verstrekken?
Om evt. verder te kunnen reageren op dit bericht?

Mvg

O. Mevissen"
Dag alle schreivers van deze website De Broncode
Zojuist mocht ik weer een dagvaarding aan krijgen van een deurwaarder .
Ik moet een schade vergoeding betalen van 75.000000 Euro.
Omdat ik op deze website met jullie schreef .Ik moet nu voor de rechtbank komen .
Er is een kortgeding tegen mij in gezet .nu moet ik denken .dat zij er alles voor over
Hebben ook met valse verklaringen af te leggen .Het vreemde is dat ik al eens ben op geroepen en niet een keer maar ontelbare keren door deze personen .Vreemd is dat het is verworpen en ik gelijk kreeg van het eerste vonnis .Toch weer voor het zelfde word ik aangevallen .weer een andere rechtbank weer een andere procureur weer een andere deurwaarder .voor het zelfde .Dus zal er waarschijnlijk nooit iets van het dgs systeem op de markt komen doofpot verzekerd .Er word gewezen dat ik niet meer op het internet zou komen .
Wie heeft zo veel macht wie heeft er belang bij mij het zwijgen op te legen .Vandaar ook die dood bedreiging .en het stopt niet mijn vrouw word lastig gevallen mijn kinderen worden vals beschuldigd .blijkbaar is al het recht ontnomen voor ons en waarschijnlijk zullen ze zeggen dat ik zelf moord pleegde of een hart kwaal had .
Ik denk dat ik toch blijf schrijven naar mensen op het internet wat de gevolgen ook zijn moest er toch iets gebeuren weet dat je beter stopt met iets uit te vinden dat goed zou zijn voor de mensheid .
Geschreven door een uitvinder die hier in Belgie niet word geholpen maar integendeel het zwijgen word opgelegd .En dan speek ik nog niet hoe het werkt zelfs geen gedeelte er van is verschenen op het internet .vreemd is dat ik een wereldweit een patent heb .dat zij mijn patenten een paar er van lieten intrekken vreemd .voor belgie niet .
Groeten
Guillaume Defosse
 
 
edocnorb ed
24-1-2006 17:17:00
"Dag alle schreivers van deze website De Broncode
Zojuist mocht ik weer een dagvaarding aan krijgen van een deurwaarder .
Ik moet een schade vergoeding betalen van 75.000000 Euro.
Omdat ik op deze website met jullie schreef .Ik moet nu voor de rechtbank komen .
Er is een kortgeding tegen mij in gezet .nu moet ik denken .dat zij er alles voor over
Hebben ook met valse verklaringen af te leggen .Het vreemde is dat ik al eens ben op geroepen en niet een keer maar ontelbare keren door deze personen .Vreemd is dat het is verworpen en ik gelijk kreeg van het eerste vonnis .Toch weer voor het zelfde word ik aangevallen .weer een andere rechtbank weer een andere procureur weer een andere deurwaarder .voor het zelfde .Dus zal er waarschijnlijk nooit iets van het dgs systeem op de markt komen doofpot verzekerd .Er word gewezen dat ik niet meer op het internet zou komen .
Wie heeft zo veel macht wie heeft er belang bij mij het zwijgen op te legen .Vandaar ook die dood bedreiging .en het stopt niet mijn vrouw word lastig gevallen mijn kinderen worden vals beschuldigd .blijkbaar is al het recht ontnomen voor ons en waarschijnlijk zullen ze zeggen dat ik zelf moord pleegde of een hart kwaal had .
Ik denk dat ik toch blijf schrijven naar mensen op het internet wat de gevolgen ook zijn moest er toch iets gebeuren weet dat je beter stopt met iets uit te vinden dat goed zou zijn voor de mensheid .
Geschreven door een uitvinder die hier in Belgie niet word geholpen maar integendeel het zwijgen word opgelegd .En dan speek ik nog niet hoe het werkt zelfs geen gedeelte er van is verschenen op het internet .vreemd is dat ik een wereldweit een patent heb .dat zij mijn patenten een paar er van lieten intrekken vreemd .voor belgie niet .
Groeten
Guillaume Defosse
"
Ik zou zeggen gewoon het dgs systeem verspreiden wereldwijd Maar dat is natuurlijk makkelijk zeggen
naar mijn mening gebeurd dit Vroeg of laat toch wel met een soortgelijk systeem
ik heb het idee dat de grote jongens microsoft e.d soortgelijke technologie al lang in handen hebben en niet zitten te wachten op meneer x de concurrent in dit geval dus u meneer Defosse
 
Troebelwater
24-1-2006 20:50:00
"Dag alle schreivers van deze website De Broncode
Zojuist mocht ik weer een dagvaarding aan krijgen van een deurwaarder .
Ik moet een schade vergoeding betalen van 75.000000 Euro.
Omdat ik op deze website met jullie schreef .Ik moet nu voor de rechtbank komen .
Er is een kortgeding tegen mij in gezet .nu moet ik denken .dat zij er alles voor over
Hebben ook met valse verklaringen af te leggen .Het vreemde is dat ik al eens ben op geroepen en niet een keer maar ontelbare keren door deze personen .Vreemd is dat het is verworpen en ik gelijk kreeg van het eerste vonnis .Toch weer voor het zelfde word ik aangevallen .weer een andere rechtbank weer een andere procureur weer een andere deurwaarder .voor het zelfde .Dus zal er waarschijnlijk nooit iets van het dgs systeem op de markt komen doofpot verzekerd .Er word gewezen dat ik niet meer op het internet zou komen .
Wie heeft zo veel macht wie heeft er belang bij mij het zwijgen op te legen .Vandaar ook die dood bedreiging .en het stopt niet mijn vrouw word lastig gevallen mijn kinderen worden vals beschuldigd .blijkbaar is al het recht ontnomen voor ons en waarschijnlijk zullen ze zeggen dat ik zelf moord pleegde of een hart kwaal had .
Ik denk dat ik toch blijf schrijven naar mensen op het internet wat de gevolgen ook zijn moest er toch iets gebeuren weet dat je beter stopt met iets uit te vinden dat goed zou zijn voor de mensheid .
Geschreven door een uitvinder die hier in Belgie niet word geholpen maar integendeel het zwijgen word opgelegd .En dan speek ik nog niet hoe het werkt zelfs geen gedeelte er van is verschenen op het internet .vreemd is dat ik een wereldweit een patent heb .dat zij mijn patenten een paar er van lieten intrekken vreemd .voor belgie niet .
Groeten
Guillaume Defosse
"
Ik wil niet aanzetten tot geweld, maar:
mocht je ooit in de situatie komen om
'de hand aan je zelf te slaan',
dan heb je naar MIJN MENING, het MORELE RECHT om
'de hand van iemand anders te slaan'.

Iemand anders is dan degene die je in die situatie heeft gebracht.
 
defosse
24-1-2006 22:00:00
"Ik wil niet aanzetten tot geweld, maar:
mocht je ooit in de situatie komen om
'de hand aan je zelf te slaan',
dan heb je naar MIJN MENING, het MORELE RECHT om
'de hand van iemand anders te slaan'.

Iemand anders is dan degene die je in die situatie heeft gebracht."
Dag allemaal
Vooral eerst moet ik jullie bedanken voor wat je antwoorden op deze website .
Je hebt gelijk als je zegt .
Dat je tegen geweld bent . Maar soms kan een mens zo gedreven worden iets te ondernemen
Spijtig leven we niet meer in de tijd van toen men het kon uit vechten met de revolver in de beugel .Die tijd is gekend . Maar al goed als die voorbij is.
De personen waar ik nu mee te doen heb zijn zo begaafd in het omzeilen
Van het gerecht .dat het gerecht. en bepaalde Advocaten het zelfs niet door hebben .ze zijn zo geslepen als paling in vet .
En zeer moeilijk te betrapen ze zijn gewoon hoogbegaafd op dit terrein .en schrikken niet terug van wat ik al mee maakten .
Toch geef ik het niet op ze zullen bekend geworden zijn via internet wacht maar af .
als mijn website moest verdwijnen heb ik me toch voor bereid hun het leven zuur te maken via media. dan komt het toch uit wie die personen zijn. en kunnen ze niet meer naar bedrijven gaan en zullen ze niet meer gelooft worden .Ik kan nu ook niet te veel zeggen .maar een persoon is in het verleden al aan gesproken voor de zelfde daden die hij nu flikt met mij .en gooi dat gewoon op internet .wat de gevolgen ook mogen zijn ik ga niet op zij voor deze personen ! .
Ze vragen bewijzen .wel ze krijgen ze uitgebreid aangeboden op het internet en media .

Vriendelijke Groeten
Defosse Guillaume

 
 
steve
25-1-2006 17:26:00
"Dag allemaal
Vooral eerst moet ik jullie bedanken voor wat je antwoorden op deze website .
Je hebt gelijk als je zegt .
Dat je tegen geweld bent . Maar soms kan een mens zo gedreven worden iets te ondernemen
Spijtig leven we niet meer in de tijd van toen men het kon uit vechten met de revolver in de beugel .Die tijd is gekend . Maar al goed als die voorbij is.
De personen waar ik nu mee te doen heb zijn zo begaafd in het omzeilen
Van het gerecht .dat het gerecht. en bepaalde Advocaten het zelfs niet door hebben .ze zijn zo geslepen als paling in vet .
En zeer moeilijk te betrapen ze zijn gewoon hoogbegaafd op dit terrein .en schrikken niet terug van wat ik al mee maakten .
Toch geef ik het niet op ze zullen bekend geworden zijn via internet wacht maar af .
als mijn website moest verdwijnen heb ik me toch voor bereid hun het leven zuur te maken via media. dan komt het toch uit wie die personen zijn. en kunnen ze niet meer naar bedrijven gaan en zullen ze niet meer gelooft worden .Ik kan nu ook niet te veel zeggen .maar een persoon is in het verleden al aan gesproken voor de zelfde daden die hij nu flikt met mij .en gooi dat gewoon op internet .wat de gevolgen ook mogen zijn ik ga niet op zij voor deze personen ! .
Ze vragen bewijzen .wel ze krijgen ze uitgebreid aangeboden op het internet en media .

Vriendelijke Groeten
Defosse Guillaume

"
Iemand moet de eerste zijn, zo was jan sloot door dergelijk hectiek (blijkbaar) ook om het leven gekomen.

Waarom hou je de eer niet bij jezelf.
Jouw bevindingen kunnen op dit moment hoogstwaarschijnlijk ethisch niet aanvaard worden, dus dan zal je bij jezelf toch misschien wel de meest simpele keuze moeten voorleggen namelijk:

1. Stop in een doofpot, zorg ervoor dat niemand nog de indruk krijgt dat jij/jullie er fanatiek mee bezig zijn

2. Je bescrhijft tot in detail je bevindingen, en levert deze (al dan niet gratis) op dvd aan universiteiten/overheidsinstanties e.d.,
zodat niet de indivudu schade krijgt aan technische ontwikkelingen.
 
 
defosse
25-1-2006 20:43:00
"Iemand moet de eerste zijn, zo was jan sloot door dergelijk hectiek (blijkbaar) ook om het leven gekomen.

Waarom hou je de eer niet bij jezelf.
Jouw bevindingen kunnen op dit moment hoogstwaarschijnlijk ethisch niet aanvaard worden, dus dan zal je bij jezelf toch misschien wel de meest simpele keuze moeten voorleggen namelijk:

1. Stop in een doofpot, zorg ervoor dat niemand nog de indruk krijgt dat jij/jullie er fanatiek mee bezig zijn

2. Je bescrhijft tot in detail je bevindingen, en levert deze (al dan niet gratis) op dvd aan universiteiten/overheidsinstanties e.d.,
zodat niet de indivudu schade krijgt aan technische ontwikkelingen.
"
Steven

Ja wat zou ik kunnen doen .Je hebt gelijk op een punt .
Dat ik het aan de wetenschap geef .Maar niet die van Belgie .Eerder USA .
Daar had ik te minste respect .Dat kan ik hier niet zeggen .In tegendeel word ik
Afgebroken uitgelagen en langs alle kanten aangevallen .
Ik zou ook naar Microsoft kunnen gaan .Maar doe ik er wel goed aan het te doen .
Stel dat zij al de juridische problemen zo zouden over nemen .Dan zou alles opgelost
Zijn .Maar dan zit ik met een ding .De mensen die mij vals beschuldigde en valse verklaringen in diende. tegen mij en mijn vrouw en kinderen .Dat zomaar vergeten .Ze
Zullen niet stoppen want ik heb meer dan een uitvinding .Neen eerst moeten zij gestopt
Worden .En moet het openbaar gekend zijn Wie die mensen zijn.. Zodat niemand meer
Met hen zaken wil doen natuurlijk een groot vraag teken .het zijn gewoon .de woorden wil ik niet uitspreken vul de woorden maar zelf is .Voor de rest nog de groeten.
Defosse.
 
 
Troebelwater
28-1-2006 10:20:00
"Steven

Ja wat zou ik kunnen doen .Je hebt gelijk op een punt .
Dat ik het aan de wetenschap geef .Maar niet die van Belgie .Eerder USA .
Daar had ik te minste respect .Dat kan ik hier niet zeggen .In tegendeel word ik
Afgebroken uitgelagen en langs alle kanten aangevallen .
Ik zou ook naar Microsoft kunnen gaan .Maar doe ik er wel goed aan het te doen .
Stel dat zij al de juridische problemen zo zouden over nemen .Dan zou alles opgelost
Zijn .Maar dan zit ik met een ding .De mensen die mij vals beschuldigde en valse verklaringen in diende. tegen mij en mijn vrouw en kinderen .Dat zomaar vergeten .Ze
Zullen niet stoppen want ik heb meer dan een uitvinding .Neen eerst moeten zij gestopt
Worden .En moet het openbaar gekend zijn Wie die mensen zijn.. Zodat niemand meer
Met hen zaken wil doen natuurlijk een groot vraag teken .het zijn gewoon .de woorden wil ik niet uitspreken vul de woorden maar zelf is .Voor de rest nog de groeten.
Defosse.
"
Wanneer van toepassing dan ga aub niet naar microsoft wanneer mogelijk, want dan wordt de uitvinding tot het oneindige gemolken, ga dan naar een concurent van microsoft zodat deze een grotere concurentie positie krijgt.

Overigens, 'k kijk vaker op je website en 'k heb het gezien van die "dagvaarding", en datgene van wat ze van deze website hebben weggehaald, inderdaad zeer triest.
Dus 'k wil je bij deze heel veel sterkte wensen, laat je gezondheid van jou en je familie de voorrang hebben, maar laat je ook niet klein krijgen, geduld is een schone zaak.

Mvg. Troebel.
 
defosse
28-1-2006 12:34:00
"Wanneer van toepassing dan ga aub niet naar microsoft wanneer mogelijk, want dan wordt de uitvinding tot het oneindige gemolken, ga dan naar een concurent van microsoft zodat deze een grotere concurentie positie krijgt.

Overigens, 'k kijk vaker op je website en 'k heb het gezien van die "dagvaarding", en datgene van wat ze van deze website hebben weggehaald, inderdaad zeer triest.
Dus 'k wil je bij deze heel veel sterkte wensen, laat je gezondheid van jou en je familie de voorrang hebben, maar laat je ook niet klein krijgen, geduld is een schone zaak.

Mvg. Troebel."
Je zag het ook dat Guido Van De Moortele Dus in feiten Interpat nv is .
Dan heb ik toch wat steun van jou kant Guido Van De Mortele heeft alle
Belangen dat het niet op de mart komt zou hij betaald zijn door anderen
Het vreemde is dat hij de kosten van de deurwaarders en tal van advocaten
Gewoon doorrekent aan het bedrijf Interpat nv waar ik de meeste aandelen
Heb .blijkbaar word guido van de moortele gelooft omdat hij altijd gaat huilen
Ik ondervond dat er in het verleden een bijeenkomst was voor het bespreken dat ik een
Ander advocaat zou nemen omdat de advocaat van hem niets ondernam naar mij toe
Maar eender naar hem .begon hij te huilen en zij dat de nieuwe advocaat die ik toen
Nam niet goed was .hij kwam alle dagen bij ons thuis guido van de moortele dus.
En speelde met de jongste zoontje van ons en beloofde dat het zoontje van ons in de zijl
Clup mocht later bleek het niet zo te zijn maar dat het enkel was het vertrouwen te winnen
Van ons en hij slaagde er in .de rest kan je uitvoerig zien wat voor persoon hij echt is op
Mijn website als ik niet door guido van de moortle word geblokkeerd mijn website uit te
Breiden met wat voor personen ik echt te doen had .kan je ook eens aan de personen vragen
Die staan vermeld in deze website de broncode dat wat zij op deze forum zetten niets met het dgs systeem te maken had Guido van de Moortele beweerd dat zij en ik de uitleg gaf .maar dat het enkel om een uitleg ging hoe zij het schreven en niet ik dus hen manier van compressie .
Je ziet dat er alles wart gedaan mij het leven zo zuur mogelijk te maken .
Toch bedankt voor je steun die ik wel kan gebruiken.
De Vriendelijke Groeten
Guillaume Defosse
 
 
defosse
29-1-2006 22:15:00
"Albert E zit er soms ook helemaal naast
maar haast niemand begrijpt de psychologische "afwijking" om je dit voor te stellen. Je levert nl een deel van je sociaal geheugen in om je deze kennis machtig te worden.

Als je je eenmaal buiten de database op kan stellen en kunt zien hoe die in elkaar zit is het haast onmogelijk om deze te verwoorden omdat dan een gedeelte van de oplossing niet meer aanwezig is.

Een binair stelsel van 0 t/m 9 snapt haast ook niemand maar lost wel alles bijna op omdat 9 gewoon een gedeelte an 1 is alleen in een andere staat. het is de hoogste staat van 1.

00000800 is 800 maar ook 0,8 V
Tevens is dit ook het reciproke deel van
99999199. Elk kleurtje heeft een vaste plek"www.dgsonline.be
Zojuist mocht ik weer een dagvaarding aan krijgen van een deurwaarder ik
zou een schade vergoeding moeten betalen van 10.000000 Euro.Rede ..Geen
Guido Van De Moortele" Beweerd dat ik de compressie op het internet
kenbaar maakte hoe het werkt kan er iemand mij een bewijs door sturen
naar het volgende adres ".het gerechtsgebouw van Antwerpen met de
mededeling de compressie Defosse Guillaume Tegenover INTERPAT NV "hou
wel rekening dat je de juiste op stuurt .het moet gaan om het DGS
systeem geen ander .Geen internet spelletjes. Zijn er personen of
bedrijven die de compressie kochten van Defosse Guillaume.Gelieve U dan
aan te melden aan het boven staand adres .Interpat nv Is Guido Van De
Moortele Die de klacht neer legde op een korte tijd nam hij 8 anderen
deurwaarders .als hij een berichtje krijgt op zijn GSM. pas op je bent
gewaarschuwd je zou wel eens een schadevergoeding moeten betalen die hoog
kan oplopen .Wat zit er achter .Guido Van De Moortele werkzaam in de brug
te Mortsel .Doet zich voor als een goede burger .Maar schijn bedriegt zegt
men wel eens .een groot voorbeeld . Interpat nv dus Guido Van De
Moortele en waar ik de meeste aandelen heb .Hij er toch in slaagt de
kosten van de deurwaarders en tal van Advocaten .als kost berekend in het
ja. het bedrijf Interpat nv aan te rekenen en aan mijn over te dragen
zodat ik zelf opdraai voor de kosten van zijn Deurwaarders en Advocaten.
Nu komt het .in het begin stelde hij eerst die advocaten voor als vrienden
dienst zij zouden het contract opstellen zonder dat ik hoefde te komen
naar het kantoor van die zogezegde vriendschappelijke vrienden dienst van
Guido Van De Moortele .Die vriendelijke Advocaten werkte mee met Guido Van
De Moortele de inzage en de terug trekking er van of niet van mijn
patenten . Kijk pagina 2 van deze website je kan de documenten uitprinten
en het stopt niet hij vraagt een document te ondertekenen moest er iets
met mij gebeuren dat hij de toelating zou krijgen het op de markt te
brengen dit document licht bij de notaris .toen begon zijn uitgebreid plan
.de processen kwamen .hij wist van mijn gezondheid toestand .na een tijdje
werd ik opgenomen in het ziekenhuis voor mijn hart .ik werd na 5 dagen
ontslagen .hij kwam op de hoogte dat ik weer thuis was de dag nadien kreeg
ik een dagvaarding aangeboden een kortgeding dus .van Interpat nv van
Guido Van De Moortele en als dat nog niet genoeg was kreeg ik telefoon
van Guido Van De Moortele .met de vraag hoe het met mij is.daarop een paar
dagen nadien kreeg ik weer een dagvaarding van Interpat nv van Guido Van
De Mortele.Toen een paar dagen kreeg ik per post gestuurd een doods
prentje .Guido Van De Moortele Belde me weer met de vraag hoe is het .een
paar dagen nadien kreeg ik weer een dagvaarding van Guido Van De Moortele
.toen dacht ik .als ik nu eens een website zou starten .was het mij toen
verboden door Guido Van De Moortele .toch doe ik het .nu kan je zelf
vaststellen dat deze persoon voor niets uit de weg gaat .zelfs met valse
verklaringen .dat ik zogezegd mijn compressie op het internet openbaar
maakte weer starten Guido Van De Moortele in de naam Interpat nv en
waarschijnlijk zal het niet stoppen en hoopt hij dat ik het op geef .toch
geef ik het niet op ook wat de gevolgen ook mogen zijn .ik zoek een
rechtvaardige behandeling en dat deze persoon voor zijn daden word
gestraft .blijkbaar zal dat niet kunnen er zijn te hogen personen me in
het spel dat dat nu uitvoerig aan orden is als dat naar boven komt is het
een schandaal dat niet naar boven mag komen voor het vertrouwen niet te
schenden .als je dat leest van wat ik nu schijf .denk je dan ook niet dat
alles al geplant was mij bij de neus te nemen en is dat ook goed gelukt
.ik vertrouw geen advocaat meer ik vertrouw niemand meer en is daar ook
geen reden toe ik dacht van wel .mensen kijk goed uit naar bepaalde
personen voor je iets onderneemt kijk uit voor Guido Van De Moortele hij
gebruikt altijd een achterpoortje zodat hij altijd buiten schot blijft
moest hij door de mant vallen wijst hij de vinger naar dat achterpoortje
omdat hij het altijd op de naam van het faalenden bedrijf zal verwoorden
en kan hij weer zijn praktijken uitvoerig plannen .Naam en waar hij werkt
.De Brug te Mortsel naam Guido Van De Moortele .bedrijfsbeheerder als hij
het nog zou zijn. het kan ook zijn dat hij ook daar zijn ontslag nam als
bedrijfsbeheerder .
Guillaume Defosse dgsonlyn@yahoo.com


 
 
Cugel
2-2-2006 22:04:00
"

www.dgsonline.be
Zojuist mocht ik weer een dagvaarding aan krijgen van een deurwaarder ik
zou een schade vergoeding moeten betalen van 10.000000 Euro.Rede ..Geen
Guido Van De Moortele" Beweerd dat ik de compressie op het internet
kenbaar maakte hoe het werkt kan er iemand mij een bewijs door sturen
naar het volgende adres ".het gerechtsgebouw van Antwerpen met de
mededeling de compressie Defosse Guillaume Tegenover INTERPAT NV "hou
wel rekening dat je de juiste op stuurt .het moet gaan om het DGS
systeem geen ander .Geen internet spelletjes. Zijn er personen of
bedrijven die de compressie kochten van Defosse Guillaume.Gelieve U dan
aan te melden aan het boven staand adres .Interpat nv Is Guido Van De
Moortele Die de klacht neer legde op een korte tijd nam hij 8 anderen
deurwaarders .als hij een berichtje krijgt op zijn GSM. pas op je bent
gewaarschuwd je zou wel eens een schadevergoeding moeten betalen die hoog
kan oplopen .Wat zit er achter .Guido Van De Moortele werkzaam in de brug
te Mortsel .Doet zich voor als een goede burger .Maar schijn bedriegt zegt
men wel eens .een groot voorbeeld . Interpat nv dus Guido Van De
Moortele en waar ik de meeste aandelen heb .Hij er toch in slaagt de
kosten van de deurwaarders en tal van Advocaten .als kost berekend in het
ja. het bedrijf Interpat nv aan te rekenen en aan mijn over te dragen
zodat ik zelf opdraai voor de kosten van zijn Deurwaarders en Advocaten.
Nu komt het .in het begin stelde hij eerst die advocaten voor als vrienden
dienst zij zouden het contract opstellen zonder dat ik hoefde te komen
naar het kantoor van die zogezegde vriendschappelijke vrienden dienst van
Guido Van De Moortele .Die vriendelijke Advocaten werkte mee met Guido Van
De Moortele de inzage en de terug trekking er van of niet van mijn
patenten . Kijk pagina 2 van deze website je kan de documenten uitprinten
en het stopt niet hij vraagt een document te ondertekenen moest er iets
met mij gebeuren dat hij de toelating zou krijgen het op de markt te
brengen dit document licht bij de notaris .toen begon zijn uitgebreid plan
.de processen kwamen .hij wist van mijn gezondheid toestand .na een tijdje
werd ik opgenomen in het ziekenhuis voor mijn hart .ik werd na 5 dagen
ontslagen .hij kwam op de hoogte dat ik weer thuis was de dag nadien kreeg
ik een dagvaarding aangeboden een kortgeding dus .van Interpat nv van
Guido Van De Moortele en als dat nog niet genoeg was kreeg ik telefoon
van Guido Van De Moortele .met de vraag hoe het met mij is.daarop een paar
dagen nadien kreeg ik weer een dagvaarding van Interpat nv van Guido Van
De Mortele.Toen een paar dagen kreeg ik per post gestuurd een doods
prentje .Guido Van De Moortele Belde me weer met de vraag hoe is het .een
paar dagen nadien kreeg ik weer een dagvaarding van Guido Van De Moortele
.toen dacht ik .als ik nu eens een website zou starten .was het mij toen
verboden door Guido Van De Moortele .toch doe ik het .nu kan je zelf
vaststellen dat deze persoon voor niets uit de weg gaat .zelfs met valse
verklaringen .dat ik zogezegd mijn compressie op het internet openbaar
maakte weer starten Guido Van De Moortele in de naam Interpat nv en
waarschijnlijk zal het niet stoppen en hoopt hij dat ik het op geef .toch
geef ik het niet op ook wat de gevolgen ook mogen zijn .ik zoek een
rechtvaardige behandeling en dat deze persoon voor zijn daden word
gestraft .blijkbaar zal dat niet kunnen er zijn te hogen personen me in
het spel dat dat nu uitvoerig aan orden is als dat naar boven komt is het
een schandaal dat niet naar boven mag komen voor het vertrouwen niet te
schenden .als je dat leest van wat ik nu schijf .denk je dan ook niet dat
alles al geplant was mij bij de neus te nemen en is dat ook goed gelukt
.ik vertrouw geen advocaat meer ik vertrouw niemand meer en is daar ook
geen reden toe ik dacht van wel .mensen kijk goed uit naar bepaalde
personen voor je iets onderneemt kijk uit voor Guido Van De Moortele hij
gebruikt altijd een achterpoortje zodat hij altijd buiten schot blijft
moest hij door de mant vallen wijst hij de vinger naar dat achterpoortje
omdat hij het altijd op de naam van het faalenden bedrijf zal verwoorden
en kan hij weer zijn praktijken uitvoerig plannen .Naam en waar hij werkt
.De Brug te Mortsel naam Guido Van De Moortele .bedrijfsbeheerder als hij
het nog zou zijn. het kan ook zijn dat hij ook daar zijn ontslag nam als
bedrijfsbeheerder .
Guillaume Defosse dgsonlyn@yahoo.com


"
http://www.nexusjournal.com/Miki-Sali-Yu.html.

It's fractal that makes as dyslectic think different.
 
leonos
14-2-2006 20:04:00
Ik zou in het geval van defrosse geen interesse meer hebben in het geld, maar enkel om naam bekendsheid. Dit betekent dus dat de techniek openbaar zou moeten worden gemaakt (open source). Zeker als ze aan kinderen gaan komen net als bij de heer defrosse zou ik het wel weten.
Vooraf zou ik alle sceptici omver werpen door een voorbeeld beschikbaar te maken (via download).
Die download kan bijvoorbeeld de film zijn (enkele megs) en een compressie progje, enkel voor dat filmpje.
 
Troebelwater
15-2-2006 7:08:00
"Vooraf zou ik alle sceptici omver werpen door een voorbeeld beschikbaar te maken (via download).
Die download kan bijvoorbeeld de film zijn (enkele megs) en een compressie progje, enkel voor dat filmpje."
En dan kijken of je het kunt reverse engineren en dan zelf patenteren, daar praten we dus over als jou suggestie uitgevoerd wordt!!

Dus dit is, imo, onzin.
 
leonos
15-2-2006 9:00:00
"En dan kijken of je het kunt reverse engineren en dan zelf patenteren, daar praten we dus over als jou suggestie uitgevoerd wordt!!

Dus dit is, imo, onzin."
Dan draai je toch de stappen om.
Eerst openbaar maken en bij de code het voorbeeld zetten.

Waarom draait het toch altijd om geld.

Ik ga voor openbaar (open source) en wel direct !

Dus meneer Defosse, kom op en zet die code op SourgeForce.
 
defosse
15-2-2006 11:45:00
"Dan draai je toch de stappen om.
Eerst openbaar maken en bij de code het voorbeeld zetten.

Waarom draait het toch altijd om geld.

Ik ga voor openbaar (open source) en wel direct !

Dus meneer Defosse, kom op en zet die code op SourgeForce."
Dag heren

Vooral eerst moet ik jullie zeggen .dat er een wereldweit een pantent is
En dat ik niet uit ben op geld en ook niet op bekendheid .
Als jullie mijn website hadden gevolgd kon je volgen hoe het er aan toe ging
Met een voorgeschiedenis van corruptie van tal van mensen .nu nog word ik altijd
Belaagt met valse verklaringen .ik zou op deze website de broncode geschreven
Hebben hoe het werkt .de personen die dat verklaarde haalde een tekst van deze website
Van personen die bezig waren met getallen .ze zetten gewoon mijn naam er onder en
Verklaarde dat ik het openbaar maakte .en het stopt niet .de personen waar ik het over
Heb zijn die met mij een contract tekende maar nooit betaalde voor de vinding .
En ze proberen langs al de wegen die maar mogelijk zijn het in hun handen te krijgen
Ook tal van Advocaten spelen mee met hen en ja het draait om veel geld .ik zou een
Boek kunnen schrijven en zou dat moeten doen ook .heb gewoon geduld de kans bestaat
Er in dat het eens bekend word .Het DGS Systeem .ook al word ik met de dood bedreigt
En dat is al gebeurd .zal ik niet stoppen het bekend maken van deze personen .
Want zij moeten gestopt worden en zeker Guido Van De Moortele hij is er mee gestart
En heeft invloed op hooggeplaatste personen .
Groeten
Guillaume Defoss
 
 
leonos
15-2-2006 12:15:00
Maar als U niet op geld of naamsbekendheid uit bent, kan U toch uw slag slaan en deze 'personen' uit het veld slaan door anoniem de code te publiceren.
Dan kunnen zij U niets maken en zullen ze u ook niet meer lastig vallen.
Immers het is dan niets nieuws meer als het open source wordt en kan er dus ook geen geld aan worden verdient.
Rechters kunnen U niets maken, vanwege de anoniemiteit van de openbaar making.

Dit is de kans om uw leven weer op de rit te krijgen, denk aan uw gezin !
 
 
defosse
15-2-2006 23:41:00
"Maar als U niet op geld of naamsbekendheid uit bent, kan U toch uw slag slaan en deze 'personen' uit het veld slaan door anoniem de code te publiceren.
Dan kunnen zij U niets maken en zullen ze u ook niet meer lastig vallen.
Immers het is dan niets nieuws meer als het open source wordt en kan er dus ook geen geld aan worden verdient.
Rechters kunnen U niets maken, vanwege de anoniemiteit van de openbaar making.

Dit is de kans om uw leven weer op de rit te krijgen, denk aan uw gezin !
"
De rechters hier in belgie"
wel ze geloven zelfs de valse verklaringen die ze voorlegden en zou ik een schade vergoeding moeten betalen
van ja 10.000000.Euro.
je hebt die documenten toch ook gezien
op mijn website van de persoon Guido Van De Moortelen die diende die valse
verklaring in .
Groeten
Defosse
 
leonos
16-2-2006 0:21:00
"De rechters hier in belgie"
wel ze geloven zelfs de valse verklaringen die ze voorlegden en zou ik een schade vergoeding moeten betalen
van ja 10.000000.Euro.
je hebt die documenten toch ook gezien
op mijn website van de persoon Guido Van De Moortelen die diende die valse
verklaring in .
Groeten
Defosse "
Tja, zo blijf je natuurlijk in de problemen zitten.
Die rechtzaak komt steeds dichterbij (half maart las ik) en daarna kan het dus zijn dat meneer van Moortelen wint.

Dat betekent dat jij dus niets, nada hebt, je gezin kapot, kinderen huilend.
En de heer van Moortelen lacht en gaat er mee aan de haal.

Ik zeg je, doe het voor je gezin, maak die vinding openbaar. Ook dat energie kastje (indien de rechtszaak daar ook over gaat.

Ik heb zelf ook kinderen en niemand maar dan ook niemand komt aan mijn kinderen !!!

Daarom doe het, hak die knoop door, maak het openbaar, anoniem !!!

Als U niet durft, doe ik het wel eventueel, liever niet want dan zoeken de mensen op dit forum er weer iets achter (ik denk dat ze zelf geen kinderen hebben).

leonbiggel@hotmail.com
 
Troebelwater
16-2-2006 10:38:00
"Tja, zo blijf je natuurlijk in de problemen zitten.
Die rechtzaak komt steeds dichterbij (half maart las ik) en daarna kan het dus zijn dat meneer van Moortelen wint.

Dat betekent dat jij dus niets, nada hebt, je gezin kapot, kinderen huilend.
En de heer van Moortelen lacht en gaat er mee aan de haal.

Ik zeg je, doe het voor je gezin, maak die vinding openbaar. Ook dat energie kastje (indien de rechtszaak daar ook over gaat.

Ik heb zelf ook kinderen en niemand maar dan ook niemand komt aan mijn kinderen !!!

Daarom doe het, hak die knoop door, maak het openbaar, anoniem !!!

Als U niet durft, doe ik het wel eventueel, liever niet want dan zoeken de mensen op dit forum er weer iets achter (ik denk dat ze zelf geen kinderen hebben).

leonbiggel@hotmail.com"
Laat van Moortelen dan maar winnen,
de uitvinding vernietigen dat wat je in je hersens hebt zitten kunnen ze je toch niet afpakken. Op den duur kan je nog vindingen doen waarvan je alleen zelf profiteert, je krijgt er alleen de waardering niet voor.
Dan kan je je zelf afvragen of die waardering zo belangrijk is in een wereld waar ze je zullen pakken als ze het kunnen.

En als ze aan je familie komen, dat kan ook primitief opgelost worden, dat MORELE RECHT heb je NAAR MIJN MENING.
Ook VERMOED IK dat er mensen zijn die gewoon door blijven gaan tot dat de bom ontploft en dan wordt alles koek en ei.

Bovenstaande paragraaf is een reflectie van mijn mening en vermoedens en is niet bedoeld tot het aanzetten van geweld, dus formeel keur ik dit af.

 
 
defosse
16-2-2006 23:45:00
"Laat van Moortelen dan maar winnen,
de uitvinding vernietigen dat wat je in je hersens hebt zitten kunnen ze je toch niet afpakken. Op den duur kan je nog vindingen doen waarvan je alleen zelf profiteert, je krijgt er alleen de waardering niet voor.
Dan kan je je zelf afvragen of die waardering zo belangrijk is in een wereld waar ze je zullen pakken als ze het kunnen.

En als ze aan je familie komen, dat kan ook primitief opgelost worden, dat MORELE RECHT heb je NAAR MIJN MENING.
Ook VERMOED IK dat er mensen zijn die gewoon door blijven gaan tot dat de bom ontploft en dan wordt alles koek en ei.

Bovenstaande paragraaf is een reflectie van mijn mening en vermoedens en is niet bedoeld tot het aanzetten van geweld, dus formeel keur ik dit af.

"
Ik ondervind van jullie steun en dat doet mij wel wat.
Ik heb geen aanleg tot het plegen van geweld .
Spijtig dat ik van mijn hart geen steen kan maken .
Maar is het niet zo dat mensen anderen mensen veranderen
Ik verander niet dat doen die mensen wel.
Ik ondervind van tal van familieleden dat ik ben verandert .
Dat ik neen kan zeggen .maar ook dat ik koppig ben geworden .
En kan je verzekeren dat ik niet een vinding heb maar 24 waarvan
Enkelen die ik nu heb vernietigt .en dat zal zo in de toekomst zijn ook
Want nu blijkt dat ik nog iets heb buiten de besparing van de stoom .
Ik kan namelijk een website bouwen die als achtergrond een volledige
Film afdraait en ook veranderd de tekst van het voorgrond naargelang
De film donker of lichter is zodat je toch de tekst kan lezen en dat zet ik
Wel op het net en ga dat ook bekend maken hoe je het met doen ik heb
Nog geen patent maar dat hoofd niet ik straf de personen die mij hebben
Bedreigt en het heeft niets met een compressie te maken .
Wel wat het is ga ik dan ook bekent maken op de forum .
www.dgsonline.be en dan barst de hel los maar ik doe er goed
aan voor tal van mensen op het netwerkforum .Het zou kunnen dat Guido
Van De Moortele weer een proces start tegen mij voor wat ik nu schreef
Omdat hij waarschijnlijk denkt dat hij er ook geld me kan verdienen .
Als het zo moest zijn .dat hij weer is gestart met een proces voor deze
Brief dan zet ik die ook op mijn website toch zal ik er dan mee door gaan
De Vriendelijke Groeten
Guillaume Defoss Geschreven 16/02/06

 
 
leonos
17-2-2006 16:28:00
Geweldig heer Defosse.
Ik kan niet wachten tot ik het spektakel kan aanschouwen.
Helaas nu nog niet te zien op uw website, maar ik zal regelmatig even controleren.
Ik denk dat het een goede stap is om uw leven weer op te pakken.
 
 
steve
14-3-2006 3:37:00
"Ik ondervind van jullie steun en dat doet mij wel wat.
Ik heb geen aanleg tot het plegen van geweld .
Spijtig dat ik van mijn hart geen steen kan maken .
Maar is het niet zo dat mensen anderen mensen veranderen
Ik verander niet dat doen die mensen wel.
Ik ondervind van tal van familieleden dat ik ben verandert .
Dat ik neen kan zeggen .maar ook dat ik koppig ben geworden .
En kan je verzekeren dat ik niet een vinding heb maar 24 waarvan
Enkelen die ik nu heb vernietigt .en dat zal zo in de toekomst zijn ook
Want nu blijkt dat ik nog iets heb buiten de besparing van de stoom .
Ik kan namelijk een website bouwen die als achtergrond een volledige
Film afdraait en ook veranderd de tekst van het voorgrond naargelang
De film donker of lichter is zodat je toch de tekst kan lezen en dat zet ik
Wel op het net en ga dat ook bekend maken hoe je het met doen ik heb
Nog geen patent maar dat hoofd niet ik straf de personen die mij hebben
Bedreigt en het heeft niets met een compressie te maken .
Wel wat het is ga ik dan ook bekent maken op de forum .
www.dgsonline.be en dan barst de hel los maar ik doe er goed
aan voor tal van mensen op het netwerkforum .Het zou kunnen dat Guido
Van De Moortele weer een proces start tegen mij voor wat ik nu schreef
Omdat hij waarschijnlijk denkt dat hij er ook geld me kan verdienen .
Als het zo moest zijn .dat hij weer is gestart met een proces voor deze
Brief dan zet ik die ook op mijn website toch zal ik er dan mee door gaan
De Vriendelijke Groeten
Guillaume Defoss Geschreven 16/02/06

"
Naar mijn gevoel allemaal steeds ongeloofwaardiger!

1. Welke persoon gaat uberhaupt in dergelijke situaties steun zoeken op een forum als deze.
2. Waarom negeer je de vraag waarom je de eer niet bij jezelf houd.
3. Waarom zouden de personen die je dwars zitten en die het voor elkaar hebben gekregen uw tekst te verwijderen van deze site, niet al uw teksten verwijderen. 
 
leonos
14-3-2006 13:15:00
"Naar mijn gevoel allemaal steeds ongeloofwaardiger!

1. Welke persoon gaat uberhaupt in dergelijke situaties steun zoeken op een forum als deze.
2. Waarom negeer je de vraag waarom je de eer niet bij jezelf houd.
3. Waarom zouden de personen die je dwars zitten en die het voor elkaar hebben gekregen uw tekst te verwijderen van deze site, niet al uw teksten verwijderen."
Helemaal mee eens, hij blijft 'smoesjes' verzinnen om zijn 'uitvindingen' niet openbaar te maken. De uitvinding wordt ook in de meeste artikelen die te vinden zijn op het internet benoemd als nonsens.
En inderdaad is het zijn eigen schuld mocht tegengestelde waar zijn.
 
google
14-3-2006 20:14:00
ik zat ff deze topic te lezen en na ff google-en het volgende gevonden:

http://www.codecomments.com/message754879.html

met daarin de volgende url:
http://hollywood.org/DGS

misschien heeft iemand er wat aan.
 
defosse
21-3-2006 0:12:00
"Helemaal mee eens, hij blijft 'smoesjes' verzinnen om zijn 'uitvindingen' niet openbaar te maken. De uitvinding wordt ook in de meeste artikelen die te vinden zijn op het internet benoemd als nonsens.
En inderdaad is het zijn eigen schuld mocht tegengestelde waar zijn."
Goeden avond Quote
Ik hoef niet te bewijzen dat het echt is op deze forum .
Er is een wereldweit patent ingediend ook is het nagekeken
Door mensen die er verstand van hebben en is het goed gekeurd
Maar er zijn nu altijd mensen die nooit iets geloven die gewoon rechtdoor
Kijken en niet kijken naar anderen mogelijkheden .
50 jaar geleden konden ze nog niet op de maan het zou onmogelijk
zijn.nog niet zo lang geleden was in startrek een telefoon te zien zonder draden
toen ficksie genoemd nu blijkt het normaal te zijn. ga gewoon met de tijd mee
er zijn natuurlijk grenzen dat besef ik ook wel.
Voor de rest volg ik gewoon het gerecht die mij verbied iets maar op het internet te zetten
En mijn eer is niet geschonden maar wel van die mij tegen houden wat ze niet
Kunnen tegen houden is dat ik nu nieuwe dingen heb ontwikkeld die ook nooit
Zullen aanvaard worden dus vernietig ik de nieuwe ontwikkelingen
Voor mij is het genoeg iets te doen dat zogezegd niet kan .
Maar een ding word vergeten .als men niet gelooft dat het kan.Kan het probleem
Nooit opgelost worden ?
Groeten
Defosse Guillaume
quote
 
defosse
28-4-2006 20:45:00
"Goeden avond Quote
Ik hoef niet te bewijzen dat het echt is op deze forum .
Er is een wereldweit patent ingediend ook is het nagekeken
Door mensen die er verstand van hebben en is het goed gekeurd
Maar er zijn nu altijd mensen die nooit iets geloven die gewoon rechtdoor
Kijken en niet kijken naar anderen mogelijkheden .
50 jaar geleden konden ze nog niet op de maan het zou onmogelijk
zijn.nog niet zo lang geleden was in startrek een telefoon te zien zonder draden
toen ficksie genoemd nu blijkt het normaal te zijn. ga gewoon met de tijd mee
er zijn natuurlijk grenzen dat besef ik ook wel.
Voor de rest volg ik gewoon het gerecht die mij verbied iets maar op het internet te zetten
En mijn eer is niet geschonden maar wel van die mij tegen houden wat ze niet
Kunnen tegen houden is dat ik nu nieuwe dingen heb ontwikkeld die ook nooit
Zullen aanvaard worden dus vernietig ik de nieuwe ontwikkelingen
Voor mij is het genoeg iets te doen dat zogezegd niet kan .
Maar een ding word vergeten .als men niet gelooft dat het kan.Kan het probleem
Nooit opgelost worden ?
Groeten
Defosse Guillaume
quote"ERICS BVBA - Concept Licensing
Eric Parein - Managing Director
Boomsesteenweg 259/8 - 2020 Antwerp - Belgium
e-mail: eric@erics.be - http://www.erics.be

Joseph From
GVA 12.11.01 DAGTHEMA Nieuwe professors Gobelijn
VONDST Happy Cube begin van succesverhaal ZOERSEL, Berchem In
1086 vond Dirk Laureyssens uit Zoersel de Happy Cube uit. Drie jaar
later was het speelgoedje een absolute hit. De man is n van de
meest succesrijke en gedreven uitvinders van Belgi. Hij kon er
zelfs zijn beroep van maken.
Laureyssens deponeert zon dertig patenten per jaar. Hij kan zonder
te slapen zeventig uren doorwerken aan een uitvinding. De minst
interessante patenten laat Dirk verlopen, omdat anders de kosten te
hoog worden. Achteraf gezien soms spijtig, want zo liet hij het
patent voor de double Magnum (de frisco) verlopen. Iemand anders
ging met zijn idee aan de haal en verdiende er veel geld aan.
De essentie van Dirks werk is dat je je als uitvinder nooit mag
neerleggen bij de bestaande wereld. Weinigen weten het, maar
eigenlijk is de Furby een Belgische uitvinding. Met mijn
interactieve pop Kelly ben ik in 1994 naar de speelgoedbedrijven
gegaan. Toen waren ze zogezegd niet genteresseerd, maar vorig jaar
brachten ze zelf de Furby uit. Bijna exact hetzelfde als Kelly. In
mijn geval was het een pop, maar ik hield de mogelijkheid open om er
een pluchen beest van te maken.
Dirk Laureyssens ging zelfs nog een stap verder. Via internet konden
er talen op de pop worden gedownload, zodat ze de kinderen kon leren
spreken. Op dit moment is hij bezig met een totaal nieuw goksysteem
via internet. Als je weet dat on line casinos vorig jaar een waarde
van een triljoen dollar vertegenwoordigde en Laureyssens zeker weet
dat zijn uitvinding zal slagen, is zijn bedje weer gespreid.

GVA 20.11.01 HAPPY CUBE, Eric Parein, Antwerpen
TOT MIJN ontzetting las ik hoe Dirk Laureyssens zich nogmaals de
uitvinder van de Happy Cube noemt (GAZET van Antwerpen 12 november).
Al jaren heb ik de bewijzen in handen dat dit niet het geval is. Hij
bezit het octrooi niet. Ere wie ere toekomt, de Happy Cube heeft
vele vaders. Gerald Freedman (USA, 1974), Sukeo Tsurumi (Japan,
1975) en Joseph From (Belgie, 1981) ontwierpen gelijkaardige blokjes
in mousse. In een oud interview gaf Laureyssens zelfs toe dat hij de
Happy Cube maakte naar het ontwerp van de Brusselaar (J.From). De
rechtszaak die ik in 1996 tegen Laureyssens inspande werd
geseponeerd, wat nog niet wil zeggen dat de man zich uitvinder van
de Happy Cube mag blijven noemen en daardoor mensen blijft misleiden
om hem in vertrouwen te nemen.

GVA 24.11.01 HAPPY CUBE, Dirk Laureyssens, Zoersel
MET HET vallen van het blad zijn sommige mensen niet te houden. Zo
ook Eric Parein. Op mijn naam en op Happy Cube reageert Parein in
een lezersbrief (Gazet van Antwerpen 20 november) als een stier op
een rode lap. Het zij zo. Wat hij vergeet te vertellen is dat het
zogenaamde patent Fromm door een bedigde vertaler werd vertaalt uit
het Frans. Er is sprake van identieke stukken. En het betreft een
constructie-spel, geen puzzel.Er was geen volledige kubus mee te
maken. Na het seponeren van de rechtzaak heb ik met Fromm gesproken.
Hij vertelde hoe Parein samen met Mr.G.V. (een berucht Nederlandse
vervalser) een tijdelijke licentie kreeg om het Fromm
constructie-spel te commercialiseren. Hun einddoel was echter de
Happy Cubes in te pikken via de licentie. Hun dossier: drijfzand.
Qua inpikken van andermans idee heeft Parein inderdaad ervaring.
Zijn uitvinding 953 kwam van zijn toenmalige vriend Kris Burm.
Twee dagen nadat Kris hem het idee vertelde deponeerde Parein het op
zijn eigen naam. Ik investeerde en verloor circa 5 miljoen fr. aan
zijn 953-uitvinding.

GVA - HAPPY CUBE, Eric Parein , Antwerpen
HET ANTWOORD van Dirk Laureyssens op mijn rechtzetting van 20
november tracht enkel mij verdacht te maken en te ridiculiseren.
Laat het ons eenvoudig houden: Laureyssens, als jij de uitvinder
bent van die leuke Happy Cube, waar is uw octrooi dan? Wel,
Laureyssens heeft geen octrooi! Hij heeft, en dit naar eigen zeggen,
zijn wijsheid gehaald uit het octrooi van iemand anders, n.l. dat
van Joseph From. En je kan geen octrooi bekomen op iets dat iemand
anders reeds heeft uitgevonden. Bewijzen hiervan zijn te vinden op
www.erics.be., onderdeel "dossiers. Meer, het octrooi kon niet in
stand gehouden worden door de oorspronkelijke uitvinder en daardoor
was iedereen vrij deze techniek te gebruiken. Als ambtenaar bij het
Ministerie van Economische Zaken wist Laureyssens dit ook maar al te
goed. Daarom is hij zich als uitvinder gaan voordoen om de markt te
kunnen monopoliseren. Dat laatste is hem even gelukt en zodoende
heeft hij mij toen kunnen misleiden om hem in vertrouwen te nemen
voor het commercialiseren van mijn 953-spel... De Happy Cube geniet,
mijn inziens, zelfs onterecht auteursrecht en/of modelrecht. Om
auteursrecht te genieten dient het werk een onafhankelijke schepping
te zijn of mag er geen ontlening zijn van een ander werk. Voor het
modelrecht staat het octrooi in de weg als voorbekendheid, en totaal
uitgesloten zijn vormen die noodzakelijk zijn voor het verkrijgen
van een technisch effect.

Bijkomende repliek op de door Dirk ingebrachte derden.
G.V. zou volgens Dirk Laureyssens een berucht Nederlandse
vervalser zijn waarmee ik zou samengewerkt hebben. Wel, Ger
Verschoor is mij voorgesteld geweest door Dirk zelf, en dit op de
speelgoedbeurs van Neurenberg. Hierna gaf Ger mij stiekem de raad
vooral niet met Dirk in zee te gaan. Helaas was er reeds een
samenwerkingsakkoord. Dat Ger een berucht vervalser is laat ik voor
Dirks rekening. Ger is steeds een potentile klant voor mij
geweest, meer niet.
Voor KRIS BURM, die mij was komen opzoeken, heb ik mij vroeger
ingezet om voor zijn fascinerend hoofdbrekenspel licentienemers te
vinden. Dit was juist na het succes van de Rubics Cube. Mijn deel
zou bij een succesvolle deal 20% zijn. De resterende 80% zouden voor
Kris zijn. Zijn ontwerp was uiteindelijk vl te moeilijk om te
spelen en daarvoor zocht ik een oplossing. Deze oplossing kwam er in
de vorm van hl eenvoudige kubusjes, maar met aparte eigenschappen
die ik had bedacht (potje met anders gekleurd dekseltje). Aangezien
deze kubusjes een gans nieuw begrip in de spellenwereld waren, en
waarvan ik de uitvinder was, heb ik er inderdaad octrooi op genomen.
Dit met medeweten en akkoord van Kris. Ik wou toen mijn vinding
toepassen op Kris zijn spel en stelde voor als vergoeding voor de
aldus bekomen meerwaarde dat we voortaan op 50-50 basis zouden voort
werken. Kris was daar niet mee akkoord en vroeg plots al zijn
rechten schriftelijk terug. Ik was maar al te blij hem daarbij
gewillig te zijn. Mijn gemaakte investeringen heb ik dan benut om
van mijn kubusjes een nieuw, totaal anders, gezelschapsspel te
maken. De enige gelijkenis die overbleef met het hoofdbrekenspel dat
Kris had bedacht en mijn gezelschapsspel was dat er kubusjes werden
gebruikt. Voor zover ik weet is Kris Burm niet de uitvinder van de
kubus. Later kwam ik verschillende versies van Kris zijn spel tegen
die reeds al geruime tijd bestonden previous 1 2 3 4 5 next

 
 
Snaaps
2-12-2006 2:58:00
"De heer Guillaume Defoss bevestigde ons dat hij werkelijk de uitvinder van het systeem was, en dat hij de werking ervan aan de firma Vodafone, en dit in het bijzijn van de heer Jan Franck en de heer Bart Van Oyen, gedemonstreerd had. Op de vraag hoe het dan komt dat zijn naam niet meer vermeld wordt met betrekking tot dit systeem, antwoordde de heer Guillaume Defoss ons dat het systeem van hem gestolen werd. Toen er de volgende maal met Vodafone contact genomen werd, zegde Vodafone dat zij er ook reeds achter waren gekomen hoe het systeem werkte, en dat een nieuwe bijeenkomst niet meer nodig was."
De heer Gustaaf Korstanje komt hier met enkele namen die een wrange glimlach op mijn gelaat toveren. Genoemde heren deden het voorkomen dat zij het beste voor hadden met de heer Defoss, maar uit eigen ervaring weet ik dat geldzucht hun enige drijfveer was om met de heer Defoss in gesprek te geraken en te blijven. De heer Laureijssens heb ik leren kennen als een aimabel integer persoon in tegenstelling tot de heren Franck en van Oyen. Laatstgenoemden acht ik zeer goed in staat om zich op slinkse wijze patenten en rechten toe te eigenen, hierbij gebruikmakend van de goedgelovigheid van de heer Defoss. Om eerlijk te zijn heb ik vanaf het begin aan de echtheid en de waarde van Defoss's uitvinding(en) getwijfeld, maar dat neemt niet weg dat ik het onbehoorlijk vind hoe men heeft getracht misbruik te maken van zijn zakelijke tekortkomingen en financiele afhankelijkheid betreffende het in de markt zetten van zijn systemen. Het feit dat voornoemde heren mij met heel veel poeha en loze beloftes voor hun karretje hebben gespannen om me vervolgens met enkele duizenden euro's aan onbetaalde rekeningen te laten zitten, doet vermoeden dat zij ook voor de heer Defoss niet echt de ideale zakenpartners geweest zullen zijn.
 
FredZ
10-12-2006 0:03:00
"De heer Gustaaf Korstanje komt hier met enkele namen die een wrange glimlach op mijn gelaat toveren. Genoemde heren deden het voorkomen dat zij het beste voor hadden met de heer Defoss, maar uit eigen ervaring weet ik dat geldzucht hun enige drijfveer was om met de heer Defoss in gesprek te geraken en te blijven. De heer Laureijssens heb ik leren kennen als een aimabel integer persoon in tegenstelling tot de heren Franck en van Oyen. Laatstgenoemden acht ik zeer goed in staat om zich op slinkse wijze patenten en rechten toe te eigenen, hierbij gebruikmakend van de goedgelovigheid van de heer Defoss. Om eerlijk te zijn heb ik vanaf het begin aan de echtheid en de waarde van Defoss's uitvinding(en) getwijfeld, maar dat neemt niet weg dat ik het onbehoorlijk vind hoe men heeft getracht misbruik te maken van zijn zakelijke tekortkomingen en financiele afhankelijkheid betreffende het in de markt zetten van zijn systemen. Het feit dat voornoemde heren mij met heel veel poeha en loze beloftes voor hun karretje hebben gespannen om me vervolgens met enkele duizenden euro's aan onbetaalde rekeningen te laten zitten, doet vermoeden dat zij ook voor de heer Defoss niet echt de ideale zakenpartners geweest zullen zijn."
Het lijkt er op dat je ook in zaken bent geweest met de heren. In welke rol?
 
defosse
13-12-2006 18:13:00
"Het lijkt er op dat je ook in zaken bent geweest met de heren. In welke rol?"
Quote:

Ik zou u er moeten op wijzen dat in Belgi mij het is verboden door de rechtbank dat ik ook maar iets openbaar zou maken van mijn vindingen of ontwikkelingen op het straffen van of beter op boeten van een miljoen euro per vaststelling dat de vinding of iets van mijn vindingen openbaar zou komen dus word ik geblokkeerd door de Belgische rechtbanken om maar iets van mijn vindingen bloot te leggen het vreemde is dat er patenten zijn die u zo kan inkijken zodat je ook weet hoe het werkt toch is het in Belgi volgens de rechtbank verboden patenten in te leveren aan de bevoegde instanties op straffe van boeten dus u bent gewaarschuwd dien nooit patenten in Belgi op straffe van boete het is in Belgi verboden om vooruit te denken naar nieuwe ontwikkelingen wordt in Belgi tegengehouden ik heb dan ook besloten om mijn nieuwe ontwikkelingen die niets te maken hebben waar zoveel over te doen is wel bekend te maken in het buitenland geen compressie geen besparing systeem de vindingen zijn gewoon vernietigd door de Belgische staat zodat ik dan ook verplicht was mijn nieuwe vindingen openbaar te maken in het buitenland aan de bevoegde instanties de vindingen zijn het zuiveren van water het verkrijgen van water uit de lucht de machine bestaat erin dat vuil water of onzuiver water wordt gefilterd tot een drinkbare vloeistof.
Nu wat anders bepaalde advocaten van de tegenpartij en werkte mee of wisten dat de partijen zich bezighielden met witwassen van gelden naar het buitenland toch is blijkbaar zeer normaal in Belgi dat deze praktijken gebeuren dat ik ook al klacht indiende en er toch geen gevolg wordt aangegeven zegt dat genoeg van het rechtssysteem Belgi hier in Belgi worden beloond als je meedoet met de corruptie van bepaalde personen en bepaalde hooggeplaatste advocaten zelf de stafhouders keurde deze praktijken goed rechtbanken van hier keurt deze praktijken goed dus oplichters en corrupte criminelen, Belgi dit is het beloofde land voor jullie hier worden jullie op handen en voeten gedragen door zeer hoog geplaatste personen als corrupte advocaten de stafhouders rechters en nog niet te noemen van politiekers ik diende al verschillende keren klachten in maar ze worden verwezen naar de doofpot operaties en prullenmand mensen als ik hebben hier geen rechten ik heb ook naar de mensenrechten van Straatsburg geschreven toch moest ik een klacht indienen in Belgi waar zijn we dan weer die kan het al raden wat onrecht is wordt beloond in Belgi ook na verschillende keren met de dood bedreigd te zijn en het zelfs ook aan de bevoegde instanties aan de Gaf of een klacht indienen tot nu toe wordt weggelachen als een advocaat mensen zo mogen pesten en valse verklaringen mogen afleggen dan is de vraag mag ik het eigen recht niet in eigen handen nemen alhoewel ik tegengeweld ben zal ik waarschijnlijk toch vermoord worden door deze advocaten en tegenpartijen zoals Guido van demoortele hij wordt hier beloond in Belgi voor het witwassen van gelden wordt gesteund door hooggeplaatste advocaten en derde personen en er iemand mij zeggen waar ik mijn rechten kan krijgen in Belgi is het niet mogelijk wordt langs alle kanten aangevallen met valse beschuldigingen met beslaglegging op mijn huis op mijn gelden zodat ik zelfs geen advocaat meer kan nemen maar dan is de vraag is er nog wel een advocaat die ik kan vertrouwen in Belgi zoals u ook nu misschien merkt
Zijn er minder fouten in deze brief u weet dat ik dyslexie heb daarom heb ik een programma een verbeterde versie naar eigen ontwikkeling gewoon de ingesproken teksten via de micro zodat mijn woorden dezelfde moment worden neergeschreven zonder dat ik het toetsenbord hoef aan te raken zelfs bepaalde woorden die ik gewoon niet kan uitspreken toc herkent de computers mijn spraakgebrek en schrijft het zeer correct neer het is eender waar zowel in deze form als e-mail wordt Excel PowerPoint websites en schrijft het allemaal neer wat ik zeg nu dit was het dan u hoort nog wel van mij van mijn nieuwe ontwikkelingen die dan ook voor iedereen zijn je hoeft geen cent te betalen als dat niet leuk is bepaalde ontwikkelen bekendmaken op het Internet zonder te noemen de compressie wordt er niet bij ook een besparing systeem van de elektriciteit hoord er ook niet bij
wel alle nieuwigheden zoals waterzuivering machine het verkrijgen van water uit de atmosfeer zijn te bekijken op mijn nieuwe website die nu momenteel nog in ontwikkeling is de kranten zullen het eerste zijn die het zullen verspreiden wat betreft de nieuwe website en een nieuwe ontwikkelingen voor de derde ontwikkelingslanden hierbij wil ik iedereen de groeten doen met een positieve inzicht dat iedereen gelijk is we zijn gewoon mensen.
Guillaume Defoss
 
Cugel
14-12-2006 15:44:00
".....en een nieuwe ontwikkelingen voor de derde ontwikkelingslanden hierbij wil ik iedereen de groeten doen met een positieve inzicht dat iedereen gelijk is we zijn gewoon mensen.
Guillaume Defoss"
Guillaume,

Je moet ze ook niet alles vertellen hoor

http://www.arabnews.com/?page=4ion=0&article=88962&d=18&m=11&y=2006
 
defosse
16-12-2006 23:17:00
"Guillaume,

Je moet ze ook niet alles vertellen hoor

http://www.arabnews.com/?page=4ion=0&article=88962&d=18&m=11&y=2006"
Cugel,

Bedankt voor uw reactie.

De e-mail die u aangeeft arabnews.com is daar iets op te zien dat mij misschien belangt.

En wat bedoelt u met alles vertellen.
Bedoelt u misschien van het Belgisch systeem of bedoelt u van de nieuwe ontwikkelingen die ik momenteel maakten.

Toch bedankt voor uw reactie.

De groeten bij deze.

Guillaume
 
Cugel
18-12-2006 21:11:00
"Cugel,

Bedankt voor uw reactie.

De e-mail die u aangeeft arabnews.com is daar iets op te zien dat mij misschien belangt.

En wat bedoelt u met alles vertellen.
Bedoelt u misschien van het Belgisch systeem of bedoelt u van de nieuwe ontwikkelingen die ik momenteel maakten.

Toch bedankt voor uw reactie.

De groeten bij deze.

Guillaume"
via : http://www.arabnews.com/?page=4ion=0&article=88962&d=18&m=11&y=2006

Is het volgende te lezen;
BANGALORE, 18 November 2006 Is it time to say goodbye to CDs, DVDs, Zip drives?

A Kerala student has developed a technique for portable data whereby the data can now be stored on ordinary paper. And to boot, larger amounts of data can be had on lesser space.

The immediate question that pops into the mind is how to retrieve the data. Will it be as easy as feeding a floppy disc or CD into the drive and having it on the monitor? Perhaps it will be much easier than that. The piece of paper or even plastic sheet storing the data has only to be scanned in the scanner and read over the monitor. So wait, scan drive would be part of your computer.

Named Rainbow Technology, the new technique is the brainchild of Sainul Abideen, who has just finished his MCA at Muslim Educational Society Engineering College in Kuttipuram in Keralas Malappuram district.

The extremely low-cost technology will drastically reduce the cost of storage and provide for high-speed storage as well. Files in any format such as movie files, songs, images and text can be stored using this technology.

Currently, of the several options available for data storage, DVDs are the best mode. But a high quality DVD, which is very expensive can store only about 4.7 gigabyte (GB) of data. In contrast, the Rainbow Versatile Disc (RVD) can store 90 to 450 GB. And Sainul has simultaneously developed a scanning drive based on his Rainbow software which will come in smaller sizes to be initially carried with the laptops and later to fit into their bodies.

Sainul says a CD or DVD consumes 16 grams of polycarbonate, a petroleum by-product. While a CD costs Rs.15 (SR1.25), his paper or plastic-made RVD will cost just about Rs.1.50 and has 131 times more storage capacity.

Sainul, who has just turned 24, says that instead of using zeroes and ones for computing, he used geometric shapes such as circles, squares and triangles for computing which combine with various colors and preserve the data in images. An RVD therefore looks like a printout of modern art.

He says all kinds of data has to be first converted into a common format called Rainbow Format.

In a demo at his college laboratory, this writer could see text typed on 432 pages of foolscap paper being stored in a four square inch paper. The writer was even shown a 45-second video clip of a Malayalam film stored on an ordinary paper. Sainul was guided by Prof. Hyderali, head of the MCA Department at the College in all these projects.

Sainul says the biggest advantage of the new technology will be the biodegradable nature of his storage devices which will do away with e-waste pollution.

He says with the popularity of his Rainbow Technology, computer or fashion magazines in future need not carry CDs in a pack.

The computable data printed on a paper can be attached in a tearable sheet and will be capable of carrying even software programs, or movies, MP3 data or text. Sainul is promoting the theme of disposable storage and says newspapers, magazines and video albums could benefit from the idea and also distribute their material in this form in order to curtail use of paper and facilitate the disposal of the waste.

Sainul is simultaneously molding the technology into Rainbow Cards which will be of SIM card size and store 5 GB of data equivalent to three films of DVD quality. Sainul says as Rainbow Cards will become popular, Rainbow Card Readers will replace CD drives of mobile phone and computer notebooks and will enable more data in portable forms for mini digital readers.

Large-scale manufacture of the Rainbow card will bring down its cost to only 50 paise (half a rupee). He is currently in consultation with a UK-based company for manufacture of the Rainbow Cards.

Sainul has also put forward the idea of databank with Rainbow Technology, which will enable huge servers with a high storage capacity.

Quoting a research study carried out in the US in 2003, he says the entire static data in the US would require $5 billion (Indian Rupees 230 billion) for storage with the current storage devices. But Rainbow based databank could reduce the cost to Rs.3.5 million. He says he could construct databank with almost 123.60 Peta Byte (PB) capacity.

Sainul is also working on project Xpressa, a software package for regional languages. This will enable the Internet browser to access the newspapers available on Internet through mobile phone in audible form.

Sainul Abideen can be contacted at: 0091-98950-81493, Res: 0091-494-2495493, email: mysainul@yahoo.com
 
 
FredZ
18-12-2006 23:05:00
Er doet de laatste dagen een verhaal de ronde over een nieuwe opslagmethode waarbij data op een stuk papier wordt opgeslagen. Op een normaal velletje zouden tussen de 90 en 450 GB aan gegevens passen, als er van Rainbow Technology gebruikt gemaakt wordt.

Volgens de Indiase student achter deze techniek werkt Rainbow Technology door data in verschillende kleine geometrische, gekleurde figuren weer te geven en op papier uit te printen. Een scanner kan dan gebruikt worden om de gegevens weer in de computer uit te lezen. Volgens de student is dit een uiterst milieuvriendelijke manier van dataopslag vanwege de afbreekbare eigenschappen van papier. Tijdschriften zouden staan te springen om de techniek, omdat het zo makkelijk mogelijk wordt programma's en demo's bij te voegen op een gedrukte pagina.

Helaas lijkt het er nu op dat de Rainbow Technology-claim niet erg betrouwbaar is. Een rekenvoorbeeldje wijst uit waarom. Een scanner heeft normaliter een oplossend vermogen van 1200 dpi. Dit zijn 1.440.000 puntjes op een vierkante inch, oftewel 134 miljoen puntjes op een stuk A4-papier. Het is al een hels karwei om een scanner alle kleuren accuraat te laten scannen, maar gesteld dat een scanner 256 kleurwaarden per puntje kan bepalen dan staat n puntje op het papier voor n byte. Een stuk A4-papier kan dan 134 MB aan gegevens opslaan en dat znder foutcorrectie.

Hoewel 134 MB een aardig getal is, ligt het ver van de claim vandaan. Daarnaast gaat het uit van een bijna perfect gecalibreerde printer en scanner. De enige andere mogelijkheid is als er gebruik gemaakt wordt van compressie met een enorme verhouding, maar dat is flauw. Wie zijn gegevens in een zip-bestand inpakt komt niet steeds niet verder dan die 134 MB.

Het lijkt er dus op dat het verhaal een broodje aap of oplichterij is. Het is aan Rainbow Technology om het tegendeel te bewijzen -- graag zelfs -- maar tot die tijd zijn we niet af van de dvd's en usb-sticks.

Bron: Ars Technica

 
 
FredZ
18-12-2006 23:10:00
Uitvinding: '450 gigabyte opslag op papier'

Gepubliceerd op maandag 27 november 2006

Onwaarschijnlijke claim van Indiase student vraagt om controle.
Op een gewone dvd kunnen we 4,7 gigabyte en netto bijna 4,5 gigabyte aan data branden. Door de capaciteitsstrijd tussen Blu-ray en HD-DVD komt de hoeveelheid data op Blu-ray schijfjes straks tot tenminste vijftig gigabyte en met HD-DVD toch zeker tot dertig gigabyte.

Maar een Indiase student, Sainul Abideen, beweert een uitvinding te hebben gedaan met opslag op papier of plastic van negentig gigabyte tot zelfs 450 gigabyte op een A4-formaat vel.

Het nieuws over de uitvinding verscheen alleen nog in Arab News en enkele it-publicaties merkten dat op, zoals Ars Technica en Techworld

Abideen encodeert de data in kleuren in geografische patronen zoals cirkels, driehoeken en vierkanten die in papier worden gedrukt. De veelheid aan kleuren deed de technologie gedoopt worden tot 'Rainbow Technology'. De student werkt nu aan een scanner en printer volgens deze technologie. Hij onderzoekt en ontwikkelt aan de technische universiteit van de Muslim Educational Society.

Niet alleen is de opslagcapaciteit veel hoger, de technologie is ook een stuk goedkoper dan cd en veel minder vervuilend dan de restanten van dvd-schijfjes. De uitvinder noemt zijn opslag voor het gemak wel RVD, met de 'R' van Rainbow.

Het grote formaat past in pc's, maar kleinere formaten kunnen met gemak in laptops en zelfs mobiele telefoon worden ingebouwd, zo luidt de claim.


 
 
defosse
21-12-2006 17:29:00
"Uitvinding: '450 gigabyte opslag op papier'

Gepubliceerd op maandag 27 november 2006

Onwaarschijnlijke claim van Indiase student vraagt om controle.
Op een gewone dvd kunnen we 4,7 gigabyte en netto bijna 4,5 gigabyte aan data branden. Door de capaciteitsstrijd tussen Blu-ray en HD-DVD komt de hoeveelheid data op Blu-ray schijfjes straks tot tenminste vijftig gigabyte en met HD-DVD toch zeker tot dertig gigabyte.

Maar een Indiase student, Sainul Abideen, beweert een uitvinding te hebben gedaan met opslag op papier of plastic van negentig gigabyte tot zelfs 450 gigabyte op een A4-formaat vel.

Het nieuws over de uitvinding verscheen alleen nog in Arab News en enkele it-publicaties merkten dat op, zoals Ars Technica en Techworld

Abideen encodeert de data in kleuren in geografische patronen zoals cirkels, driehoeken en vierkanten die in papier worden gedrukt. De veelheid aan kleuren deed de technologie gedoopt worden tot 'Rainbow Technology'. De student werkt nu aan een scanner en printer volgens deze technologie. Hij onderzoekt en ontwikkelt aan de technische universiteit van de Muslim Educational Society.

Niet alleen is de opslagcapaciteit veel hoger, de technologie is ook een stuk goedkoper dan cd en veel minder vervuilend dan de restanten van dvd-schijfjes. De uitvinder noemt zijn opslag voor het gemak wel RVD, met de 'R' van Rainbow.

Het grote formaat past in pc's, maar kleinere formaten kunnen met gemak in laptops en zelfs mobiele telefoon worden ingebouwd, zo luidt de claim.


"
Fredz

Wist u onder andere dat het ook mogelijk is bij de op te slaan in water.

de wetenschap van Amerika hebben zich er mee bezig gehouden.

Zoals je kan zien staat de vooruitgang niet stil.

En dat ik niet de enige ben die iets kan ontwikkelen

binnenkort komt er een nieuwe website uit van mij waar ze ook van zeggen dat het theoretisch onmogelijk is

ik ben er in geslaagd een nieuwe stijl te ontwikkelen voor de websites bouwers

je kan ook op de website uitvoerig lezen hoe ik deed het heeft niets te maken met compressie of andere vindingen van mij

het is iets nieuw..en voor iedereen toegankelijk zodat iedereen zijn eigen website kan aanpassen naar zijn eigen stijl.

Ook zullen er andere nieuwe ontwikkelingen uitgebreid aan bod komen die ook voor iedereen toegankelijk is op het gebied van elektronica en ook de spraaktechnologie

Voor de rest nog de groeten.
G.D.
 
defosse
22-12-2006 14:32:00
"via : http://www.arabnews.com/?page=4ion=0&article=88962&d=18&m=11&y=2006

Is het volgende te lezen;
BANGALORE, 18 November 2006 Is it time to say goodbye to CDs, DVDs, Zip drives?

A Kerala student has developed a technique for portable data whereby the data can now be stored on ordinary paper. And to boot, larger amounts of data can be had on lesser space.

The immediate question that pops into the mind is how to retrieve the data. Will it be as easy as feeding a floppy disc or CD into the drive and having it on the monitor? Perhaps it will be much easier than that. The piece of paper or even plastic sheet storing the data has only to be scanned in the scanner and read over the monitor. So wait, scan drive would be part of your computer.

Named Rainbow Technology, the new technique is the brainchild of Sainul Abideen, who has just finished his MCA at Muslim Educational Society Engineering College in Kuttipuram in Keralas Malappuram district.

The extremely low-cost technology will drastically reduce the cost of storage and provide for high-speed storage as well. Files in any format such as movie files, songs, images and text can be stored using this technology.

Currently, of the several options available for data storage, DVDs are the best mode. But a high quality DVD, which is very expensive can store only about 4.7 gigabyte (GB) of data. In contrast, the Rainbow Versatile Disc (RVD) can store 90 to 450 GB. And Sainul has simultaneously developed a scanning drive based on his Rainbow software which will come in smaller sizes to be initially carried with the laptops and later to fit into their bodies.

Sainul says a CD or DVD consumes 16 grams of polycarbonate, a petroleum by-product. While a CD costs Rs.15 (SR1.25), his paper or plastic-made RVD will cost just about Rs.1.50 and has 131 times more storage capacity.

Sainul, who has just turned 24, says that instead of using zeroes and ones for computing, he used geometric shapes such as circles, squares and triangles for computing which combine with various colors and preserve the data in images. An RVD therefore looks like a printout of modern art.

He says all kinds of data has to be first converted into a common format called Rainbow Format.

In a demo at his college laboratory, this writer could see text typed on 432 pages of foolscap paper being stored in a four square inch paper. The writer was even shown a 45-second video clip of a Malayalam film stored on an ordinary paper. Sainul was guided by Prof. Hyderali, head of the MCA Department at the College in all these projects.

Sainul says the biggest advantage of the new technology will be the biodegradable nature of his storage devices which will do away with e-waste pollution.

He says with the popularity of his Rainbow Technology, computer or fashion magazines in future need not carry CDs in a pack.

The computable data printed on a paper can be attached in a tearable sheet and will be capable of carrying even software programs, or movies, MP3 data or text. Sainul is promoting the theme of disposable storage and says newspapers, magazines and video albums could benefit from the idea and also distribute their material in this form in order to curtail use of paper and facilitate the disposal of the waste.

Sainul is simultaneously molding the technology into Rainbow Cards which will be of SIM card size and store 5 GB of data equivalent to three films of DVD quality. Sainul says as Rainbow Cards will become popular, Rainbow Card Readers will replace CD drives of mobile phone and computer notebooks and will enable more data in portable forms for mini digital readers.

Large-scale manufacture of the Rainbow card will bring down its cost to only 50 paise (half a rupee). He is currently in consultation with a UK-based company for manufacture of the Rainbow Cards.

Sainul has also put forward the idea of databank with Rainbow Technology, which will enable huge servers with a high storage capacity.

Quoting a research study carried out in the US in 2003, he says the entire static data in the US would require $5 billion (Indian Rupees 230 billion) for storage with the current storage devices. But Rainbow based databank could reduce the cost to Rs.3.5 million. He says he could construct databank with almost 123.60 Peta Byte (PB) capacity.

Sainul is also working on project Xpressa, a software package for regional languages. This will enable the Internet browser to access the newspapers available on Internet through mobile phone in audible form.

Sainul Abideen can be contacted at: 0091-98950-81493, Res: 0091-494-2495493, email: mysainul@yahoo.com
"
Interessante website.

Ik zie ook rondom de vorm waarin je
bezig bent met getallen en zo.

Toch zou ik oppassen omdat bepaalde personen hier in Belgi het niet kunnen verkroppen dat u bezig bent met getallen volgens deze personen mag jij niet over die materie spreken en zullen ze alles proberen jou te blokkeren ik spreek van ondervinding.
Zo zullen ze valse verklaringen afleggen om u te stoppen of te laten stoppen ze gebruikten zelfs jouw tekst om mij aan te vallen voor de rechtbank ook beweerde deze personen de tekst die je op deze form zette de tekst van van mij was.. dus ik waarschuwt je. pas op voor bepaalde personen en zeker Belgische personen.
Vertrouw niemand van Belgi die het zogezegd goed met jou meend ga eerst na wie deze personen zijn.

Voor de rest nog een gelukkig Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar.

Guillaume Defoss

 
 
Cugel
22-12-2006 22:11:00
"Interessante website.

Ik zie ook rondom de vorm waarin je
bezig bent met getallen en zo.

Toch zou ik oppassen omdat bepaalde personen hier in Belgi het niet kunnen verkroppen dat u bezig bent met getallen volgens deze personen mag jij niet over die materie spreken en zullen ze alles proberen jou te blokkeren ik spreek van ondervinding.
Zo zullen ze valse verklaringen afleggen om u te stoppen of te laten stoppen ze gebruikten zelfs jouw tekst om mij aan te vallen voor de rechtbank ook beweerde deze personen de tekst die je op deze form zette de tekst van van mij was.. dus ik waarschuwt je. pas op voor bepaalde personen en zeker Belgische personen.
Vertrouw niemand van Belgi die het zogezegd goed met jou meend ga eerst na wie deze personen zijn.

Voor de rest nog een gelukkig Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar.

Guillaume Defoss

"
Guillaume,

sin a log cos b in ratio !

Waar woon jij ook al weer:-)?

Marry X-mas
 
defosse
23-12-2006 12:18:00
"Guillaume,

sin a log cos b in ratio !

Waar woon jij ook al weer:-)?

Marry X-mas "
Klopte ik woon in Belgi.

maar ik ben een vreemde in mijn eigen land.

G.D.
 
Laureyssens
4-2-2007 15:08:00
Mijnheer Defoss heeft heel wat verteld op dit forum. Wat belangrijker is is wat hij niet vertelt. Bv. hoe hij diverse malen dezelfde technologie aan anderen heeft verkocht, en hoe bv. weigerde finale demonstraties te geven aan de top van Nokia en Bertelsmann.
Mr. Defoss had al lang een rijk man kunnen geweest zijn als hij zijn talrijke beloftes correct was nagekomen. Maar ja, wellicht is hij dat nu ook al via off-shore achterpoortjes.

Dirk Laureyssens
+32-474-400-699
dirk.laureyssens@gmail.com
 
defosse
4-2-2007 17:21:00
"Mijnheer Defoss heeft heel wat verteld op dit forum. Wat belangrijker is is wat hij niet vertelt. Bv. hoe hij diverse malen dezelfde technologie aan anderen heeft verkocht, en hoe bv. weigerde finale demonstraties te geven aan de top van Nokia en Bertelsmann.
Mr. Defoss had al lang een rijk man kunnen geweest zijn als hij zijn talrijke beloftes correct was nagekomen. Maar ja, wellicht is hij dat nu ook al via off-shore achterpoortjes.

Dirk Laureyssens
+32-474-400-699
dirk.laureyssens@gmail.com"
de onderstaande tekst streekt voor zich


Conclusie 2Verschijnend in persoon

Tegen : Interpat nv, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Edmond De
Coussemakerstraat 35

Hebbende als raadsman Mr. Philippe De Vleeschauwer

en
De heer Guido Van de Moortele, wonende te 2050 Antwerpen, Edmond De
Coussemakerstraat 35

Hebbende als raadsman Mr. Willem Slosse

in aanwezigheid van

De heer Guillaume Defoss, wonende te 2180 Ekeren, Jos Claessenstraat 5

Hebbende als raadsman Mr. Romain Vandebroek


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN
zetelend in kortgeding inleidende zitting 17 januari 2007 ARC/06/00090
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gezien de dagvaarding van 12 januari 2007 ;
Gezien de inleidende zitting van 17 januari 2007 ;
Gezien de zitting van 31 januari 2007 ;
Gezien de besluiten van Eerste verweerster van 31 januari 2007 ;
ontvangst van het aangetekend schrijven van de heer Van de Moortele, in zijn functie van voorzitter van de raad van bestuur, wordt alles duidelijk. Met aangetekend schrijven van 31 januari 2007, dus de dag van de zitting, wordt concluant opgeroepen om deel te nemen aan de raad van bestuur, bij notaris Marc Sledsens, om ingevolge art 5 bis van de statuten, toegestaan kapitaal, het kapitaal met 30.000,00 te verhogen ?


Nu zou de heer Defoss niet alleen zijn patenten gratis moeten afstaan, doch ook nog zelf geld investeren, hetgeen een ongerijmdheid is.

De heer Van de Moortele, wil aldus het kapitaal verhogen met 30.000,00 . Gezien de heer Defoss 55% van de aandelen bezit, zou hij aldus 16.500,00 dienen te betalen voor 55% van de kapitaalsverhoging. Ook worden er enkel aandelen categorie C aangeboden, zijnde de categorie waarin enkel Sonera aandelen heeft. Het is dus de bedoeling van de heer Van de Moortele dat enkel Sonera, vennootschap naar Panamees ? recht zou inschrijven op de kapitaalsverhoging.

Het feit dat de heer Van de Moortele enkel een kapitaalsverhoging wil doorvoeren met aandelen C wijst duidelijk op het feit dat hij weer Guillaume Defoss wil oplichten voor de zoveelste keer.
.

Concluant heeft ook vernomen van de BBI dat er een onderzoek is ingesteld naar de gelden van Sonera. Het is wel verwonderlijk dat de heer Van de Moortele nu een kapitaalsverhoging wil doorvoeren, zodat hij en Sonera de meerderheid van de aandelen zouden kunnen bekomen, juist op het ogenblik dat rechtbank verzocht werd tot aanstelling van een voorlopig bewindvoerder.

De clausule toegestaan kapitaal, opgenomen in de statuten van de nv Interpat is eigenlijk in tegenstrijd met de intentie van de overeenkomsten afgesloten tussen de heer Van de Moortele en de heer Defoss. . Volgens de call optie die de heer Van de Moortele ingevolge de overeenkomst van 26 februari 2004, op de helft van de aandelen van de heer Defoss zou hebben, dient hij per 1% 1.000.000,00 aan de heer Defoss te betalen. De heer Van de Moortele wil nu hetzelfde bereiken met een bedrag van 30.000,00 in de vennootschap in te brengen, waarvan de heer Defoss niets zou ontvangen.

Oprichting van de nv Interpat

Gezien de heer Defoss de meerderheid van de aandelen in een nog op te richten vennootschap zou krijgen, zonder geld te hoeven investeren. De heer Van de Moortele heeft concluant benaderd om een vennootschap op te richten, doch de heer Van de Moortele wilde niet het geld deponeren. Daarom wilde hij liever een lege vennootschap van concluant overnemen.

De heer Van de Moortele had daarvoor een linke constructie bedacht om alzo de heer Defoss op te lichten . In plaats dat alle partijen elk voor hun percentage aandelen zouden overnemen, had hij samen met Mr. Sofie Vandermeersch, de advocaat van de heer Defoss, doch aangebracht door de heer Van de Moortele, een truc bedacht.

Hij zou eerst de heer Defoss alle aandelen laten overnemen, en gezien het een lege vennootschap was, zou de heer Defoss ook de volledige schuld tegenover de vennootschap in R/C overnemen zonder dat hij er iets van wist of werd medegedeeld . Vervolgens zou de heer Van de Moortele 35% van de aandelen overnemen, en ook 35% van de R/C. Gezien de heer Defoss nog steeds niet begrijpt wat een R/C is, werd hij zonder het te weten opgescheept met een schuld tegenover de vennootschap. De man die hem zogezegd zou helpen om geld te investeren in de exploitatie van zijn patenten had hem nu reeds een schuld aangesmeerd.

Concluant was reeds sinds 2003 in contact met de heer Van de Moortele voor de oprichting van een vennootschap. Op zeker ogenblik besloot de heer Van de Moortele om de nv Interpat over te nemen, doch deze diende eerst een volledige statutenwijziging te ondergaan. Deze statutenwijziging werd door de heer Van de Moortele opgemaakt, en op 16 augustus 2004 werd deze voor het ambt van notaris Rochtus zonder Guillaume Defoss er op de hoogte van te brengen Guillaume Defoss was zelfs niet aanwezig tijdens deze vergadering werd de heer Van de Moortele reeds tot gedelegeerd bestuurder benoemd, hetgeen aantoont dat de heer Defoss zeker niet betrokken was bij het opzetten van de holdingmaatschappij.

Bij het verlijden van de akte van statutenwijziging bij notaris Rochtus, kende concluant de heer Defoss nog niet omdat hij niet aanwezig was en was er nog geen band tussen hen in verband met de verkoop van de aandelen van Interpat nv.

De volgende dag was er afspraak bij Mr. Sofie Vandermeersch, n van de advocaten van de heer Van der Moortele om alle aandelen over te dragen aan de heer Defoss. Toen concluant de overeenkomst wilde lezen, zegde Mr. Vandermeersch, dat het een type contract was dat zij opgesteld had, en dat het niet noodzakelijk nog diende gelezen te worden. De heer Defoss stelde nog enkele vragen doch die werd door Mr. Vandermeersch de mond gesnoerd. De heer Defoss begreep niets van het contract, doch Mr. Vandermeersch vond het niet nodig om hem enige informatie daarover te verstrekken. Op dat ogenblik dacht de heer Defoss nog steeds dat zijn belangen door Mr. Vandermeersch goed verdedigd werden.

Om de belangen van de heer Defoss veilig te stellen zou de heer Defoss de meerderheid van de aandelen krijgen, doch dit was slechts schijn en bedrog gezien hij in de raad van bestuur in de minderheid was en gezien de heer Van de Moordele ervoor gezorgd had, dat zijn business partner, de heer Ghielmini ook een zetel in de raad van bestuur kreeg, en dit niet voor een inbreng van 3.000.000,00 zoals de contracten tussen de heer Van de Moortele en de heer Defoss voorzagen,

Als de patenten in de nv Interpat zouden ingebracht worden, dan had de heer Defoss geen enkele waarborg meer dat hij nog iets zou verdienen aan zijn patenten, gezien de heer Van de Moortele gemachtigd was om alleen op te treden. De heer Van de Moortele kon dus de patenten te gelde maken, waarbij de nv doch waarbij de heer Van de Moortele zelf ten persoonlijke titel de gelden zou ontvangen. Hij zou bv grote sommen kunnen ontvangen als adviseur.

Volgens de schadevergoedingen welke de heer Van de Moortele van de heer Defoss inkortgeding eist, indien hij zijn uitvindingen zou bekend maken, zouden de uitvindingen vele miljoenen euros waard zijn. Doch wanneer er nu een voorstel gedaan wordt om uit de impasse te geraken, om de data compressie te verkopen, in ruil voor een bedrag van 9.000.000,00 voor de heer Defoss, dan wordt hier niet op ingegaan, en dit terwijl de heer Van de Moortele een dwangsom eist van 7.500.000,00 voor elke keer dat de heer Defoss
Een demo zou geven aan derde. Dit is toch wel een contradictie.

De heer Van de Moortele had een koper voor de data compressie voor minstens een bedrag van 12.000.000,00 . Als de heer Van de Moortele echter een dwangsom vraagt van 7.500.000,00 , dan zal deze uitvinding toch wel meer waard zijn.

De meerderheid van de aandelen welke aan de heer Defoss gegeven werd is echter slechts schijn en bedrog , gezien in de statuten een art. opgenomen werd dat de raad van bestuur gemachtigd was om het kapitaal met maximum 10.000.000,00 euro te verhogen. Gezien de heer Van de Moortele goed wist dat de heer Defoss nooit zou kunnen volgen in verband met de verhoging van het kapitaal, zou hij ten alle tijden de macht hebben om de uitvindingen van de heer Defoss zonder iets te betalen .

Ook werd concluant door de heer Van de Moortele gevraagd om als bestuurder benoemd te worden, voor de aandelen van de heer Defoss. Concluant zou dan de belangen van de heer Van de Moortele moeten verdedigen, ipv de belangen van de heer Defoss. Toen echter concluant besefte wat de bedoeling was van de heer Van de Moortele, heeft hij getracht om op een correcte wijze de belangen van de heer Defoss te vrijwaren.

Om de heer Defoss volledig buiten spel te zetten, heeft de heer Van de Moortele nu een vergadering bijeen geroepen om een kapitaalsverhoging door te voeren, zodat hij samen met Sonera de meerderheid van de aandelen zal bemachtigen.

In het verleden heeft de heer Van de Moortele allerlei zaken gedaan om te beletten dat de heer Defoss zijn belangen zou kunnen verdedigen. Hieronder enkele voorbeelden.
- In de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 oktober 2004 heeft hij de schriftelijke stemming van de heer Defoss niet aanvaard. De beslissing van deze vergadering werd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen vernietigd.
- De heer Van de Moortele wou een bijzondere algemene vergadering aangevraagd door de heer Defoss door de Rechtbank van Koophandel laten verbieden. Daarvoor heeft hij echter ongelijk gekregen.
- Op deze bijzonder algemene vergadering heeft hij echter geweigerd om een bepaald punt dat op de dagorde stond, ter stemming voor te leggen.
- In 2006 werd er geen algemene vergadering van aandeelhouders bijeengeroepen om de jaarrekening goed te keuren waar is de boekhouding ?
- Zonder de jaarrekening aan de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders voor te leggen heeft de heer Van de Moortele een belastingaangifte ingediend. Deze balans werd zelfs niet aan de raad van bestuur voorgelegd.
- Voor het boekjaar 2005 werd er geen jaarrekening neergelegd.

Al deze zaken wijzen op voldoende wijze dat de heer Van de Moortele iets te verbergen heeft, en nu tracht om door de meerderheid van de aandelen te bekomen, al zijn frauduleuze activiteiten toe te dekken.

Wat betreft de conclusies van eerste verweerder.
Concluant is ten zeerste verwonderd dat eerste verweerster conclusies gemaakt heeft. Eerste verweerder verwijst bij aanvang van zijn conclusies naar de inleidende dagvaarding. Waarom heeft hij dan gewacht tot de dag van de zitting om zijn conclusies mede te delen ?

Op geen enkele wijze bewijst eerste verweerster met feiten dat concluant het belang van Interpat nv niet zou nastreven. In dit geval zou eerste verweerster akkoord moeten gaan met de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder, die zal dan kunnen oordelen of concluant niet de belangen van Interpat nv nastreeft. Als hij de handelswijze van de heer Van de Moortele goedkeurt, dan verdedigd hij niet de belangen van Interpat nv, doch wel die van de heer Van de Moortele.

Het is juist dat concluant niet wenst deel te nemen aan vergaderingen van de raad van bestuur, waarbij een aantal personen aanwezig zijn, die niets met de vennootschap te maken hebben. In zulk een raad van bestuur moet concluant het opnemen tegen vier personen, zijnde de heer Van de Moortele, de heer Ghielmini, zakenrelatie van de heer Van de Moortele, mevrouw Sepion, de echtgenote van de heer Van de Moortele, de heer Blaton, bedrijfsrevisor aangesteld door de heer Van de Moortele persoonlijk. Mensen die niet betrokken zijn bij de vennootschap dienen niet op een vergadering van de raad van bestuur aanwezig te zijn. Deze mensen dienen enkel om concluant te intimideren. Ook zouden deze vergadering in het Engels dienen gehouden te worden, waartegen concluant zich ook verzet.

Daarbij zijn er nog een aantal beslissingen welke door de heer Van de Moortele genomen werden, zonder raadpleging van de raad van bestuur, zoals de aanstelling van de bedrijfsrevisor. Interpat nv heeft geen activiteiten, in wat verband dient dan de bedrijfsrevisor dan adviezen te geven.

In het dossier dat verzonden werd aan het Instituut van Bedrijfsrevisoren, staat in n van de verslagen uitdrukkelijk vermeld dat de bedrijfsrevisor de boekhouding verzorgd. In een ander verslag staat dan weer dat de bedrijfsrevisor de boekhouding heeft goedgekeurd en dat deze een juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap.
Na de klacht welke concluant heeft ingediend bij het Instituut van bedrijfsrevisoren, zou de bedrijfsrevisor plots aangesteld zijn geweest als adviseur.

Klaarblijkelijk moet de bedrijfsrevisor de heer Van de Moortele adviseren hoe de heer Van de Moortele het best de heer Defoss kan mislijden en kan blokkeren in het zelf exploiteren van zijn uitvindingen, gezien de heer Van de Moortele volgens bepaalde bronnen, op dit ogenblik reeds geruime tijd gebruik maakt van de uitvindingen van de heer Defoss, en hij enkel nog belang heeft om de heer Defoss te blokkeren of zelfs de mond te snoeren .

In verband met de onverantwoorde onkosten verwijst eerste verweerster naar vonnissen en een arrest. Concluant weet niet wat eerste verweerster daarmee bedoelt, gezien noch de Rechtbank, noch het Hof zich heeft uitgesproken over de kosten. Wel heeft de Rechtbank van Koophandel de beslissing van de algemene vergadering van 12 oktober 2006 nietig verklaard zodat geen enkele bestuurder ontlasting heeft gekregen voor het boekjaar 2004.

Ook voor de boekjaren 2005 en 2006 hebben de bestuurders nog geen ontlasting gekregen, zodat de bestuurders door de aandeelhouders nog steeds verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor hun daden. Indien de kosten gemaakt in de vennootschap aldus betwist worden door de aandeelhouders, dan kan de bestuurder die verantwoordelijk voor het maken van deze kosten ter verantwoording geroepen worden, en kunnen de aandeelhouders eventueel deze terugvorderen van deze bestuurder. Zolang de bestuurders geen ontlasting gekregen hebben is dit verhaal op de bestuurders mogelijk.

In verband met het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt er gewezen op het feit dat de voorzitter een stemming geweigerd heeft over een punt van de dagorde, welke bevoegdheid een voorzitter niet heeft. In het verslag is daar duidelijk een opmerking over gemaakt door concluant dat dit in strijd is met de Wet Vennootschappen, en dat hij protesteert tegen deze weigering.

Enkel reeds het feit dat de voorzitter weigert om de jaarlijkse algemene vergadering te houden om de jaarrekening goed te keuren en de boekhouding in te kijken blijkt spoorloos verdwenen , en aldus ook deze jaarrekening nier ter publicatie neerlegt, en dan toch nog een belastingaangifte doet, zonder de balans zelfs aan de raad van bestuur voor te leggen is reeds voldoende reden om een voorlopig bewindvoerder aan te stellen, die met uitsluiting van alle bestuurders het bestuur zal overnemen om deze praktijken te stoppen .

Eerste verweerster beweert dat concluant niet buiten spel gezet wordt, hoe legt zij dan uit dat hij zelfs niet ingelicht wordt over een balans die bij de belastingaangifte gevoegd werd. Gezien de heer Van de Moortele samen met de heer Ghielmini de meerderheid vormen in de raad van bestuur, zou de heer Van de Moortele zonder problemen deze balans aan de raad van bestuur hebben kunnen voorleggen, doch omdat hij niet wilde dat concluant op de hoogte zou zijn van het vervalsen van de balans, werd concluant zelfs daarvan niet op de hoogte gebracht.

De vraag kan dan ook gesteld worden, wiens belangen de raadsman van eerste verweerster verdedigt, die van Interpat nv of die van de heer Van de Moortele ? Als hij de belangen van de nv Interpat zou verdedigen, dan zou hij de heer Van de Moortele in gebreke moeten stellen voor het niet bijeenroepen van de jaarlijkse algemene vergadering en voor het niet neerleggen van de jaarrekening en nazicht van de boekhouding , gezien hierdoor de belangen van de nv Interpat geschaad worden. Als een jaarrekening niet gepubliceerd en er geen boekhoudins is , dan schaadt dit het imago van de vennootschap onafgezien van het feit dat dit zelfs strafbaren feiten zijn er geen rekening werd gehouden van deze strafbaren feiten .

Hieruit blijkt duidelijk dat alle processen welke reeds gevoerd werden enkel tot doel hadden, de belangen van de heer Van de Moortele behartigen en zijn Advocaten , en niet deze van Interpat nv. De heer Van de Moortele maakt misbruik van de nv Interpat om zijn processen te voeren. De erelonen van de advocaten van eerste verweerster zouden aldus moeten betaald worden door de heer Van de Moortele. Om deze te kunnen betalen, heeft de heer Van de Moortele nu echter de R/C van de heer Defoss opgevraagd. Heel slim bekeken van de heer Van de Moortele, om de heer Defoss de kosten van advocaten te laten betalen, die tegen hem aan het vechten zijn.

II. Overzicht procedures
Het feit dat eerste verweerster naar een aantal procedures verwijst doet niets ter zake of de vennootschap onbestuurbaar is of niet. Het feit dat de Wet Vennootschappen op een schandelijke wijze overtreden wordt in alle wettelijke vormen , en waaraan concluant niets kan verhelpen, terwijl hij wel verantwoordelijk kan gesteld worden, is voldoende reden om en voorlopig bewindvoerder aan te stellen.

Ook het feit dat er geen jaarlijkse algemene vergadering gehouden werd is een voldoende reden om een voorlopig bewindvoerder aan te stellen. Gezien hierdoor de aandeelhouders +geen inzage gekregen hebben in de toestand van de vennootschap.

Ook het feit dat in de balans die aan de directe belastingen overhandigd werd, een schuld tegenover de aandeelhouder Sonera opgenomen werd en een vordering op de meerderheidsaandeelhouder de heer Defoss, is ook reeds een bewijs dat een onafhankelijk bestuurder deze toestanden van wel te spreken oplichting moet onderzoeken. De heer Defoss werd zelfs niet op de hoogte gebracht dat hij 350.000,00 schuld zou hebben aan Interpat nv .

Als men dit doet zonder iemand op de hoogte te brengen dan ruikt dit naar fraude. Klaarblijkelijk wil de heer Van de Moortele in een later stadium weer een rechtszaak tegen de heer Defoss beginnen, nu om deze 350.000,00 te vorderen. De heer Van de Moortele heeft er klaarblijkelijk geen moeite mee om met valse documenten procedures te beginnen in het verleden dreigde hij zelfs Guillaume Defoss met de dood . Concluant verondersteld dat het de bedoeling is van de heer Van de Moortele om de heer Defoss mentaal kapot te krijgen of zelfs meer om zijn patente in eigen handen te krijgen .

Eerste verweerster verwijst naar een aantal procedures. Doch eerste verweerster heeft in deze procedures steeds de zaken zeer ingewikkeld gemaakt, zodat geen enkele rechter of raadsheer, nog wist wat de intentie was tussen partijen. Ook werden dikwijls vervalste stukken voorgelegd, waarvan moeilijk te bewijzen was dat deze vals waren .


Het feit dat de heer Van de Moortele nu het bedrag van 350.000,00 als een vordering op de heer Defoss in de balans heeft ingebracht, bewijst nogmaals de frauduleuze praktijken van de heer Van de Moortele en zijn aanhangers een feit is .


De heer Van de Moortele en zijn advocaten manipuleert aldus de documenten zodat er een verkeerd beeld wordt geschetst voor de Rechtbank en het Hof.

De kapitaalsverhoging die hij nu wil doorvoeren is tegen de overeenkomst welke ooit ondertekend werd. In de overeenkomst van 26 februari 2004 staat onder fase II oprichting van de holdingvennootschap het volgende :
- De heer Defoss zou samen met de heer Jan Franck, 70% van de aandelen bekomen. Er was toen geen sprake van Sonera. In dit geval zouden de partners Defoss- Frank dus 70% van de aandelen bezitten.
- De heer Van de Moortele heeft er echter voor gezorgd dat de heer Franck buiten spel werd gezet, zodat hij nu samen met zijn partner 45% van de aandelen heeft, ipv de oorspronkelijke 30%.
- In deze overeenkomst wordt aan de heer Van de Moortele een calloptie toegekend om van de heer Defoss de helft van diens aandelen over te nemen, en dit tegen een geschatte prijs van 1.000.000,00 per 1%. Nu wil de heer Van de Moortele deze clausule omzeilen door een kapitaalsverhoging door te voeren waarbij hij slechts 30.000,00 dient te betalen ? voor 40% van de aandelen. Het kapitaal bedraagt op dit ogenblik 75.000,00 zodat 30.000,00 40% bedraagt. Om 40% van de aandelen van de heer Defoss te kopen, zou hij anders 40.000.000,00 dienen te betalen. Zonder er voor te betalen, gezien de 30.000,00 in de vennootschap blijft, zou de heer Van de Moortele aldus de meerderheid van de aandelen bekomen. Dit is nogmaals n van de spitsvondigheden van de heer Van de Moortele.
- De heer Defoss weet niets af van contracten en vennootschappen. Om hem te helpen, heeft de heer Van de Moortele hem telkens in contact gebracht met al zijn advocaten, die steeds de belangen van de heer Van de Moortele verdedigden. In die zin werd ook concluant benaderd, doch die weigerde aan dergelijke praktijken zijn medewerking te verlenen.

Deze praktijken van de heer Van de Moortele zijn echter reeds gekend. Een aantal jaren geleden was de heer Van de Moortele in contact met een andere uitvinder, die een toestel uitgevonden had om water te zuiveren. Zoals hij nu ook doet met de heer Defoss, heeft hij met een groot aantal contracten en diverse processen, deze man ook ten gronde gericht, waardoor deze gestorven is, en zijn firma failliet gegaan is.

De toenmalige curator, Mr. Romain Vandebroek, heeft toen klacht ingediend tegen de heer Van de Moortele. Het verleden herhaald zich. De heer Van de Moortele heeft nu een nieuw slachtoffer gevonden.

De heer Van de Moortele is eerst op een linke wijze in het bezit gekomen van de uitvindingen van Defoss terwijl dat er in de diverse contracten voorgespiegeld werd dat dit 3.000.000,00 zou zijn.

bedrieglijk inzicht, de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders weigert samen te roepen en ook de jaarrekening niet publiceert, dan is dit wel een voldoende reden, gezien hier onafgezien dat dit een miskenning is van de Wet Vennootschappen ook een schending is van de rechten van de aandeelhouders. De vereniging Deminor werd opgericht om de belangen van de minderheidsaandeelhouders te verdedigen. De heer Van de Moortele schendt zelfs de rechten van de meerderheidsaandeelhouder.

Concluant heeft de heer Van de Moortele herhaaldelijk aangemaand om de jaarlijkse algemene vergadering te houden. In een laatste schrijven heeft concluant de heer Van de Moortele zelfs in gebreken gesteld, doch de heer Van de Moortele weigert nog steeds om deze vergadering bijeen te roepen. Het is dan ook twijfelachtig dat de heer Van de Moortele gevolg zou geven aan een beschikking van rechtbank.

De heer Van de Moortele is zelfs ter kwader trouw. Bewijs hiervan is het feit dat de dagvaarding op 12 januari 2007 aan de heer Van de Moortele betekend werd. Op de inleidende zitting heeft de rechtbank verweersters verzocht om zaken in orde te stellen, en a.o. een eind te stellen aan de onbestuurbaarheid van de raad van bestuur. Tot op heden, nadat er bijna een maand verstreken is, heeft de heer Van de Moortele nog steeds geen algemene vergadering bijeengeroepen. Hij heeft zelfs de raad van bestuur nog niet bijeengeroepen om de jaarlijkse algemene vergadering voor te bereiden en de dagorde op te stellen.

Om als ultieme poging om zijn frauduleuze praktijken nog verborgen te houden, heeft hij nu een raad van bestuur bij de notaris bijeen geroepen om een kapitaalsverhoging door te voeren, waardoor Sonera de meerderheid van de aandelen zou bekomen. Waardoor niet alleen de meerderheidsaandeelhouder volledig buiten spel zou worden gezet, doch waardoor de heer Van de Moortele en zijn partner Ghiemini met de vennootschap naar Panamees recht Sonera de aandelen zij bekomen waarvoor hij volgens de overeenkomst van 26 februari 2004, 40.000.000,00 zou moeten betalen. De BBI heeft zich ook de vraag gesteld waarom er een beroep op een vennootschap naar Panamees recht gedaan werd, gezien een Panamese vennootschap steeds met argusogen bekeken wordt witwaspraktijken en fraude in overvloed .De heer Van de Moortele manipuleert steeds de vergaderingen

Bewijs hiervan is de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 oktober 2005 die vernietigd werd. In deze vergadering werd er ontlasting geacteerd voor de heer Van de Moortele en de heer Ghielmini. Ondanks het feit dat concluant nooit betrokken werd bij bestuursdaden, werd hem door de heren Van de Moortele en Ghielmini geen ontlasting verleend, met als reden dat hij zou onderhandeld hebben in verband met de eventuele verkoop van de uitvindingen.

Concluant doet opmerken dat hij met geen enkele partij onderhandeld heeft over een eventuele verkoop van de uitvindingen van de heer Defoss. Hieruit blijkt echter duidelijk dat het niet de intentie is van de heer Van de Moortele om in naam van Interpat nv een overeenkomst met gegadigden te sluiten, doch dat hij reeds zelf bezig is om bepaalde producten op de markt te brengen die gebruik maken van de uitvindingen van de heer Defoss.

Indien concluant nu iemand zou aanbrengen die interesse zou betonen in de uitvindingen van de heer Defoss, dan zou dit wel in het voordeel van Interpat nv zijn, doch dan zouden de persoonlijke belangen van de heer Van de Moortele daarbij nadeel ondervinden.

Eerste verweerster verdedigdt enkel de belangen van de heer Van de Moortele, en niet deze van Interpat nv. Indien verweerster de belangen van de nv Interpat zou verdedigen dan zou zij de heer Van de Moortele moeten in vrijwaring roepen, voor de mogelijke schade die Interpat nv zou ondervinden, door de handelswijze van de heer Van de Moortele.

Gezien de heer Van de Moortele gewoon de Wet Vennootschappen aan zijn laars lapt;
Gezien de heer Van de Moortele beslissingen treft zonder concluant zelfs daarvan op de hoogte te stellen ;
Gezien de heer Van de Moortele geen aanstalten maakt om zaken in orde te brengen, zoals op de inleidende zitting door de rechtbank gevraagd ;
Gezien de heer Van de Moortele in tegendeel met trucs probeert om de meerderheidsaandeelhouder buiten spel te zetten, hetgeen ook in strijd is met de overeenkomst van 26 februari 2004 ;
Gezien door voornoemde feiten de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder noodzakelijk is geworden ;
Zou eerste verweerster de Rechtbank moeten verzoeken om bij een eventuele veroordeling van Interpat nv de kosten ten laste te leggen van de heer Van de Moortele.

Uit het feit dat verweerster dit niet doet, blijkt duidelijk dat zij niet de belangen van Interpat nv behartigt, doch enkel de frauduleuze praktijken van de heer Van der Moortele tracht te verdoezelen of zelfs mee werkt aan deze praktijken .

OM DEZE REDENEN,

BEHAGE HET DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

het verzoek van concluant ontvankelijk en gegrond te verklaren,

aldus de gevraagde voorlopig bewindvoerder aan te stellen, die het volledige bestuur van de nv Interpat zal waarnemen, met uitsluiting van alle bestuurders ;

de kosten van de voorlopig bewindvoerder alsook van de eventuele deskundigen, waarop de voorlopig bewindvoerder dient beroep te doen, ten laste van de nv Interpat en de heer Van de Moortele te leggen, die hoofdelijk en solidair dienen in te staan om deze kosten te betalen ;

de voorlopig bewindvoerder zelf te laten bepalen welke termijn hij nodig heeft om de toestand recht te zetten,

de gedaagden solidair te veroordelen tot de kosten van het geding ,

Inventaris
- Dossier overgemaakt aan het Instituut van bedrijfsrevisoren, brief van 20 oktober 2006.
- Dossier overgemaakt aan het Instituut van bedrijfsrevisoren, brief van 31 oktober 2006.
- Dossier overgemaakt aan de raadsman van de meerderheidsaandeelhouder, brief van 20 november 2006.
- Dossier overgemaakt aan de raadsman van de meerderheidsaandeelhouder, brief van 23 november 2006.
- Verzoekschrift aan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, voor vrijwillige tussenkomst in verband met de opvordering van de R/C door de heer Van de Moortele.
- Uittreksel staatsblad inzake neerlegging van de jaarrekening van het boekjaar 2004, per 27.09.2006.
- Uittreksel uit een contract tussen de heer Guido Van de Moortele en de heer Guillaume Defoss van 26 februari 2004, opgesteld door de heer Guido Van de Moortele.
- Uittreksel uit de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 12 januari 2007, waarbij de beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders van 12 oktober 2005 nietig verklaard wordt.
- Niet vertrouwelijk schrijven van de raadsman van de nv Interpat aan de raadsman van de heer Defoss, waarin deze duidelijk te kennen geeft dat het niet zeker is dat Interpat nv de optie die eventueel door het Hof zou toegekend worden zal lichten.

Bijkomende stukken
- Aangetekend schrijven van 31 januari 2007 van de voorzitter van de nv Interpat voor bijeenroeping raad van bestuur voor het ambt van notaris Seldsens om een kapitaalsverhoging door te voeren.
- Volmacht van de heer Defoss aan concluant om deel te nemen aan de bijzonder algemene vergadering van aandeelhouders van 8 november 2006.
- Uittreksel uit het contract van 26 februari 2004 tussen de heer Guido Van de Moortele en de heer Guillaume Defoss, opgesteld door de heer Van de Moortele, waarbij aan de heer Van de Moortele een call optie toegekend wordt op 50% van de aandelen van de heer Defoss.


Guillaume 
 
defosse
4-2-2007 19:18:00
"Hallo Dirk Laureyssens ,

Eindelijk hebben ze Guido Van De Moortele door:,

En eindelijk is het nu duidelijk dat u er achter zat de plannen te smeden en mee werkte aan de conclusie's met zijn oplichtings praktijken .

Ook al ben je een woorden kunstenaar en moet het toegeven doch geeft u zich zelf bloot en onderzoeken anderen personen hoe het komt dat u er zo bedreven in bent het heeft een naam die gekend is met de naam stalker met eigenschappen van n alias het zijn niet mijn woorden.

En al goed dat de meeste mensen het nu door hebben dat u een stalker-alias bent.

Ook is gebleken dat u in het verleden leugens vertelden in rechtzaken in buitenland .

Ook hoef ik niets meer op mijn website te zetten daar het nu gekend is wie je bent .
Een internet-Alias.

De internet kranten zullen het wel doen omdat zij met jou een eitje te pellen hebben o ja je bent reporter of is het niet zo dat u valse documenten en inkomkaarten maakt !

je hebt het zelf gedaan met je uit te geven als reporter en als zoveel persoonlijkheden

Dag meneer dirk laureyssens alias dokter uitvinder wetenschapper enz
Wie was nu weer de oplichter .

Hoe jij te werk gaat in opdracht van guido van de moortele :bent u ook schuldig en begaat u ook stafbare feiten als u oplichters help mij te blokeren zecht dat ook dat u zelf er belang bij heeft omdat u bedrijf 3ivx
er alle belang bij heeft mij te blokeren omdat u zelf nog niet in de buurt komt van mijn compressie.

Guillaume Defoss"
 
Cugel
4-2-2007 22:05:00
2-1
 
Laureyssens
4-2-2007 22:41:00
"de onderstaande tekst streekt voor zich


Conclusie 2Verschijnend in persoon

Tegen : Interpat nv, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Edmond De
Coussemakerstraat 35

Hebbende als raadsman Mr. Philippe De Vleeschauwer

en
De heer Guido Van de Moortele, wonende te 2050 Antwerpen, Edmond De
Coussemakerstraat 35

Hebbende als raadsman Mr. Willem Slosse

in aanwezigheid van

De heer Guillaume Defoss, wonende te 2180 Ekeren, Jos Claessenstraat 5

Hebbende als raadsman Mr. Romain Vandebroek


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN
zetelend in kortgeding inleidende zitting 17 januari 2007 ARC/06/00090
------------------------------------------------------------

snip

- Volmacht van de heer Defoss aan concluant om deel te nemen aan de bijzonder algemene vergadering van aandeelhouders van 8 november 2006.
- Uittreksel uit het contract van 26 februari 2004 tussen de heer Guido Van de Moortele en de heer Guillaume Defoss, opgesteld door de heer Van de Moortele, waarbij aan de heer Van de Moortele een call optie toegekend wordt op 50% van de aandelen van de heer Defoss.


Guillaume"
Mr. Defoss,

Ik lees die informatie over uw zaak tegen Guido Van De Moortele.

Wat ook de werkelijke gang van zaken was, U hebt al die problemen aan uzelf te danken.
U heeft die overeenkomst met GVDM afgesloten, .... ofschoon U wist dat er nog een voorgaande, nog steeds geldende, overeenkomst van 14 juni 2002 was.
U heeft twee maal geld ontvangen voor dezelfde technologie.
Als U nu problemen heeft met GVDM dan ligt dat vooral aan uzelf.

Dirk Laureyssens
 
Laureyssens
4-2-2007 22:44:00
Mr. Defoss,

Ik lees de email aan mij die U vandaag op broncode.nl publiceerde.
Maar, vreemd maar waar, U heeft de inhoud van uw eigen email gewijzigd.
De inhoud van de email die U mij stuurde was inhoudelijk anders.
Waarom wijzigt U de inhoud?

Hier is de werkelijke inhoud:

From: dgsonlyn@yahoo.com
Subject: Re: bijlage
Date: Sun 4 Feb 2007 17:13:26 GMT+01:00
To: dirk.laureyssens@gmail.com
Cc: dgsonlyn@yahoo.com
Delivered-To: dirk.laureyssens@gmail.com
Received: by 10.90.94.16 with SMTP id r16cs282647agb; Sun, 4 Feb 2007 08:13:28 -0800 (PST)
Received: by 10.70.16.6 with SMTP id 6mr10261215wxp.1170605608297; Sun, 04 Feb 2007 08:13:28 -0800 (PST)
Received: from web32204.mail.mud.yahoo.com (web32204.mail.mud.yahoo.com [68.142.207.135])
 by mx.google.com with SMTP id h7si8112246wxd.2007.02.04.08.13.27; Sun, 04 Feb 2007 08:13:28 -0800 (PST)
Received: (qmail 9765 invoked by uid 60001); 4 Feb 2007 16:13:27 -0000
Received: from [87.66.121.83] by web32204.mail.mud.yahoo.com via HTTP; Sun, 04 Feb 2007 08:13:26 PST
Return-Path: @yahoo.com
Received-Spf: pass (google.com: domain of dgsonlyn@yahoo.com designates 68.142.207.135 as permitted sender)
Domainkey-Status: good (test mode)
Domainkey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=s1024; d=yahoo.com; h=X-YMail-OSG:
Received:Date:From:Subject:To:Cc:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type:Content-Transfer-Encoding:Message-ID; b=ud/O0qUdBiPl97n5RVmLauYiL37OW3kmMwnIoSSTyPnY6Yv1QcusC1zBPkFJ/K
66RlNtvY0bhF3O/X2elBi+oh+P/dB0hFtX9Jpr+2BA26r9apHYgzvo2Jia9/0zBP23fyo
TeARLeud/RN3tcFoz4YcTFYmR3308n8gsCuh5D4k=;
X-Ymail-Osg: 8J58dmgVM1knn0RNmXR92rot8d3j6Sh_kSF6DAlSRSl2ZE.4opMVT
1kCVhK_tH.GWDiGclZ56S0ZKzZ0ewk9FjvfXLLoUOy_oYi3ZZQ84H2PKUUHLw2SW
124AOCKDCy6OraLT.MHBpBZ1Qk-
In-Reply-To: -7631-4E07-96E2-BE6FC93962DB@gmail.com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-232202859-1170605606=:9735"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-Id: .9735.qm@web32204.mail.mud.yahoo.com
--------
Hallo Dirk Laureyssens ,

Eindelijk hebben ze Guido Van De Moortele door:,

En eindelijk is het nu duidelijk dat u er achter de plannen zat en mee werkte met zijn oplichtings praktijken .

Ook al ben je een woorden kunstenaar en moet het toegeven doch geeft u zich zelf bloot en onderzoeken anderen personen hoe het komt dat u er zo bedreven in bent het heeft een naam die gekend is met de naam stalker met eigenschappen van n alias het zijn niet mijn woorden.

En al goed dat de meeste mensen het nu door hebben dat u een stalker bent en nog geen gewonen stalker neen met een hoog begaafd gestoord geschrift daarvan die alias .

Ook is gebleken dat u in het verleden leugens vertelden in rechtzaken in buitenland .

Ook is het nu mogelijk het openbaar te maken via de kranten ga van de week maar eens
Kijken wat voor kranten je staat ? .ik hoefde zelfs niets te doen en heb er ook niets mee te maken .

Ook hoef ik niets meer op mijn website te zetten daar het nu gekend is wie je bent
Alias. De internet kranten zullen het wel doen omdat zij met jou een eitje te pellen hebben o ja je bent reporter of is het niet zo dat u valse documenten en inkomkaarten maakt !
ik hoef je niet meer neer te halen dat doet nu de media zelf en ik zit er niets voor tussen
je hebt het zelf gedaan met je uit te geven als reporter en als zoveel persoonlijkheden

Dag meneer dirk laureyssens alias dokter uitvinder wetenschapper enz
Wie was nu weer de oplichter .

Guillaume Defoss
-----

Vreemd. Mr. Defoss waarom veranderde U de inhoud? Was het om meer spierballen te laten zien aan de lezers van dit forum?

En voor de lezers die iets van psychologie weten is volgende zin interessant, en wijst deze op "hineininterpretierung" (Defoss schrijft: "En eindelijk is het nu duidelijk dat u er achter de plannen zat en mee werkte met zijn oplichtings praktijken .". Ik heb dus niets met het zaakje tussen Defoss en GVDM te maken. Neen, die overeenkomst maakte de zaak voor mij alleen maar meer complex. Voor mij geldt nog steeds een overeenkomst die door Defoss ondertekend werd VOOR zijn overeenkomst met GVDM. Alleen weigert Defoss die eerste overeenkomst (dd. 14 juni 2002) uit te voeren. Dat is toch niet normaal. Een overeenkomst moet je uitvoeren.
Zoals ik reed voorheen zei: Defoss heeft twee keer geld ontvangen voor dezelfde DGS compressie.
Defoss beschuldigt mij nu opnieuw - op basis van een conclusie van zijn advokaat waarin ik vanzelfsprekend niet genoemd wordt - van iets waarmee ik niets te maken heb. Zo zit Defoss nu eenmaal in elkaar. Iedereen is stout behalve hij. Hij is gewoon het slachtoffer van allerlei complotten.

Dirk Laureyssens
 
Laureyssens
4-2-2007 22:47:00
Hier is mijn email antwoord aan Mr. Defoss.
LET OP! Hier wordt ook Leen Mooijaert en Leo Mierop, de twee heren uit de zaak JAN SLOOT genoemd. Wij hebben deze twee heren in contact gebracht met Defoss, maar snel hadden zij elkaar gevonden om zonder ons verder te doen! Leuk gezelschap!

Email aan Defoss:

Mr. Defoss,

hahaha.

Wat zijt gij nu toch weer mee bezig!
Het is weer echt zo belachelijk, zo kinderachtig. Hoe oud zijt gij?

Ik hoop dat zij in de kranten over mij spreken want dan heb ik recht op antwoord!
En wat ik heb zijn: FEITEN (op papier, door U ondertekend), geen flauwe beschuldigingen zonder bewijs zoals gij nu al meer dan twee jaar over mij rondstooit.
Waarom hebben jullie nu schrik van de gerechtzaak die jullie zelf zijn begonnen tegen mij?
De waarheid komt boven jongen. En ik heb geen schrik van de echte waarheid.
Gij denkt dat de aanval de beste verdediging is, maar dat kan wel eens anders uitkomen dan gij denkt of hoopt.

Maar, omdat ik geen fouten naar U gemaakt heb kunt gij mij niet onder druk zetten. Ik heb twee jaar keihard voor U gewerkt, en heb er alleen maar s**t voor teruggekregen. Platte, stinkende s**t.
Jan Franck weet daarnaast zr goed dat ik mijn uiterste best heb gedaan om zijn probleem met GVDM op te lossen, en intussen was jij bezig je beste vriend Jan Franck te VERRADEN met GVDM. Huichelaar en verrader die je bent.
En nu las ik op broncode.nl dat jij water uit de lucht gaat halen! Wiens idee is dat Mr. Guillaume? Durf jij het zeggen? Het schijnt mij toe dat je - voor wat betreft je eigen foutjes - een bijzonder kort geheugen hebt.

Gij noemt mij een "woorden kunstenaar" maar als de geformuleerde waarheid nu eenmaal zo is ! En niet anders.
Waar blijft gij met uw bewijzen dat ik andere uitvinders besteel? Waar zijn die bewijzen? Moeilijk te vinden h, want ik heb alle mede-uitvinders steeds korrekt behandeld.
Geen bewijzen h, omdat ik niemand bedrogen heb.

Die feiten, hoe gij en Franck diverse keren DGS verkochten, komt dus binnenkort ook in de kranten, en ook hoe gij en Franck met Mr. Witwasser De Leyn samenwerken, samen met de Jan Sloot jongens, Leen Mooijaart en Leo Mierop, om alles via off-shores te regelen, gesteund door je grote vriend en mentor Gustaaf Korstanje, de veroordeelde aandelen oplichter! Mooie vriendjes h! Dat zegt toch iets over uzelf, niet? En of.
De journalisten zullen ervan genieten. En de lezers ook! En ik ook !!!!

Doe maar op. Ik kijk naar je vanuit mijn hoekske en schud het hoofd. Neen Guillaume, dat is niet korrekt. Opnieuw gaat gij uzelf in nesten brengen.
Neen, Guillaume, je zoekt het bij de verkeerde. Kijk in de eerste plaats naar uzelf. Gij zelf hebt er een mooie rotzooi van gemaakt.

En nu Guillaume kun je alleen nog maar zeggen dat in "stalker" ben. En vreemd h, jij stuurt mij altijd emails, ... waar ik dan op antwoord ... en dan zou ik de stalker zijn!
Is dat het enige argument (stalker) dat je nog in petto hebt tegen mij. Ocharme, jongen toch. Dat is niet veel h.
En je weet zeer goed waarom. Omdat er mij geen verwijten te maken zijn. En dat maakt het heel moeilijk h, een onschuldige te beschuldigen!

Allez, ik zie uit naar die fantastische kranten artikels! Dat zal nog eens pure FUN zijn. ;-)

Dirk Laureyssens
Doctorandus P&S
Uitvinder
Wetenschapper
Internet Journalist
Adviseur
Alias?
.....?
.....?
 
 
defosse
5-2-2007 8:56:00
"Hier is mijn email antwoord aan Mr. Defoss.
LET OP! Hier wordt ook Leen Mooijaert en Leo Mierop, de twee heren uit de zaak JAN SLOOT genoemd. Wij hebben deze twee heren in contact gebracht met Defoss, maar snel hadden zij elkaar gevonden om zonder ons verder te doen! Leuk gezelschap!

Email aan Defoss:

Mr. Defoss,

hahaha.

Wat zijt gij nu toch weer mee bezig!
Het is weer echt zo belachelijk, zo kinderachtig. Hoe oud zijt gij?

Ik hoop dat zij in de kranten over mij spreken want dan heb ik recht op antwoord!
En wat ik heb zijn: FEITEN (op papier, door U ondertekend), geen flauwe beschuldigingen zonder bewijs zoals gij nu al meer dan twee jaar over mij rondstooit.
Waarom hebben jullie nu schrik van de gerechtzaak die jullie zelf zijn begonnen tegen mij?
De waarheid komt boven jongen. En ik heb geen schrik van de echte waarheid.
Gij denkt dat de aanval de beste verdediging is, maar dat kan wel eens anders uitkomen dan gij denkt of hoopt.

Maar, omdat ik geen fouten naar U gemaakt heb kunt gij mij niet onder druk zetten. Ik heb twee jaar keihard voor U gewerkt, en heb er alleen maar s**t voor teruggekregen. Platte, stinkende s**t.
Jan Franck weet daarnaast zr goed dat ik mijn uiterste best heb gedaan om zijn probleem met GVDM op te lossen, en intussen was jij bezig je beste vriend Jan Franck te VERRADEN met GVDM. Huichelaar en verrader die je bent.
En nu las ik op broncode.nl dat jij water uit de lucht gaat halen! Wiens idee is dat Mr. Guillaume? Durf jij het zeggen? Het schijnt mij toe dat je - voor wat betreft je eigen foutjes - een bijzonder kort geheugen hebt.

Gij noemt mij een "woorden kunstenaar" maar als de geformuleerde waarheid nu eenmaal zo is ! En niet anders.
Waar blijft gij met uw bewijzen dat ik andere uitvinders besteel? Waar zijn die bewijzen? Moeilijk te vinden h, want ik heb alle mede-uitvinders steeds korrekt behandeld.
Geen bewijzen h, omdat ik niemand bedrogen heb.

Die feiten, hoe gij en Franck diverse keren DGS verkochten, komt dus binnenkort ook in de kranten, en ook hoe gij en Franck met Mr. Witwasser De Leyn samenwerken, samen met de Jan Sloot jongens, Leen Mooijaart en Leo Mierop, om alles via off-shores te regelen, gesteund door je grote vriend en mentor Gustaaf Korstanje, de veroordeelde aandelen oplichter! Mooie vriendjes h! Dat zegt toch iets over uzelf, niet? En of.
De journalisten zullen ervan genieten. En de lezers ook! En ik ook !!!!

Doe maar op. Ik kijk naar je vanuit mijn hoekske en schud het hoofd. Neen Guillaume, dat is niet korrekt. Opnieuw gaat gij uzelf in nesten brengen.
Neen, Guillaume, je zoekt het bij de verkeerde. Kijk in de eerste plaats naar uzelf. Gij zelf hebt er een mooie rotzooi van gemaakt.

En nu Guillaume kun je alleen nog maar zeggen dat in "stalker" ben. En vreemd h, jij stuurt mij altijd emails, ... waar ik dan op antwoord ... en dan zou ik de stalker zijn!
Is dat het enige argument (stalker) dat je nog in petto hebt tegen mij. Ocharme, jongen toch. Dat is niet veel h.
En je weet zeer goed waarom. Omdat er mij geen verwijten te maken zijn. En dat maakt het heel moeilijk h, een onschuldige te beschuldigen!

Allez, ik zie uit naar die fantastische kranten artikels! Dat zal nog eens pure FUN zijn. ;-)

Dirk Laureyssens
Doctorandus P&S
Uitvinder
Wetenschapper
Internet Journalist
Adviseur
Alias?
.....?
.....?
"
Ha den dirk is er weer ,

Bent u weer en ander persoon nu bent u defosse
Het is geweten dat u verschillende email adressen hebt
dat is ook te zien op je verschuilende websites .

u hebt guido van de moortel de documenten en de conclusie
bewerkt ook valt het op dat u broer er aan mee werkte is
het niet zo dat ook jou broer Advocaat is en dat u er misbruik
van maakt .

verder wat u nu op deze forum zet zegt genoeg en degelijk dat u
zich uitgeeft voor meerderen personen dus verdient u wel degelijk
de naam van alias wand u denkt zelfs dat u rechter bent .

de onderstaande brief zegt wel degelijk dat we geen contracten
met jou hebben .

reden is dat het contract dat u opstelden de som van wel gesproken
500.000000 Euro zou betalen zelf heb ik nooit iets van die bedragen
Gezien en de contracten waren zodanig opgesteld dat het lijkte of de
Contracten kopies waren van Guido Van D e Moortele.

Verder ga ik niets meer op deze forum plaatsen dat het toch geen zin
Heef je beseft gewoon niet dat er met jou wat scheef zit vind ik erg
En ga ook niet in om je te voeden .

Verder hoop ik dat u snel genezen zal zijn wat ik ben niet alleen
Het de gedupeerde maar anderen ook .dus ga ik niet in op u ziekelijk
Gedrag .

Voor de rest nog een goede gezondheid toegewenst en de groeten bij deze.


Geachte heer,


O. Ref. : JH/Z/18106
U. Ref. :

Ik mocht uw schrijven in goede orde ontvangen.

Mag ik U verzoeken er rekening mee te houden dat de samenwerking tussen U en mijn clinten, de heer Franck en de heer DEFOSSE beindigd werd.

Mijn clinten verzoeken met de nadruk om hem niet meer te bezwaren met smeekbedes om de samenwerking verder te zetten. Zoals U reeds kon begrijpen, is de samenwerking overeenkomst opgezegd.

De inhoud van uw brieven zijn dan ook niet alleen zonder voorwerp, deze worden ook volstrekt betwist.

Mijn clinten namen tevens akte van omdat U een holistisch cosmologisch concept om de creatie van het heelal te verklaren, heeft uitgevonden.Met achting,


Jan Helsen