Uitvinders vermoord en verminkt

Uitvinders vermoord en verminkt

Uitvinders vermoord en verminkt

Berichtdoor Michael1954 » vr 27 aug 2010, 11:23

From: Curious

http://www.indymedia.nl/nl/2009/07/60598.shtml

Waarschuwing voor uitvinders! Doe het niet.
gewoon mij - 11.07.2009 17:27

Als je gaat zoeken op internet vind je vaak uitvinders die vermoord zijn of op vreemde wijze zijn gedood. Ook lees je vaak dat een uitvinding eigenlijk 'een bedreiging' is voor de staatsveiligheid.


Waarschuwing voor uitvinders!

De broncode van Jan Sloot en andere uitvinders.
http://www.youtube.com/watch?v=kBGNOgeHpww

Indien u uitvinder bent zult u vast wel eens het idee hebben gehad dat er rijke bedrijven zijn die er graag mee vandoor gaan. In Nederland gebeurt het zelfs erg vaak dat uitvinders een ongelukje krijgen of verdwijnen. Het is mij ook overkomen, ik was een computerprogrammeur en werkte ook aan verschillende broncodes. Ik leef nog, maar ben nu zwaar gehandicapt.

Ik weet niet precies welke uitvinders het meeste risico lopen, maar als het met energie, hardware of software te maken heeft, dan loop je een grote kans vermoord, vergiftigd of gehandicapt gemaakt te worden.

Het probleem is dat de grote bedrijven zoals Shell en Microsoft zo machtig zijn, dat het bedrijven zijn die direkt te maken hebben met de regering. Als een uitvinder problemen krijgt met zo'n bedrijf krijgt de uitvinder te maken met dingen waarvan je alleen hebt gelezen in getuigenissen van overlevenden uit landen zoals Rusland of China.

Ja ik zal voor de rest van mijn leven mensen proberen te overtuigen dat Nederland een heel slecht land is voor uitvinders. Alsjeblieft als je uitvinder bent stop er dan ook mee. Je bent niet de eerste die Jan Sloot achterna gaat, het gebeurt in Nederland heel vaak. In mijn geval heb ik vrienden zien verdwijnen, ja uit mijn voormalige beroeps groep, of mensen die er wat van zeiden, tot mensen waarvan ik dacht 'ze hebben er toch niks mee te maken?'.

Je zal misschien zeggen, ja Roel Pieper is nu eenmaal gevlucht naar Frankrijk omdat hij werd neergestoken door een gek, maar ik probeer aan te geven dat het iets moeilijker zit. Zoals ik al zei, zijn de grote bedrijven zo machtig, dat ze ook de geheime dienst in kunnen schakelen, en als u toch eens wist hoe de geheime dienst mensen tegen hun wil dingen kan laten doen. Gewone mensen zijn niet in staat om te begrijpen hoe dat werkt.

Als je gaat zoeken op internet vind je vaak uitvinders die vermoord zijn of op vreemde wijze zijn gedood. Een van de makers van PearPC om OSX onder windows te draaien is na zijn eerste release overleden onder een trein. De jongeman die Bill Gates een taart in zijn gezicht gooide maar eerst nog een film had gemaakt over een seriemoordenaar hing bijvoorbeeld zomaar aan een riem. In Nederland kennen de meeste mensen Jan Sloot, ik hoop dat mensen mij geloven dat deze mensen zijn opgejaagd als dieren, net zoals ik. Het was beter geweest als de geheime dienst mensen eens op een fatsoenlijke manier beeindigen, het gebeurt nu op zo'n gruwelijke wijze. Want ze kunnen het toch niet laten.

Uitvinders, als jullie dit lezen, je bent niet de eerste die een kleine vinding doet en een bak koffie gaat drinken met een autofabrikant en binnen een maand maagkanker krijgt en gaat huilen boven je patenten. Ik ken persoonlijk iemand die dat is overkomen, een kleine uitvinding voor een betere wegligging. De autofabrikant zei 'het is goedkoper om te wachten tot je dood bent' tegen hem. Maar ook hij leeft nog, ze hebben zijn maag weg moeten halen.

Je leest vaak dat een uitvinding eigenlijk 'een bedreiging' is voor de staatsveiligheid, zo was Jan Sloot een bedreiging, werd ik ook een staatsveiligheid probleem genoemd door de geheime opsporings dienst en recherche. Maar dat is niet waar, ik maakte dingen waar je goed mee kon doen, subsituaire en complementaire software, Jan Sloot is nu dood, maar ik zie iedere dag dat 2 uitvindingen in Windows zitten. Als je meer wilt weten kijk dan op youtube, 'history of the gui'. Zeggen dat de uitvinding van Jan Sloot een bedreiging was voor de gevestigde orde, of wat ik heb gemaakt, was niet meer als een excuus om het publiek en de Nederlandse bevolking te laten geloven dat de geheime dienst en rijke bedrijven ons best wel mogen vermoorden.

Tijdens verhoren waarbij ik onder andere 3 dagen uit slaap gehouden werd en ze mij dingen toedienden, waardoor ik pijn leed, heb ik inderdaad dingen over Albert Einstein gezegt, zoals mc^2/(1-v^2/c^2)^0.5 maar ik werd gedwongen, ook dat je m kon invullen als een sigma van elementaire deeltjes met elementen uit de groepen R,G,B en spin kracht en dat v gelijk is aan (dx^2+dy^2+dz^2)^0.5 werd uit mij geslagen. Er werd mij verteld op dat moment, ik was computerprogrammeur, geen natuurkundige, dat de mensen bang voor mij waren, en dat ik een bedreiging voor de Nederlandse bevolking was, maar wie vermoord er nu mensen, wie heeft Jan Sloot vermoord, wie gaf opdracht iemand te hersenspoelen tot hij Roel Pieper neerstak, niet ik maar Microsoft. Tijdens de verhoren (martellen) krijg je flashbacks aan het verleden zoals natuurkunde lessen van het VWO, en weet je niet wat je zegt, als ik over dat soort dingen niet mag praten, en ze gaan martellen dan bekende ik alles wat ze willen.

Het moeilijkste voor mij is dat gewone mensen geloven dat de rijke bedrijven lief en vriendelijk zijn. Ik denk dat het komt omdat hetgeen ze werkelijk zijn zo gewetenloos en gruwelijk is dat het zo surreël is, net zoals mensen niet kunnen geloven wat ik nu zeg.

In de praktijk betekende dit voor mij opgesloten in een kamer met een 'gas' waar ik zeer zware pijnen leed, en de dienst te Almelo te keer ging als een beest 'je wordt vermoord met een dubbelle long ontsteking' en daarbij begon te lachen. Ik bekende de vuurwerkramp, ik bekende de twintowers, en ik kan alleen maar aangeven 'ik heb het niet gedaan'.

De mensen die ik persoonlijk heb gekent, en zijn verdwenen (lees onnatuurlijk gestorven), 2 wiskundeleraren, 2 sfor soldaten, 1 ifor soldaat, 2 officieren, 2 jonge vrouwen, 3 jonge mannen, en ik was vergeten dat ik vast heb gezeten met 2 andere computerprogrammeurs. Van een van de vrouwen is vermelding gemaakt dat ze op 13 oktober 2006 in politiecel te almelo aan het baken is overleden, de andere jonge vrouw van wie ik hield is nu definitief in coma, ze kost 1400 euro per dag om te verzorgen en zal nooit meer . Als je toch eens wist wat ze met haar hebben gedaan voor mijn ogen, hoe kan een rechercheur van Almelo dat nou doen

Ik herkende de politie mensen die zulke gruwelijke dingen doen aan het feit dat ik ze eerder heb gezien bij autopsies op onnatuurlijke overleden, mijn buurman was overleden en toen kwamen mensen in witte pakken, en je kan ze identificeren aan bijvoorbeeld hun stem. Ik ga ervan uit dat deze mensen ooit goed waren, maar dat ze zoveel met dode mensen hebben te maken gehad dat ze het op een dag gewoon vonden om in mensen te snijden, of dingen te doen zoals ik die heb gezien.

Omdat ik de vuurwerkramp heb bekend, maar gemarteld werd om het te bekennen, mijn slaap werd onthouden en ze mij zware pijnen toedienden vind je op youtube onder 'het mysterie van de vuurwerkramp' een verslag.

Alle code van 7 jaar werk is meegenomen, de werkplaats is afgebrand, en alles wat ik terug kreeg was een linux cd met daarop een briefje
'deze cd mag je houden'

De bijna voltooide broncode heb ik het laatst persoonlijk in bezit gegeven van Marrechausee Maarten De Groot op 12 juni 2005, en het was het mooiste wat ik ooit had gemaakt. Ik heb de code neergeld bij zijn televisie op zijn computerkamer op de 1e verdieping, ik zag dat zijn computer verbinding had met Seattle, en vroeg aan hem 'zal ik het uploaden' waarna hij zei 'ja'. Ik zag het groene lampje van de webcam branden en vroeg zitten hier camera's en hij zei 'nee er zitten hier geen camera's'.

Wat ik nog wil zeggen, ik herken de methoden die ze gebruiken om te krijgen wat ze willen zoals de dood van onschuldige mensen als regelrecht afkomstig van het MK Ultra en MK Reflector programma. Nu geeft vooral het MK Reflector programma aan waarom de mensen die martellen zelf ook onder volledige controle staan.

Houd het dan nooit op? Nee het houd nooit op, ik heb gelezen dat ik precies doe wat ze willen en ga ervan uit dat er iemand aan de top wil dat ik gehandicapt leef met veel pijn, in de wetenschap dat het nooit was gebeurt als ik Bill Gates en Steve Ballmer niet had toegevoegd aan MSN lang geleden.

Zoals Djenkis Khan geloof ik zei 'niets geeft meer gevoel van macht dan de vrouwen en paarden van je vijanden voor hun ogen te vermoorden'.

En ik denk dat ik daarom nog leef, bij de gratie van het kwaad, omdat ze willen laten zien hoe machtig te zijn door geliefden in coma te werken of te doden midden in een democratische geachte samenleving, opdat ze God kunnen zijn, en getuige moet zijn van hun misdaden tegen de menselijkheid.

Wat heel vreemd overkomt is dat ze tijdens het martellen zeggen 'we houden je niet uit je slaap hoor, we doen je geen pijn, wij zijn goede mensen' en meer van dat soort dingen. Tijdens het pijndoen zeggen ze ook vaak 'het spijt ons dat we dit moeten doen, dat menen we echt'. Ze praten vaak in de 'Wij' vorm, en ze lijken geestelijk erg op elkaar, alsof je steeds met dezelfde persoon te maken hebt, ze volgens dus regels die voor hun allemaal hetzelfde zijn. De belangrijkste regel is denk ik dat ze altijd liegen over wat ze zijn en doen.

Weet je nog dat Roel Pieper Bill Gates belde? Kijk het maar na, op netwerk.tv. Roel had nog geluk de jongeman die hem neerstak zei achtervolgt te worden door blauwe robots, en dat die hem opdracht gaven om Roel neer te steken.

http://www.youtube.com/watch?v=MpQjlK8rm60
Antitrust Shockers.

http://www.youtube.com/watch?v=y1dMeM8VpAs
Uitvinder MS Dos vermoord.
Avatar gebruiker
Michael1954
 
Berichten: 3618
Geregistreerd: zo 22 aug 2010, 16:39

Re: Uitvinders vermoord en verminkt

Berichtdoor Michael1954 » vr 27 aug 2010, 11:29

From: Curious

Beter wél uitvinden, maar kijk uit met bekend
Henk - 11.07.2009 18:31

Beter dan mensen af te raden iets uit te vinden kun je beter adviseren om het vooral in eigen beheer te houden voor zover mogelijk.
Hoe minder ruchtbaarheid je aan baanbrekende uitvindingen schenkt, des te minder snel zijn de groot-kapitalistische bedrijven ervan op de hoogte. Dit zijn sowieso niet de instanties waarmee je zaken wilt doen. Maak uitvindingen toegankelijk voor eenieder, kwa geld en ook kwa gebruiksgemak, en als een hoop mensen het gebruiken is het minder interessant en vooral nutteloos om als groot bedrijf nog achter de uitvinder aan te gaan en ook erg moeilijk om er patent op te krijgen.

Complementaire en subsituaire uitvindingen
iemand - 12.07.2009 13:50

@Henk
Dankje voor je reactie. Een substituaire uitvinding is een vervanging voor iets wat er al is. Een complementaire uitvinding betekent dat het als aanvulling werkt voor iets wat er al is.

In Almelo was er een uitvinder die het gat in het beschuitje heeft uitgevonden, dus het was complementair want de uitvinder moest naar de fabrikant in dit geval bolletje, die het gewoon ging gebruiken zonder te willen betalen. Na een aantal rechtzaken kwam er de uitspraak dat bolletje de uitvinder moest gaan betalen.

Van een subsituaire uitvinding kan ik zo geen voorbeelden in reallife bedenken, maar denk aan hoe je energie productie op een gegeven moment kon vervangen door andere manieren van energie opwekking.

De man die problemen heeft met de autofabrikant uit Duitsland heeft echt patenten, en alles uitgewerkt en toegekent gekregen, maar weer ging het om een complemenataire uitvinding.

En dat is waar ik het probleem zie, ook ik had iets complementair gemaakt, waar Jan Sloots vinding werd gezien als substituair???

Voor complementaire zaken blijf ik een negatief advies geven, maar begrijp je wel, kijk bijvoorbeeld naar wat er met Netscape is gebeurt, ook dat werd overal gebruikt, maar toch wint het grote bedrijf het door met een subsituair goed te komen, en het gewoon letterlijk te clonen.

Een echt groot bedrijf steelt het toch wel, en er is niets wat ze tegenhoud.

Voor computerprogrammeurs die toch willen uitvinden kan ik het volgende advies geven.

Maak alleen producten die in Linux kunnen worden gebruikt, werk altijd met een VPN channel als je broncode publiceert, neem niet je eigen naam op in de broncode, praat nooit met anderen in reallife over de dingen die je maakt. Gebruik alleen Linux want Linux komt standaard met tools om software te ontwerpen. Accepteer dat het beter is dat niemand weet dat je iets hebt gemaakt.

De gebruikers voorwaarden om software te ontwikkellen voor Windows zijn erg streng, daarvoor zou je zelf de gebruikers voorwaarden moeten lezen, maar een van de dingen is dat alles wat je ermee ontwikkeld eigenlijk niet van jezelf is.

Net zoiets als de hotmail gebruikers overeenkomst, waarin dingen staan dat al je uitlatingen gebruikt mogen worden door Microsoft en de aan haar gelieerde bedrijven.

Voor de mensen die toch windows software willen blijven maken en uitvinden, het is net als een spel russische roulette.


toch een negatief advies geven
auteur - 12.07.2009 13:59

Complementaire en subsituaire uitvindingen

@Henk
Dankje voor je reactie, en voor je begrip. Voor complementaire zaken blijf ik toch een negatief advies geven omdat je als uitvinder vroeg of laat in zulk geval het grote bedrijf nodig hebt. In de software industrie is er bovendien weinig keus, er is maar 1 bedrijf dat een complementair goed kan gebruiken.

Een substituaire uitvinding is een vervanging voor iets wat er al is. Een complementaire uitvinding betekent dat het als aanvulling werkt voor iets wat er al is.

In Almelo was er een uitvinder die het gat in het beschuitje heeft uitgevonden, dus het was complementair want de uitvinder moest naar de fabrikant in dit geval bolletje, die het gewoon ging gebruiken zonder te willen betalen. Na een aantal rechtzaken kwam er de uitspraak dat bolletje de uitvinder moest gaan betalen.

Van een subsituaire uitvinding kan ik zo geen voorbeelden in reallife bedenken, maar denk aan hoe je energie productie op een gegeven moment kon vervangen door andere manieren van energie opwekking.

De man die problemen heeft met de autofabrikant uit Duitsland heeft echt patenten, en alles uitgewerkt en toegekent gekregen, maar weer ging het om een complemenataire uitvinding.

En dat is waar ik het probleem zie, ook ik had iets complementair gemaakt, waar Jan Sloots vinding werd gezien als substituair???

Voor complementaire zaken blijf ik een negatief advies geven, maar begrijp je wel, kijk bijvoorbeeld naar wat er met Netscape is gebeurt, ook dat werd overal gebruikt, maar toch wint het grote bedrijf het door met een subsituair goed te komen, en het gewoon letterlijk te clonen.

Een echt groot bedrijf steelt het toch wel, en er is niets wat ze tegenhoud.

Voor computerprogrammeurs die toch willen uitvinden kan ik het volgende advies geven.

Maak alleen producten die in Linux kunnen worden gebruikt, werk altijd met een VPN channel als je broncode publiceert, neem niet je eigen naam op in de broncode, praat nooit met anderen in reallife over de dingen die je maakt. Gebruik alleen Linux want Linux komt standaard met tools om software te ontwerpen. Accepteer dat het beter is dat niemand weet dat je iets hebt gemaakt.

De gebruikers voorwaarden om software te ontwikkellen voor Windows zijn erg streng, daarvoor zou je zelf de gebruikers voorwaarden moeten lezen, maar een van de dingen is dat alles wat je ermee ontwikkeld eigenlijk niet van jezelf is.

Net zoiets als de hotmail gebruikers overeenkomst, waarin dingen staan dat al je uitlatingen gebruikt mogen worden door Microsoft en de aan haar gelieerde bedrijven.

Voor de mensen die toch windows software willen blijven maken en uitvinden, het is net als een spel russische roulette.
Avatar gebruiker
Michael1954
 
Berichten: 3618
Geregistreerd: zo 22 aug 2010, 16:39


Keer terug naar VNN Forum (0709)

cron